SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Yapacak Çok İşimiz Var"

0
Güncellendi - 2020-06-25 13:58:37
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Göztepe karşısında alınan 3 puan futbolcuların morallerini yerine getirirken, gelecek haftalar adına da oldukça umutlandırdı.

Süper Lig’de 15.haftada deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup ettikten sonra 12 hafta galip gelemeyen ve sezonun ikinci yarısında üst üste kötü sonuçlar alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 28.haftada sahasında İzmir ekibi Göztepe’yi 2-1’lik skorla mağlup ederek, kötü gidişata ‘dur’ dedi.

Sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan sarı siyahlı takımda moraller yerine gelirken, kümde kalma umutları da oldukça arttı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un tecrübeli kalecisi Fabien Ceddy Farnolle, Göztepe karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Daha yapacak çok işimiz var” dedi. 

Ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini dile getiren Farnolle, “Yolumuza devam edeceğiz. Her maçta, Göztepe maçındaki gibi mücadele edeceğiz. Derin bir nefes alabildik mi hayır ama önümüzdeki maçlar adına umut dolu bir maç oldu” diye konuştu.

Sarı siyahlı takımın golcüsü Vidar Örn Kjartansson ise Göztepe karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, bundan sonraki süreçte her puan için savaşacaklarını belirtti. 

Kjartansson, alınan her puanın kendilerine iyi geleceğini ifade ederek, “İlerisi için umut dolu bir mücadele sergiledik. Kalan maçlarda da istediğimizi sahaya yansıtarak, derin bir nefes almak istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • K.C (4 yıl önce)
    Malatya'nın gündemine gidişatı na yön veren insanlar bugün burada toplanmış yorumları dikkatlice okuyunca gördüm ki bir tek Malatyaspor umuzun değil malatyamizin ve Malatyalı insanlarında kurtuluş reçetesini yazmışlar Hadi abilerim siz bi Gezinde gelin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kaleci Farnolle uzaktan atılan şutlarda çok zayıf.ilk sezondaki Fenerbahçe maçında yediğimiz 3 golün ikisini ceza sahası dışından atılan şutlardan yedi.bu maçta yedek kalecilerimizden biri görev alırsa daha iyi olur.farnolle artık güven vermiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Belediye eski malatyaspor un dustugu duruma takimin dusecegini anlayinca ipi eline aldi odemeleri vs hepsini kontrol altina aldilar. seneye kim gelirse gelsin mali isleri odemelerin hepsini belediyeden bi heyet yapacak. gelecek yonetimlerin insiyatifine birakmayacaksiniz. belediyede bir muhasebe kayit burosu acilsin banka hesaplari malatya da olsun. takimin banka hesabi ankara da. aktif bank. olmaz. malatya da olacak para. 150 milyon tl butce az mi niye malatyanin parasi ankara da kalsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Hacı sabır.3 hafta sonra tünelin sonu görünecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (4 yıl önce)
    yahu bu mesajları futbolcular okumuyormu.neden şu kritik zamanda olumsuz cevaplar yazıp morallerini bozuyorsunuz.ya moral ver,yada yazma kardeşim.olumsuz yazınca kime faydası var.Takıma faydası varsa bizde atıp tutalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • sahind (4 yıl önce)
    Önce teknik direktörü yolladı başkan sonra ne kadar iyi futbolcu varsa sattı. Takım bu hale geldi. Başkanın bırakması lazım. Bli ki bu işi iyi yapamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Allahin izniyle size güveniyoruz bu mutluluğu bize çok görneyin hem sizin hem malatya icin bunu başarin yönetime de ders olur federesyonda birlerinin oyuncaği olduğunu dünya TÜRKIYE görsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Farnolle ye guvenmiyorum cikislari cok riskli tam bir bomba her an penalti yapabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Yav şayet Süper ligde kalırsak Farnolün yerine Ertaç seviyesinde bir kaleci bulmalıyız bu adam çok bedava gol yiyor Hakem kararları Farnolün bu hali ve Takımın çoğu kez topu isteyerek oynamayışı takımı bu hale getirdi tabi iyi futbolcuları satıp kulüp borçlu diyen Başkanı da unutmamak lazım
    0
    0
    Yanıtla