SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Depremin İlk Gününden Beri Malatya'dayız, Halkın İçindeyiz"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

KALE'DE..
MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti, seçim çalışması nedeniyle Kale ilçesinde düzenlenen toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelirken, bazı mahallelerde ziyaretlerde bulundular.

Fendoğlu ve MHP Heyeti, MHP Kale İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu istişare toplantısında İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Mahalle Muhtarları ve değerli İzollu'lu vatandaşlarla bir araya geldiler, ardından Pirot, Bent ve Sarıot Mahallelerini ziyaret ettiler.

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Depremin ilk gününden beri Malatya’dayız, halkımızın içindeyiz. Parti teşkilatımız, Ülkü Ocaklarımız, sadece milleti ve Allah rızası için bu davaya hizmet eden gönüldaşlarımız deprem süresince MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları ile Malatya’nın her yerinde, her kesime el uzattı, gönül kapılarını açtı. Ülkücüler, her zaman, her zeminde, her şartta sonucu ne olursa olsun milleti ve devleti ile birliktedir.  MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, ‘Biz hainlere, eşkıyalara, canilere, sömürgecilere karşı helalin, şühedanın, gazilerimizin ve milletimizin yanındayız.’14 Mayıs’ta halkımızdan 1 oyu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, 1 oyu MHP’ye istiyoruz.” ifadelerini kaydetti.

Fendoğlu şunları söyledi, “Deprem yaralarının Malatya’da sarılmasına yönelik olarak, barınma, üretim, istihdamın aynı anda, aynı hızla sürdürülmesini ve sonuçlandırılmasını istiyoruz. Konutlar yapılırken, ticari hayatı da aynı hızla devreye almalıyız. Evini, işyerini, sermayesini kaybetmiş olan esnafımızı yalnız değildir. Şu anda geçici olarak yapılan konteyner işyerleri çok kısa süre içinde Malatya’nın ihtiyaç duyacağı her noktada hizmete giriyor. Malatya Çarşısı’nın inşasında kimsenin hak kaybına uğramadığı, ama Malatya’nın da en az 2 asır ihtiyacını karşılayacağı bir düzenlemeyi hayata geçirmeliyiz. Malatya Çarşısı’nın hızlı bir şekilde devreye alınması için her türlü destek ve katkıyı sunacağız.”

YAZIHAN'DA..
MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan seçim çalışmalarını Yazıhan ilçe merkezi ve bağlı 14 mahallede sürdürdü.

Yazıhan ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Sürür, Durucasu, Kömüşhan, Epreme, Sadıklı, Çivril, İriağaç, Tahtalı, Böğürtlen, Buzluk, Başpınar, Mısırdere, Hamidiye ve Yeniköy Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Yazıhan programında MHP Heyetine yoğun ilgi gösterildi.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği seçiminde oylarımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve MHP’ye. Biz sadece belli mahalleleri, belli köyleri, belli ilçeleri arka bahçemiz düşünerek dar kalıpta, terör örgütlerinin gölgesinde siyaset yapmıyoruz, Türkiye’nin her yerinde, her karış toprağında, her anında, her nefesinde siyaset yapıyoruz. Bayraksızların umudu olanlar, rengini şehit kanlarından almış olan Türk Bayrağını dalgalandıramazlar.” dedi.

Fendoğlu, “Zillet ittifakının bu memlekete bir katkı sunamayacağının en iyi örnek İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleridir, Adana Büyükşehir Belediyesidir. 4 yıldır sadece algı yapıyorlar, algı yürütüyorlar. Şu bir gerçek; Zillet İttifakı algı yapar, onlar sadece ve sadece algı yürütürler, ama hizmeti ve projeleri Cumhur İttifakı hayata geçirir. Çünkü Cumhur İttifakı yerli ve millidir.”

Malatya’nın büyük bir yıkım gördüğünün bir gerçek olduğunu belirten Milletvekili Fendoğlu, “Malatya’da büyük bir yıkım var.  Şu anda Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde konutların temelleri yükseliyor. Şu anda 7 bin tane konut inşaatı aynı anda sürdürülüyor. Esnaflarımız için Yeni Sanayi Sitesinde 714 adet işyerinin yapımı başlandı. Şire Pazarındaki esnaflarımız için zaten yeni yapılmış olan Kayısı Ticaret Merkezimiz hazırdı. Esnafımız için geçici konteyner işyerleri için çalışmalar sürüyor, bitenler teslim ediliyor. Malatya Çarşısı içinde gereken tüm adımlar atılacak. Bundan hiçbir esnafımızın şüphesi olmasın.” dedi.

Milletvekili Fendoğlu ve MHP Heyeti, Yazıhan Kaymakamı Kutsal Baytak’ı da ziyaret etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Cengizhan (1 yıl önce)
    Evi olana hiçbir derdine derman olmasada 10 bin tl para kira yardımı oldu dükkanı yıkılan içinde malını sermayesini kaybedene halin nicedir denmedi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (1 yıl önce)
    Depremin ilk gününden itibaren sokakta ben Veli Agbaba'dan başka hiç vekili kimseyi kesinlikle görmedim!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • HacıYusuflar (1 yıl önce)
    Hacıyusuflar köyü olarak üç gün hiç kimseyi görmedik. Reklam olmasın diye isim vermiyorum. Malatyanın tek milletvekili destek oldu. Gerisi boş.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • misafir (1 yıl önce)
    bu laflardan sonra oldukça kulağı çınlamıştır ....kaldı 11 gün eeeeeeeeeeee keser döner sap döner
    %87
    %13
    Yanıtla
  • onun için mi (1 yıl önce)
    onun için mi deprem zamanı biz bir dilim ekmeğe bir bardak suya ihtiyacımız varken ortada yoktunuz kuru gürültü vatan millet din iman uygulama hak getire
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    Kendine çalışkan adam süsü veriyor. Zorlama kendini istersen...
    %89
    %11
    Yanıtla