SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Eve Giren Yılanı İtfaiye Ekibi Yakaladı

0
Güncellendi - 2018-07-24 05:50:37
Darende'de Eve Giren Yılanı İtfaiye Ekibi Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde bir eve giren yılan Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince yakalanarak, doğaya bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Sandıkkaya Mahallesi'nde ailesi ve kardeşleriyle yaşayan 75 yaşındaki Şevki Haznedaroğlu'na ait kerpiç evin depo olarak kullanılan odasına yılan girdi.

Durumu fark eden ev sahibi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende İtfaiye Amirliği ekipleri, yaptıkları aramada yılanı evin odasındaki ahşap dolabın içinde buldu. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından evden çıkarılan yılan, yerleşim yerlerinden uzakta doğaya salındı.

Ev sahibi Haznedaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, itfaiye çalışanlarına teşekkür ederek, "İlk defa başımıza böyle bir şey geldi. İlk başta korktuk, zehirli bir cins yılanmış. Sağ olsun itfaiye ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan yakalayıp doğal hayatına götürdü. Şimdi rahatladık." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • cirmiktili (6 yıl önce)
    Vatandaş zehirliymiş diyor, ortalığı ayağa kaldırıyor, zehirli olduğunu kim söylemiş, o söyleyen kişi anlarmıymış yılanın zehirli olduğunu mektebini mi ohumuş zehirli deyipte ortalığı ayağa kaldırmasınlar facede günde bir kaç tane öldürme olayı yayınlanıyor, geçen hafta Yama Dağı nda dur dememe kalmadan tüfeği ateşledi, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156732371322042&set=g.290600084457016&type=1&theater&ifg=1 merak eden varsa Facebook ta Türkiye Yaban Hayatı -Wild Life Turkey sayfasına girsin site yöneticisi böceklere karşı , yılanlara karşı nasıl korunur anlatıyor, vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz nasıl güzel bir insansınız. İnsanın bile değerinin kalmadığı şu zamanda yılanı böceği düşünen nadir kişilikte birisiniz. Hala boyle iyi insanların var olması beni umutlandırıyor. Bu dusuncenizden dolayı teşekkür ederim..
    0
    0
    Yanıtla