SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kız Çocuğu Sabaha Karşı Bulundu

0
Güncellendi - 2020-09-05 04:30:09
Kayıp Kız Çocuğu Sabaha Karşı Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

AKŞAM KAYBOLDU, TÜM ÇEVRE DİDİK DİDİK ARANDI... Göztepe Mahallesi’nde oturan Karakaya ailesinin beş yaşındaki çocukları Ayşegül Karakaya kayboldu. Ayşegül Karakaya’yı arama çalışmaları polis ve bekçi ekiplerinin yanı sıra Göztepe ve Selçuklu Mahallesi sakinlerinin de katılımı ile devam ederken, çocuk gece yarısından sonra bulundu.

Perşembe akşam saatlerinde evlerinin bulunduğu Göztepe Mahallesi’nde kaybolan Ayşegül Karakaya’yı arama çalışmaları sürerken, mahalle camisinden yapılan anonsta, vatandaşlardan çocuğun bulunmasını sağlayacak herhangi bir bilgisi olanların Alo 155’e araması istendi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün çok sayıda polis ve bekçi ekibi ile birlikte Göztepe ve bitişiğindeki Selçuklu Mahallesi’nde yürüttüğü arama çalışmaları gece saatlerinde devam ederken, her iki mahallenin sakinleri de Ayşegül Karakaya’yı bulabilmek için seferber oldu.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, arama çalışmalarının Selçuklu Mahallesi’ndeki dere civarında yoğunlaştığını, ancak çocuğun bulunabilmesi için çok geniş bir alanı taradıklarını, arama çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini bildirdi.

Camiden Anons Yapıldı

Göztepe Mahallesi’ndeki camiden kısa aralıklarla yapılan anonsta, Ayşegül Karakaya’nın kaybolduğu, bulunabilmesi için mahalle sakinlerinin duyarlı olması, herhangi bir bilgi edinmeleri halinde Polis İmdat – 155 hattını arayarak yardımcı olmaları istendi.

Göztepe ve Selçuklu Mahallesi sakinleri uyumadı, Ayşegülü arıyor

Bu arada, Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün polis ve bekçi ekipleri ile birlikte yürüttüğü arama çalışmalarına, Karakaya Ailesi’nin komşuları, akrabaları ve Göztepe ile Selçuklu Mahallesi sakinleri büyük destek verdi.

Gece geç saatlerinde halen arama çalışmalarına devam eden her iki mahallenin sakinleri, Ayşegül’ü bulma umuduyla             ulaşabildikleri her yerde arama yaptı.

Karakaya ailesinin komşuları, Ayşegül’ün bulunabilmesi için Malatya halkının duyarlı olmasını ve yardımcı olmasının beklediklerini söylediler.

Bir ihbar..

02.00 sıralarında bir vatandaşın, Selçuklu Mahallesi'ndeki ecza deposu yanında bulunan tarladan çocuk sesi duyduğu, sonra da sesin kesildiği yolundaki ihbarının ardından belirtilen bölgeye takviye polis ekipleri yönlendirildi.

Ve bulundu..

Polis ekipleri ile birçok mahalleli aramalarını sürdürürken, 02.45 sıralarında çocuğun bulunduğu ve evine getirildiği, ilk gözlemde herhangi bir olumsuzluk saptanmadığı öğrenildi.

Çocuğun nerede ve nasıl bulunduğu konusunda bilgi edinilemezken, çocuğun bulunmasıyla herkes derin bir nefes aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Vatandaş44 (3 yıl önce)
    Çok şükür sag salim bulunmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Xalô Ramo (3 yıl önce)
    Bu mahallelerde halen eski komşuluk kültürü devam ediyor.Yalniz tarladan çocuk sesi geliyor ve bakmaya gitmiyor ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (3 yıl önce)
    Bravo Selçuklu mahallesi bravo battalgazi sakinleri Dün gece insanımızın bu duyarlı özverisine şahit oldum. Herkes eş çoluk çocuk demeden arayışa girdi.sonunda beklenen müjde Allahın izniyle geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Allah polisimizden,bekcilerimizden kısaca o güzel evladımızı ailesine kavuşmasını sağlayan her kim varsa razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    tarladan cocuk sesi geliyor bakmiyor oraya polisi ariyor . aradtirilmali . o cocuk nasil bi tehlikeden dondu acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nilgül çelik (3 yıl önce)
    Oh çok şükür Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    Cok şükür vala cok sevindik bulunmasina rabbim rum cocuklari korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Lütfen anne babalar çoçuklarımıza biraz daha dikkat edelim maalesef çivisi çıkan bir zamanda yaşıyoruz Allah a şükür evladımız sağ salim başına bir şey gelmeden bulundu daha acı tablolara karşılaşabilirdik
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Oh be Şükürler olsun yaradan Kimselere evlat acısı yaşatmasın
    0
    0
    Yanıtla