SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devredene Kadar İlk Günkü Gibi Çalışmaya Devam"

0
Güncellendi - 2019-01-05 05:27:25
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek, personellerle bir araya geldi.

Başkan Polat, çalışmalar hakkında İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar’dan bilgiler aldı.

Başkan Polat, göreve başladığı ilk günden itibaren Malatya için hizmet ettiklerini, bayrağı devredene kadar da ilk günkü heyecanla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Polat,  itfaiyeciliğin ne kadar önemli bir meslek olduğunu dile getirerek, Malatya İtfaiye ekiplerine bugüne kadar gerçekleştirdikleri anında ve hızlı müdahale hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar’dan bilgiler alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız, sadece yangınlara değil, boğulma vakalarına, trafik kazalarına ve kurtarma olaylarına ilk müdahale edenlerin arasında gelmektedir. İtfaiye Teşkilatımız, olaylara zamanında müdahale etmesi ve zamanında ulaşması bakımından oldukça hızlı hareket etmektedir. Gecesi gündüzü, yazı kışı olmayan bir meslek itfaiyecilik. Arkadaşlarımız Malatya’da güzel hizmetler vermekte ve başarılı bir şekilde olaylara müdahale etmektedirler. İtfaiyecilerimizi çalışmalarından dolayı tekrar tebrik ediyor, kazasız belasız günler diliyorum” şeklinde konuştu.

İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar, “İtfaiye teşkilatı olarak, 7 gün 24 saat mesai yapıyoruz. Çok şükür bugüne kadar İtfaiye Teşkilatımızın müdahale edemediği, geç kaldığı bir durum yaşanmadı. Personelimizi düzenli olarak eğitimlere tabi tutuyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeni İtfaiye binasından dolayı Başkan Polat’a teşekkürlerini ileten İtfaiye Personeli, “20 yıldır bu binanın yapılmasını bekliyorduk. Temel atmak size nasip oldu. Önümüzdeki sene inşallah yeni binamıza taşınmış olacağız.” şeklinde konuştular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Koray3444 (5 yıl önce)
    Eğer çalışsaydın devretmezdin .
    0
    0
    Yanıtla
  • tekin (5 yıl önce)
    SEYFULLAH AMİRİM HELAL OLSUN SANA..
    0
    0
    Yanıtla