SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Bölgesinde Kar Altında Zamanla Yarış...

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da depremin ikinci gününde ekipler, enkaz altında kalan vatandaşları çıkartmak için çalışmalarını sürdürüyor. Arama kurtarma çalışmaları yoğun kar yağışına rağmen aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin büyük hasar verdiği iller arasında yer alan Malatya'da çok sayıda ev yıkıldı. 

Ekipler, enkaz altında kalan vatandaşları arama kurtarma çalışmalarını yoğun kar ve soğuğa rağmen aralıksız olarak sürdürüyor. Ekiplerin gece günüz süren aralıksız çalışmaları yoğun kar altında devam ediyor.

Kaynak: İHA- Rıdvan Yeşilırmak - Ahmet Mücahid Kantarcıoğlu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hakan (1 yıl önce)
    Barguzu ve fahrikayanda bahçeleri kesip yüksek katlı imara izin vereb belediye başkanları, encumenleri kim altında imza varsa kesinlikle yargilanmali
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ben hep söylüyorum inşaat ile bir memleket gelişmez.işte sonuç..şehirde milyonluk evler mezara döndü ama kenar mahallede tek katlı müstakil evler sapasağlam ayakta...yükseklik arttıkça binada ölüm riski artıyor .bunu yazın bir kenara
    %100
    %0
    Yanıtla