Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Malatya ili Doğa Turizmi Master Planı hazırlanacak. Bu amaçla Malatya Şube Müdürlüğünde bir toplantı düzenlendi.
Toplantıda kurumların sağladığı bilgi ve belgeler bir araya getirilirdi. Bakanlığın göndermiş olduğu Doğa Turizmi Master Planının kurumlar tarafından incelenmesi ve mevcut verilerin değerlendirilmesi amacıyla 18 Eylül 2012 Çarşamba günü Fırat Kalkınma Ajansında yeni bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.
Şube Müdürü Abdullah Koç’un başkanlık ettiği toplantıya İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz, Kale Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik İşletmeciliğinden Öğretim Görevlisi Hakan Tuna, Turizm Araştırmacısı Bülent Korkmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Spor Uzmanı Orhan Altay, Fırat Kalkınma Ajansı uzmanları Tuğba Pembegül ile Ahmet Yıldıray Ata, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Mühendis Bekir Korkmaz ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Satılmış Vardar katıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.