SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Sağanak Yağış Etkili Oldu

Darende'de Sağanak Yağış Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde sağanak nedeniyle birçok cadde ve yol göle döndü. Vatandaşlar göle dönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Darende ilçesinde aniden bastıran yağmur yolları ve caddeleri göle çevirdi. İlçenin birçok noktasında vatandaşlar kapalı mekanlarda beklemek zorunda kaldı. Yağmura trafikte yakalanan vatandaşlar ise göle dönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Cadde ve yolların biriken yağmur suyuyla göle döndüğü ilçede sürücüler de araçlarıyla ilerlemekte zorlandı.

Yağışlarda nasibini alan Tohma çayının da rengi değişti. Yağışlar sonra çayın rengi kahverengiye döndü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız