SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Büyük Etkinliklere İmza Atacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde bu yıl 27’ncisi düzenlenen Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivali'nin son gününde rock müziğin sevilen grubu Manga, binlerce kişinin doldurduğu alanda konser verdi.

Malatya ve çevre illerden gelen binlerce hayranının yoğun ilgisi altında sahneye çıkan Manga Grubu şarkıları ve sahne performansıyla hafızalardan silinmeyecek özel bir konsere imza attı. İki saate yakın süren konserde keyifli anlar yaşayan gençler, Manga’nın şarkılarına eşlik edip güzel bir akşam yaşadı. Manga’nın şarkılarıyla gönüllerince eğlenen gençler, Mustafa Ceceli ve Kıraç’tan sonra Manga konseriyle çok eğlendiklerini ifade edip, birbirinden değerli sanatçıları festivale getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkür ettiler. Gençlerin yoğun alkışları altında sahne çıkarak Manga Grubunu tebrik eden Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, binlerce kişinin katıldığı konserde gençlere müzik ziyafeti yaşayan sanatçılara çiçek, kayısı ve kiraz hediye etti. 27.Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivalini dev bir konserle tamamladıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gençlere müzik şöleni yaşatan Manga Grubu sanatçılarına teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 27.Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivali'nde sahne alan Mustafa Ceceli, Kıraç ve Manga Konserlerini yaklaşık 200 bin kişinin izlediğini ifade ederken, festivalin amacına ulaştığını söyledi.

Ünlü rock grubu Manga’yı gençlerle buluşturmaktan çok büyük mutluluk duyduklarını vurgulayan Çınar, gençler hitaben yaptığı konuşmada, ''Sevgili gençler sizi çok seviyoruz, bütün gayretlerimiz ve çabalarımız sizlerin mutluluğu, huzuru ve refahı içindir. Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığımız ve İstanbul Yeşilyurtlular Derneğiyle ortaklaşa düzenlediğimiz 27.Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivalimizi dev konserlerimizle taçlandırdık. Mustafa Ceceli, Kıraç ve son olarak ta Manga ile birlikte festivalimizin coşkusu, heyecanı ve mutluluğunu sizlerle birlikte doyasıya yaşadık. Üç gün süren konser programlarımızı 200 bine yakın kişinin takip etmesi, festivalimizin amacına ulaştığının göstergesidir. Çok büyük hayran kitlesine sahip Manga’da muhteşem ve coşku dolu bir konserin altına imza attı, sanatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Alanımızı dolduran binlerce gencimize güzel bir konser atmosferi yaşattılar. Şarkılarını hem yazan hem besteleyen hem de binlerce hayranının önünde bu şarkılarını sahneleyen Manga Grubunun bu coşkusu festivalimizin daha renkli ve hareketli bir şekilde final yapmasına neden oldu. Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’umuzda üç günlük konser programlarımızda herkesin mutlu olması, herkesin bu konserlere yoğun ilgi göstermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Malatya’dan ve çevre illerden gelen gençlerimiz ve tüm misafirlerimizle birlikte muhteşem bir festival ortamı yaşıyoruz. Sizler bizlerden konser istediniz biz istediğiniz sanatçıları getirdik ve bu konserlerde bizi asla yalnız bırakmadınız, sahiplendiniz, hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz festivalimizin coşkusunu iki yıl aradan sonra çok güçlü etkinliklerle, dev konserler yerine getirmeye çalıştık. Festival özlemini ve hasretini ise bu yıl ki etkinliklerimizle gidermeye çalıştık. Bu yıl ki konserlerimiz ve programlarımız gelecekte yapacağımız daha büyük organizasyonların başlangıcıdır. Sizler her zaman en güzel hizmetlere layıksınız. Gençlerimizin büyük destekleri ve katılımıyla gelecekte daha büyük etkinliklerin altına hep birlikte imza atacağız. Sizin enerjiniz, heyecanız ve coşkunuz bize moral veriyor. İnşallah böylesine değerli sanatçıları sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizler Yeşilyurt’a Mutlu İnsanların Şehri diyoruz, inşallah hep birlikte daha mutlu ve güzel etkinliklerde birlikte oluruz. Gençlerimiz bizi seviyor, biz onları gönülden seviyoruz, hep birlikte el ele gönül gönüle daha nice festivallerde ve konserlerde buluşmak ümidiyle, iyi eğlenceler, sağlık ve huzur dolu günler dilerim. Konserlerimize ve tüm etkinliklerimize katılan, destek veren, sahip çıkan tüm hemşehrilerimize, değerli sanatçılarımıza ve siz değerli gençlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Çınar, konuşmasının sonunda ise grup üyelerine teşekkür ederek sahneden yine alkışlar ile uğurlandı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Manga, Malatya’yı adeta sallarken, şarkılara hep birlikte eşlik eden gençler ise eğlenceli anlar yaşadılar.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Morris (1 yıl önce)
    Ülkemiz sıkıntılı günler yaşarken böyle bir şölene 3 milyon gibi bir rakam ödemek israftan öteye gitmez . Zor günler yaşadığımız şu günlerde herkesin her kurumun tasarruf etmeliyiz..başka çıkış yolu yok..Belediyeler spor vb. tüm etkinlikleri desteklemeyi derhal bırakmalı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)Morris isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten şehirde birşey yok sosyal etkinlik sıfır. Millet ekonomik sıkıntıdan kafayı yemek üzere insanların ihtiyacı var bu tarz etkinliklere tabi böyle amatör sesi kısık tutulanlara değil. Bu zor günleri yaratanlar ne gibi tasarruflar yapmış ki bizlerde düşünüp yapalım ?? 3 milyon dediğin para birilerinin bir günlük yaşam maliyeti ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Böyle konser olacaksa hiç olmasın. Ses o kadar azdı ki 10 metre ilerde küfür edenlerin sesi müzikten çok geliyordu. Polis yok trafik altüst güvenlik yok. Sadece sahne önü sesi duyabildi. Milletle dalga geçer gibi etkinlik yaptık demeyin ayıptır ayıptır. İnsanlar konser nedir bilmediği için ses var mı yok mu anlamadı bile. O kadar insan eğlenmek için geldi sadece 20-30 kişi sesi duyabildi. Sesi kısık konser mi olur ama Malatya'ya yakışanda budur her konuda amatör işler yapıyoruz. Yada belediye bilerek sesi kısık tuttu hangi amaçla bilmiyoruz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (1 yıl önce)
    Havadan çekilen fotoğraf başta güvenlik olmak üzere yerleşim planlamasının doğru yapılmadığını gösteriyor. Konser alanı olarak bariyerlerle çevrili alanın yaklaşık 5 katı alanda dinleyiciler gözüküyor. Ne tür güvenlik önlemleri alındı? Mesela havada su şişeleri uçuştu mu? Alkolle veya alkollü katılımlar var mıydı? Varsa ne işlemler yapıldı? İtiş kakış olmasın diye kaç alanda giriş ve çıkış yapıldı, girişlerde güvenlik tedbirleri ve arama var mıydı? Son günlerde yaşanan asayiş olayları gözönüne alındığında kazasız belasız bitmesi Malatya adına sevindirici olmuştur. Belediye Başkanımız her ne kadar iyi niyetle bu tür organizasyonalara imza atıyor olsa da Belediyelerin görevi KONSER ORGANİZASYONU DEĞİLDİR. Ayrıca konser için anlaşma yapılan sanatçılarla Sözleşmelerinde İDEOLOJİK SÖYLEM VE MARŞ SÖYLENEMEZ MADDESİ yazılmalıdır. KİTLE PSİKOLOJİSİNİ anlayanların danışmanlığında bu tür organizasyonların yapılması gerektiği unutulmamalıdır. Önerimiz belediyeler bu tür organizasyonları alanları erkek, kadın, aile gibi ayrıştırarak organize etmelidir. Alkollüsü, tacizcisi, arsızı, hırlısı hırsızı içiçe girmek zorunda bırakılmamalıdır. Bu tür organizasyonları başta Belediye Başkanlarımız olmak üzere tüm ekabirin aileleri, eşleri, torunları, oğulları, kızlarıyla birlikte Aziz Malatyalı hemşehrilerimizle birlikte o kalabalıkla izlemeleri önemlidir. Ayrıca Belediyelerimiz bu tür organizasyonlardaki bütçeleri önceden paylaşmalı. Önceden paylaşmıyorsa SONRADAN PAYLAŞMALI. Hemşehrilerimiz eğlencesinin(!) maliyetini bilmeli. Hakkıdır.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • alp (1 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum da buralarda fakir fukara edebiyatı yapılıyor ama protesto eden yok bir tepki gösteren yok hatta yarın öbürsügün bi siyasetçi ile karşılaşsalar ''biz sizi çok seviyik'' ten öte laf eden yok. Ülkenin ekonomik durumunun sebebi yolsuzluklar, milyonlarca sığınmacı, yanlış kararlar vs. Bırakında insanlar belediyenin ücretsiz konserleri ile biraz nefes alsın keyiflensin. Boş boş konuşmayın.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Bu kalabalıkla övünüyorlar...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hatun (1 yıl önce)
    Aman çok gerekli bir organizasyondu zaten. Millet aç bizimkiler daha büyük konser peşinde.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Deli (1 yıl önce)
    Çok zaruri bir ihtiyaçmı bu caddeler sma lı çocukları için yardım toplamaya çalışan anne babalarla dolu. Belediyeler bu konserlere harcayacağı paraları o bebelere verse daha iyi olmazmı? Yoksa belediyeler iyilik hayır hasanetten çok reklam peşindemi?
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Bu konser malatyanın özeti olmuş.... sabahtan akşama kadar hayat pahalılığını konuşan halkımız ekonominin kötü olduğu bu günlerde konser organizasyonuna ve getirilen şarkıcılara ödenen parayı neden merak etmiyor... konser alanı araç trafiğinden geçilmiyor... anlaşılan konsere gelenler malatyanın tuzu kuru kesimleri.. yani belediyenin parası zengin kesimlerin eğlencesi oldu..
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Fatih Karaca (1 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Ozman Malatyada 200 binin tuzu kuru iyi bir oran
    %38
    %62
    Yanıtla
  • eğer öyle değilse daha kötü değilmi! konsere katılanlar sıradan halksa hergün geçim sıkıntısı çeken , mikrofon uzatıldığında ''açız kardeşim açız'' diyen insanlar bu konsere gidiyor ve belediyenin kendilerinden aldığı vergilerle şu kriz ortamında paraları şarkıcılara dağıtıyorsa bunuda kimse sorgulamıyorsa durum daha vahim...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet Çınar beyi tebrik ederiz, gerçekten çok güzel festival oldu.inşallah her yıl daha üstüne koyarak devam eder, emeği geçenlere de teşekkürler.
    %48
    %52
    Yanıtla