SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremde Oğlunu Kaybeden Annenin Acısı Muhabiri de Ağlattı

Depremde Oğlunu Kaybeden Annenin Acısı Muhabiri de Ağlattı
A- A+ PAYLAŞ

Büyük depremlerin yıkıma uğrattığı illerden biri olan Malatya’da, deprem sahasında canlı yayın yapan televizyonun muhabiri yayına aldığı depremzede ile birlikte gözyaşların hakim olamadı.

Malatya’da enkazlar kaldırıldıkça yarım kalan hayallerin hikayeleri de yürek burkmaya devam ediyor. Depremde binası ağır hasar alan ve konteyner kentte yayınına devam eden Malatya ERTV’de deprem sonrası enkaz alanlarından yayınlarını sürdürüyor. Son olarak Niyazi Mahallesi’nde bir enkaz alanında canlı yayın yapan televizyonun program müdürü Burak Altun, Songül Ekin'in enkaz başında ağladığını görünce yaklaşarak gözü yaşlı kadını yayına aldı.

17 yaşındaki oğlu Muhammed Ekin'i depreme kurban veren annenin deprem günü yaşadıkları yürek burkarken, sunucu da anne ile birlikte ağlamaya başladı. Canlı yayında yaşanan bu duygu patlaması sonrası yayına ara veren Altun’un da aynı mahallede oturduğu ve birçok yakın tanıdığını da bu depremde kaybettiği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanı kayıpları telafi edeceğiz diyor. Gelsin o zaman bu ananın kaybını telafi etsin. Mümkün mü? Tüm bunların sorumlusu 21 yıldır alınan deprem vergilerini usulüne uygun kullanmayan ve yeterli kentsel dönüşüm yapmayan hükümettir. Medeni bir ülkede belki bir daha aday bile olmak istemezdi. Bir kişi bile vicdani sorumluluk alıp istifa etmedi. Bu ayıpta bizi yönetenlere ve hala tüm bunları yanlışları onaylarcasına hala mevcut hükümete destek verenlere yeter.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • din egemen oldukça bu topraklarda daha çok öleceğiz Kore de ABD için öleceğiz Türkiye de rant için öleceğiz hesap soranlar hain olacak vicdanı olan vicdansız olacak
    %54
    %46
    Yanıtla
  • bu ülkede din egemen değil, eğer din egemen olsaydı dünyanın en adaletli ülkesi olurdu burası. dini istismar edenler egemen olursa diye yazarsanız daha doğru olur.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Emin (1 yıl önce)
    Kolay bir şey değil. Allah rahmet eylesin.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Tahir (1 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, Allah sabır versin, evlat acısı başka şeye benzemez..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Yüce Allah gani gani rahmet eylesin. .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemal (1 yıl önce)
    Bu insanlara dünyaları verseniz hiçbir şeyi unutturamazsınız. Nolacak şimdi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • acıyı (1 yıl önce)
    acıyı daha yaşamadık enkazlar bir kalksın o zaman yaşayacağız insanlar kalacak yer bulma sürekli yeni depremler korkusundan olayı tam hissedemedi en az kaybımız olanın çocukluğundan beri yaşadığı evi yıkıldı Zor ölen evlatsa daha zor rahmet dilemek en kolayı kentsel dönüşüme neden gidilmedi kurtarma çalışmaları neden yapılmadı ilk 3 gün her zamanki gibi faturayı Allaha çıkarım Allahtan geldi diyeceğiz söylenecek şey çok beni de ağlattı anne
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Ölenlere Rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sinasi (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun inşallah Allah ailesine sabır ve selâmet versin
    %100
    %0
    Yanıtla