SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devrilen Araçtaki 6 Kişi Yaralandı

Devrilen Araçtaki 6 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu yaralanan 2'si ağır 6 kişi, hastaneye kaldırıldı.

N.M. (43) idaresindeki 44 ADG 956 plakalı hafif ticari araç Yeşilyurt ilçesi Çarmuzu Mahallesi Kuzey Kuşak Çevre yolunda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada sürücü ile araçta bulunan H.M. (36) B.M. (13), E.M.(7), R.G. (34), E.K. (27) yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan yaralılar Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı.

Ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan H.M ve E.K'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Evet bu yol on iki senedir tamamlanamadı. Tozu pisliği on iki senedir çekiyoruz. En çok sürat yapıp da toz çıkaranlar da belediye kamyonları. Sanki mahsus yapıyorlar. Çevrede insan yaşamı tehlikede ve tarım arazileri tozdan dolayı mahvolmuş durumda. Muhtarla birlikte belediye daire başkanlarını aradık hiç kimsenin sorumluluğu üzerine aldığı yok. Zemin mıcır... Trafik lambası olmadığı için millet kaptırıyor arabayı, önüne başka bir araç veya hayvan çıkınca da çakılda kayıyorlar. 15 metrelik köprüye uçan mı dersin sırt üstü yüz metre kayan mı dersiniz, ailece mahvolanlar mı dersiniz. Haftada en az üç kaza... Olan millete oluyor. İşte sahip bu zamanda lazım. insanlar böyle böyle belediyeden nefret ediyorlar. Tamam ölelim de kimin için ve kimin yüzünden. Mademki belediye on iki senedir bu sorunu çözmedi, Malatya Valiliği bu işe el atsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vahit var (1 yıl önce)
    belediye başkanları koltuklarını hak etmiyor,hak edenide getirmezler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Tozun pisliğin içinde öleceğiz 4 senedir bi yola asfalt dökülmedi bu 50. Kaza gelen mucura kaptırıyor solugu şarampolde alıyor birinin ölmesimi lazım.belediye yetkililerine duyrulur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erhan (1 yıl önce)
    Bu kazanın sorumlusu şoförün yanında belediyedir o yol bitmek bilmedi yıllardır enkaz halinde o kısım yapılmayacak bari trafiğe kapatın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Berkan (1 yıl önce)
    Kaza anında oradaydım. Araçta Bulunan yaralıları, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri Değil Ben Ve O Sırada Yoldan Geçen İnsanların Yardım Etmesi İle Çıkardık. Ambulansı Aradıktan 10 dk Sonra Gelebildiler. KUZEY KUŞAK ÇEVREYOLU’NUN Asfaltlanması İçin Daha Kaç Aracın Kaza Yapması Gerekiyor? KUZEY KUŞAK ÇEVREYOLU 12 Senedirli Tamamlanamadı.
    %94
    %6
    Yanıtla