SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanına İletme Sözü Verdi

0
Güncellendi - 2019-08-28 02:58:37
Cumhurbaşkanına İletme Sözü Verdi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Malatya Şubesini ziyaret etti.

Milletvekili Tüfenkci, ziyarette Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görevli devlet memurlarının sorunlarını dinlerken burada konuşan SAVDES-SEN Malatya Şube Başkanı Ruhi Arslanboğa, TBMM Komisyonlarında bulunan 18 maddelik kanunda bazı değişiklikler yapılmasına ilişkin teklifi içeren dosyayı sundu.

Milletvekili Tüfenkci ise bu konuda gerekenin yapılacağını ve konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceklerini söyledi.

Başkan Arslanboğa ise, “Sendikamızı ziyarete gelen sayın milletvekilimize sendikamıza ve üyelerimize vermiş olduğu değerden ötürü teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ileteceğinin sözünü verilmiş olması Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinde çalışan devlet memur açısından memnuniyetle karşılandı" dedi.

Ziyaretin sonunda ise Arslanboğa tarafından milletvekili Tüfenkci’ye plaket takdim edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hasan (5 yıl önce)
    Arkadaşlar ben inanıyorum artık söylenenlere.. aylardır işsiz ım..su paramı odeyemiyorum..ve kiracıyım.. ödeyemediğim şu faturasından dolayı belediye gırtlağıma basmış durumdan..ama bir yandan savaştan kaçan başka ülke vatandaşlarına her türlü kolaylık sağlanıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (5 yıl önce)
    sahi hızlı tren ne oldu beyler dersi viyadüğü kapansa ankara ile karayolu kapandı baraj yapıldı beyler deresi su altında kaldı baraj üstüne yapılması gereken asma köprü projede olduğu halde neden yapılmadı bunlarda söylensin başkana
    0
    0
    Yanıtla
  • Beckham44 (5 yıl önce)
    Bu ney ciddi iş değil mi senin ciddi işe bakış açın ne vagonun tenekesi ?ülkenin milli güvenliğini canıyla başıyla ödeyen Ülkemizin göz bebeği Tsk da çalışan arkadaşların sorunları ciddi değilde ney ciddi Tebrik ederim sayın bakanımı aynen böyle ciddi halkın içine girip sorunlarla uğraşması süper Biz sizden razıyız Allah’ta razı olsun bakanım ????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Sendika (5 yıl önce)
    Bende inandım Kuzey çevre yolu hızlı tren ne oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • vagon fabrikası (5 yıl önce)
    Birazda ciddi işler ile uğraşılsa iyi olmazmı?
    0
    0
    Yanıtla