SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dayanışma İçinde Olmaya Devam Edeceğiz'

'Dayanışma İçinde Olmaya Devam Edeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ
Reklam

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, oda başkanlarıyla birlikte Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ederek yeni yapılan Valilik binası için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki oda başkanları, 6 Şubat depremleri sonrası yıkılarak aslına uygun şekilde yeniden yapılan Malatya Valilik binasında Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

Ziyarette deprem süreci ve Malatya’da yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Vali Seddar Yavuz ziyarete ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında,  “MESOB Başkanı Şevket Keskin ve bağlı oda başkanları ile ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik. Malatya’da ticaretin kalbinin yeniden daha güçlü bir şekilde atması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise yaptığı açıklama da  “6 Şubat depremleri sonrasında yıkılarak aslına uygun olarak yapılan Malatya Valilik binasında Valimiz Sayın Seddar Yavuz’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Malatya’nın eski günlerine dönmesi için birlik içinde çalışmaya, dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam