TFF 3. Lig takımlarından Malatyaspor'da Genel Menajer Aziz Yiğit, takımın ekonomik olarak bir gelirinin olmadığını, cüzi bir miktarla lige gireceklerini söyledi.
Yiğit, Malatyaspor'un ekonomik anlamda bir gelirinin olmadığını kaydederek, "Takımın hali ortada. Biz yönetim olarak bunun bilincindeyiz. Buna göre de bütçemizi ayırdık. Cüzi bir bütçe ayırdık. Bununla da lige gireceğiz" dedi.
TESİS ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Nurettin Soykan Tesisinde onarım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Yiğit, "Göreve geldiğimiz günden itibaren tesisimizde bakım, onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık. Tesis hemen hemen komple yenilenecek" diye konuştu.
"FUTBOLCULARIMIZI BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"
Yiğit, 23 kişilik futbolcu kadrosuna sahip olduklarını belirterek, "Futbolcularımızla görüşmelerimiz sürüyor. Hiçbir futbolcumuzu bırakmayı düşünmüyoruz. Bu arada Teknik Direktörümüz Mustafa Taşar yardımcı antrenörlerini 1-2 gün içerisinde belirleyecek. Bunun yanında 3-4 Temmuz'da seçme yapacağız. Ayrıca Malatyaspor futbol okulu kayıtlarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.