SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumartesi Pazarındaki Kavgada 1 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi Pazarı'nda çıkan ve silah da kullanılan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Cengiz Topel ile Gönültaş caddeleri arasında, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde kurulan Cumartesi Pazarı'ında meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavga sırasında, havaya ateş açılırken, Nevzat A. adlı şahıs ise bıçakla yaralandı. Olay sırasında H.H.D. adlı şahsın ateş ettiği belirlendi.

Yaralı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis pazarda kavgaya karışanları yakalamak için araştırma başlattı. Araştırma sırasında, mısır satılan bir kamyonette silah ve fişek bulundu.

Polis ekipleri, yaralama olayını gerçekleştiren ve silah kullanan H.H.D.'de dahil kavgacıları yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.

KAFEYE VE OTOMOBİL SİLAHLI SALDIRI..

Cumartesi öğleden sonra Mücelli Caddesi'nde bulunan bir kafeye silahla ateş açıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olaydan bir süre sonra 2 saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

Cumartesi gece yarısında da Yakınca Mehmet Tahir Akgün Caddesi'nde park halindeki bir otoya silahlı saldırı yapıldı. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Turgut özal öğrencisi (3 yıl önce)
    Sonra da gelir kayısı esnafına şu liraya alıyorsunuz neden bu fiyata satıyorsunuz dersiniz gidin bu lafları pazarcilara söyleyin bakayım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Sabit semt pazarları kurulmalı cadde ve sokakları kapatan bu pazar sistemi derhal sona ermeli ama bunu yapacak mangal yürekli başkanlara ihtiyaç var .
    0
    0
    Yanıtla
  • yiğit (3 yıl önce)
    2000 yılından beri pazarlara ayak basmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)yiğit isimli kullanıcı yorumuna
    onlarda sen gelmiyorsun diye feryad figan ediyorlar zaten.... iki göz iki çeşme aglıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    her lafa maydanoz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)yiğit isimli kullanıcı yorumuna
    Bir sebze haline gidin sebze meyve fiyatları çok uygun ne oluyorsa tüketiciye 2,3 katına geliyor örneğin domates 70 kuruş ve bir lira 40 kuruş arasında çarşıya gel 3,6 lira arasında .
    0
    0
    Yanıtla