SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deva Partisi Arapgir İlçe Başkanı Değişti

Deva Partisi Arapgir İlçe Başkanı Değişti
A- A+ PAYLAŞ

DEVA Partisi Arapgir İlçe başkanlığında değişikliğe giderek Naci Güleç’in yerine Erol Avşaroğlu atandı. 

İl Başkanı Onur Güneş yaptığı açıklamada; "Arapgir ilçe başkanlığı görevini yürütmekte iken ikametgâh adresini  Malatya /Merkez adresine taşınması sebebi ile görevden affını istemiş olan Naci Güleç’in  yerine Arapgir Teşkilat işleri Başkanı Erol Avşaroğlu  Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile Arapgir ilçe  Başkanlığına atanmıştır. Başarılı bir süreç yürüten İlçe kurucu başkanımız Sayın Naci Güleç'e emeklerinden ve hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Arapgir ilçe Başkanlığı görevine getirilen Sayın Erol Avşaroğlu’nu tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

EROL  AVŞAROĞLU KİMDİR?
1985 yılında  Malatya Arapgir  ilçesinde  doğdu. İlköğretimini Arapgir'de, ortaöğretimi  İstanbul’da tamamladı. 2015 yılında Organik Solucan Gübresi tesisi işletmekte olup aynı zamana Avşaroğlu Grup Zirai ve Hayvancılık alanında Arapgir’de faaliyet sürdürmektedir. Arapgirgücü Spor Kulübü kurucu üyeliğini yapmaktadır. Evli bir çocuk babasıdır. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız