SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dikkat Çekmeyi Amaçlıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Gürsel Özbey, “Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır” dedi.

Vergi Haftası nedeniyle Malatya Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu başkanlığındaki heyet, MTB Başkanı Gürsel Özbey’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MTB Başkanı Gürsel Özbey, vergilendirilmiş kazanç kutsal olduğuna dikkat çekerek, verginin önemini anlattı.

Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ise toplanan verginin yüzde 84'ü ile yol, su, elektrik ve sağlık gibi hizmetlere harcandığını ifade ederek, kayıt dışı ekonomi ile etkin mücadele edeceklerini söyledi.

Müsevitoğlu, Vergi Haftası hakkında bilgi aktarıp, “Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla kutlanmakta olan Vergi Haftası’nın 25’incisini bu yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı olarak, toplanan vergilerin sosyal boyutunun vurgulandığı etkinlikler gerçekleştirilecektir. Beyanname verme sürelerinin hemen öncesine rastlayan vergi haftamızda da hep birlikte vergiyi hatırlarken, etkinliklerimizle vergilerin kimin için toplandıklarına da dikkat çekmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız