SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Sondaj Çalışmaları

Darende'de Sondaj Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi içme suyu sorunun yer altı suyu ile çözecek. Belediye tarafından verilen bilgiye göre, ülke genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle, sularda yaşanan azalma neticesinde Darende Belediyesi içme suyu ile ilgili Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak Günpınar’daki kaynağın azalmasından dolayı 3 adet sondaj çalışmaları başlattı. 

İçme suyu sorununun bir an önce çözülmesi için İLBANK ve Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşların mağdur olmaması için en kısa zamanda çalışmaların tamamlanacağı belirtilirken, kayıp kaçak su kullanımı hakkında da vatandaşların duyarlı davranılması konusunda uyarılarda bulunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız