SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dev Yaban Domuzunu Avladı

0
Güncellendi - 2018-11-01 20:37:45
Dev Yaban Domuzunu Avladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nin Sütlüce mahallesinde dev yaban domuzu avlandı. Çiftçileri canından bezdiren yaban domuzu, avcı Samet Açıkgöz tarafından avlandı.

Yeşilyurt ilçesi Sütlüce mahallesi kırsalında bostanlıklar, fidan ve mısır tarlaları başta olmak üzere ekili ve dikili alanları talan eden dev yaban domuzu, çiftçileri adeta canından bezdirdi.

Son zamanlarda bahçe ve tarlalara dadanan yaban domuzundan bıkan çiftçiler avcılardan yardım istedi. Bunun üzerine bölgede iz süren Açıkgöz, dev yaban domuzunu avlayıp, çiftçileri bu dertten kurtardı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Basri (5 yıl önce)
    Sedat kardeşimin yorumu herşeyi anlatıyor.Herşeyden önce İnsan olmayı öğrenelim yaşayan bütün canlılara karşı saygı duyalım merhamet gösterelim her canlının dünyada bir görevi ve faydası var tabiatın bizlere sunduğu her güzellikleri koruyalım. Yoktan var eden isteseydi Domuzu Kurdun Kuşu Böcekleri hiç yaratmazdı ben kim oluyorum'ki onun yarattığı güzellikleri yok edeyim bu yaratana karşı gelmek değilmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • DANYAL TOPATAN (5 yıl önce)
    ŞEHİRDE BİR SÜRÜ PİTBULL VAR ONLARI VURUN HER YIL YÜZLERCE İNSANI ÇOCOĞU ÖLDÜRÜYOR YARALIYOR... BU DOMUZ KENDİ YAŞAM ALANINDA KİME ZARARI VARDI,
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (5 yıl önce)
    50 dönüm kayısılığımız var bahçemize bildim bileli 20 yıldır girip çıkıyorlar tek yaptıkları toprağı kazıp solucan bulup yiyorlar bu durumdan ağaçlarımın altını bedavadan sürmüş oluyorlar yani faydalılar başka diğer bir zararı ise 20 senede sadece 2- veya 3 yeni dikilen kayısı fidanımı dişlerini kaşımak için kırdıklarını biliyorum 3-fidan 13 fidan bu dünyada yaşama hakkı olan bu canlılara gelince ne ki? insanların dünyada yok ettikleri soyunu tüketikleri hayvanların yanında bir şey değil bu domuzların kontrol altına alınması için bölgede postu için soyu tüketilen Kurtların yeniden getirilmesi gerekiyor ki nüfusları kontrol altına alınsın .
    0
    0
    Yanıtla
  • isa gönül (5 yıl önce)
    Vuran kardeşimin eline sağlık, tarım alanlarına nasıl bir zarar verdiğini bir bilseniz vuran arkadaşa madalya takarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayı ve domuzlar bundan 20-30 yıl önce neden tarım alanlarına girmiyordu da şimdi giriyor? Çünkü işgüzar, keyfe keder hayvanlar öldürülüyor, hayvanlar da aç kalmamak için de yerleşim birimlerine girmek zorunda kalıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliveli (5 yıl önce)
    Yiyeceğinden fazla keklik vs avlayana çok kızıyorum zaten iflah olmazda bir şekilde acısı çıkar ama böyle hızlı üreyen ve zarar veren hayvan bir şekilde durdurulmalı bunların bu ebatta sürüyle dolaştığı bir yerde yaşamak istemezsiniz böyle pozlar görmek isteriz yüzlerce keklikle fotoğraf çektireni ancak lanetleriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    Hayvan sever alda kafeste besle
    0
    0
    Yanıtla
  • demir (5 yıl önce)
    insan bile çevresine zarar verdiğinde polise vur emri çıkıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Akif (5 yıl önce)
    Bu büyüklükteki bir domuzu canlı yakalayıp hayvanat bahçesine koysalardı bari.....
    0
    0
    Yanıtla
  • HAYVAN SEVER (5 yıl önce)
    TÜM YORUMLARINIZI OKUDUM AMA BİR GERÇEK VARKİ "BU YABAN HAYVANLARI NEREDE YAŞAYACAK" GECEN SENE FAHRİ KAYAHAN A KADAR İNDİLER NEDEN ÇÜNKÜ HAYVANLARIN YAŞADIĞI YERLERİ ELERİNDEN ALIYORUZ. HERGÜN AĞAÇ KESİP BİNALAR DİKİLİYOR BEYDAĞINA KADAR ŞEHİR ÇIKTI BEYLER DERESİ DESEN YİNE ÖYLE
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Hayvan sever kardeşim sen doğa sevgisini tabiat sevgisini kime anlatıyorsun Allahın verdiği nefesi boşa harcıyorsun seni kaç kişi anlaya bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Değerli "Hayvansever" bizde hayvan severiz hatta hayvanseveride severiz fakat bu hayvan sevilmez bu sevilmeyen hayvanlardan, karşılaşsan sende sevmezsin büyük ihtimalle, sen kuş sev, kedi sev, börtü böcek sev, sev ama bırakma....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben askerdeyken nöbet yerine yavruları geliyordu yanıma, ben de seviyordum. Anneleri de uzaktan bakıyordu bana. Hayvanlar insanın kalbini görür, özellikle de köpekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAYVAN SEVER (5 yıl önce)OZAN isimli kullanıcı yorumuna
    ozan kardeş çok doğru söylüyorsun bunlarda bir can şefkate ihtiyaçları var doğaya, yaşamaya tabiki ihtiyaçları var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Canan hanima yorumundan dolayi tesekkür ederim. Cok güzel temenniden bulunmus. Bulun böyle hediye. edin o hayvansevere beslesin oturma odasinda
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER ASLANARGAN (5 yıl önce)
    Hayatımda böyle devasa domuz görmedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • cidosttt (5 yıl önce)
    hayvan sevgini git başka hayvanlara sakla bir zahmet...bu işi yapan insanlar yasal avcı vurulan hayvanların sayısı da belli devletten alınan izinde...sizinde bağınız bahçeniz hergün talan edilsin bahçede okşar beslersiniz artık...üstelik yılda kaç kez üreyen bir hayvan bu sorusturmaymış:)) durma koş kolay gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • kimimben (5 yıl önce)
    Tarım arazilerine domuzlar girer, çıkar insana da saldırır. peki yaban hayat nerede yaşayacak? hayvanların da insan tehlikesinden uzak insanlarında hayvan tehlikesinden uzak kalması lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Helal olsun vuran arkadaşa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz0044 (5 yıl önce)
    Ne o domuz sevdasını var sende kardeş madem öyle toprağıma söyliyeyim Birtane senin için yakalasın sana getirsin besle
    0
    0
    Yanıtla
  • HAYVAN SEVER (5 yıl önce)
    BU BİR VAHŞETTİR; HAYVAN HAKLARI DEVREYE GİRMELİ, BUNU VURAN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMALI
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah Taş (5 yıl önce)HAYVAN SEVER isimli kullanıcı yorumuna
    O domuz senin yoluna çıksaydı böyle konuşmazdın. Eminim 1 ay dilin kapalı kalırdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • "Ya yoluma çıkarsa" diye hayvan öldürmek nasıl bir zeka düşüncesi? İnsanın önüne çıkarsa ve zarar verecek boyutta saldırırsa elbette ki içgüdüsel olarak kendini savunursun ama belki karşımıza çıkar diye hayvan öldürmek vahşettir, cehalettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu domuztan bir tane daha bulursanız bu hayvansevere verin. Evinde beslesin :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Senın bağ bahçen yok galiba senınde olsa sende aynı seyi yapardın veya hayvan haklarına söyle adamların zararını karşılasınlar onlarda avlamaısnlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Peki neden bahçelere giriyor? Bundan 20-30 yıl önce girmiyordu da neden şimdi giriyor? Dur zahmet etme ben cevaplayayım; bu domuzu vuran gibi vicdansızlar doğadaki hayvanları öldürdüğü için ayı ve domuzlar aç kalıyor ve aç kaldıklarından yaşam merkezlerine iniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • sayın HAYVAN SEVER, hayvanları bizde seviyoruz da sen baya uçmuşsun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • bir de çıkmış hayvan sever yazmış bu domuz adam yer
    0
    0
    Yanıtla
  • Arnavut Cumo (5 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Metin :))))
    0
    0
    Yanıtla
  • İNSAN SECER (5 yıl önce)HAYVAN SEVER isimli kullanıcı yorumuna
    eğer insan hayatına zarar veriyorsa yapacak bişey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • sen bi o domuzla göz göze gelseydin görürdüm senin hayvanseverliğini
    0
    0
    Yanıtla
  • O KADAR EKİLİ , ÜRÜNÜ ZARAR GÖREN ÇİFTÇİ KİME BAŞVURSUN ? ? ? SEN BU DOMUZLA Bİ KARŞI KARŞIYA GEL DE GÖRELİM HAYVAN SEVGİNİ SENİN . . .
    0
    0
    Yanıtla