SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Festival Hazırlıkları Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-08-29 02:46:19
Darende'de Festival Hazırlıkları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 65’incisi gerçekleştirilecek Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali için geri sayım başladı.

1 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali öncesinde festival komitesi Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser başkanlığında toplanarak hazırlıkları gözden geçirdi. Başkan Eser, Cumartesi günü yapılacak festivalde hazırlıkların tam olduğunu ifade ederek amaçlarının Darende’ye yakışır bir festival gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Bu yıl 65’incisi düzenlenecek olan Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali’nin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi adına her kesimin görüşlerini önemsediklerini belirten Eser, her yıl geleneksel olarak düzenlenen festivale bu yılda katılımın yüksek olacağını söyledi.

Darende’ye yakışır şekilde ev sahipliği ile festivalde misafirleri ağırlayacaklarını söyleyen Eser, Tüm Malatyalıları hafta sonu ilçelerine davet etti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Rıdvan (6 yıl önce)
    Süleyman kardeş şimdi darendenin mutluluğu ve hevesini ekonomik kriz etkilemez ben has darendeliyim ve mersinde olsam dahi bu tür organizasyonların oluşuna canı yürekten seviniyorum iyiki varsın başkanım iyiki darendeliyim ne mutlu ki hazeynim diyebilene.umarım ki darendemin mutluluğu daim olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (6 yıl önce)Rıdvan isimli kullanıcı yorumuna
    Ridvan bey Bu kriz teğet geçmiyor. Belediye bütçesinden minimum 100bin Tl para çıkacak. Devlet her noktada tasarrufa gidiyor. Bir çok yatırım planı, ihalesi, kamuya eleman alma işlemi durduruldu. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milleti bu kriz ile savaşa çağırırken belediyelerin bu tür organizasyonlara gitmeleri kadar yanlış bir şey yok. Ben kesinlikle festivaller tamamen kaldırılsın demiyorum. Ama bir kaç sene en azından kriz hafifleyene kadar ertelensin. Aksi taktirde krizle savaş inandırıcılığını yitirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendede kriz namına bişey yok ve olmaz orası türkiyenin yok olmayacak tek ilçesi darendeli değilsen lütfen yorumuma cevap verme
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (6 yıl önce)
    Sayın belediyr başkanı, Ekonomik kriz Darendeye uğramadı herhalde. Eğer bu ağır duruma rağmen bu festival gerçekleştirilirse tek kelime ile yazıklar olsun size derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlış düşüncedesin mantıklı olunuz çünkü orası darende bereket ve bolluğun yeri
    0
    0
    Yanıtla