SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Deprem Etkileri de Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki inşaat mühendislerine "Betonarme taşıyıcı sistem düzenlemesi" anlatıldı.

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası tarafından organize edilen meslek içi eğitim seminerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Melike Altan tarafından "Betonarme taşıyıcı sistem düzenlemesi" konusu anlatıldı.

Prof. Dr. Melike Altan, "Büyük bir bölümü deprem kuşağı üzerinde bulunan ülkemizde yapıların tasarımı ve boyutlandırılmasında düşey yüklerin yanı sıra deprem etkileri de önemli rol oynar ve genellikle yapı yüksekliği ve bölgenin depremselliği arttıkça ve zemin kötüleştikçe ön plana çıkar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız