SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Belediye Başkanı Vefat Etti

0
Güncellendi - 2020-06-20 01:10:53
Doğanşehir Belediye Başkanı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

İSTANBUL'DA TOPRAĞA VERİLECEK.. Malatya’nın Doğanşehir ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Vahap Küçük (78), İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul’da kalp kapağı ameliyatı olan ve bir süredir tedavisi süren Başkan Vahap Küçük’ün durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı, burada ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İlçede yaptırdığı okul, hastane, cami gibi birçok eseri kazandıran ve hayırseverliği ile tanınan Küçük’ün vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

Vahap Küçük’ün, cenazesinin Cuma günü İstanbul- Sarıyer Kilyos Mezarlığı'nda saat 15.00'te toprağa verileceği bildirildi.

VAHAP KÜÇÜK'ÜN ÖZGEÇMİŞİ..

1942 yılında Malatya'nın Doğanşehir ilçesinin Elmalı Mahallesinde doğdu. İlkokulu Elmalı'da, Ortaöğretimini Doğanşehir'de tamamladı. Üç çocuklu bir ailenin tek erkek çocuğu olan Vahap Küçük, askerlik görevini Ankara-Çankaya'da süvari olarak yaptı. Askerlik görevi sonrası köyüne dönerek çiftçilik ve hayvancılıkla uğraştı.

- 1968 yılında Doğanşehir’e yerleşti. Doğanşehir’de de ticaret ve hayvancılıkla uğraştı. 1972 yılında Milli Selamet Partisinin Doğanşehir’deki kuruculuğunu yaparak ilçe başkanlığı görevini yürüttü. 1980 ihtilali ile bu görevi bıraktı. 1983 yılında Merhum Turgut ÖZAL ile birlikte ANAP’ın kuruluşunda görev aldı ve Doğanşehir ilçe teşkilatını kurarak ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Bu görevini Merhum Turgut ÖZAL’ ın ölümüne kadar devam ettirdi. 1984 yılında Doğanşehir Tavşantepe mevkiine çiftlik kurarak yeniden ticaret ve hayvancılıkla uğraşmaya başladı. 1985 yılında çocuklarının tekstil sektörüne girmesi ile birlikte kendisi de bu alanda görev yapmaya başladı. 2001 yılında kurulan AK Parti ilçe teşkilatını kurdu ve ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Tam bir Doğanşehir sevdalısı olan Vahap Küçük, eğitim ve öğrenciye çok büyük önem verdi. Çok sayıda öğrenci bursu vererek öğrencilerin okumalarına ve eğitimlerine katkıda bulundu ve bu katkılarına devam etmektedir. Hayır işlerini çok seven Vahap Küçük, her yıl Türkiye’nin her yerinden öğrencilere giyecek ve burs yardımının yanı Doğanşehir’de babası için Mehmet Küçük sağlık ocağı, kendi doğduğu yer olan Elmalı’ya annesi adına Ayşe Küçük sağlık ocaklarını yaptırdı. İnönü üniversitesi ile anlaşarak Doğanşehir ilçe merkezine bir üniversite yaptırmakta olup, yapım çalışmaları devam etmektedir. Tekstil alanında Türkiye’nin ilk sıralarında yer alan LCW’nin kuruluşunu sağlayan ve ortaklarından olan Vahap Küçük, aile şirketi olan Küçükler holdingin yönetim kurulu üyeliği görevini de yapmaktadır.

- TEMA mağazalarının başında yer alan Mustafa Küçük ile TEMA Holding, LC Waikiki ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’ ün babası olan Vahap Küçük, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel yönetimler seçiminde büyük bir halk kitlesinin teveccühünü ile oylarını alarak Doğanşehir Belediye başkanlığı görevini üstlenmiştir. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, çok sayıda önemli projelere imza atmış olup, bu projelerini 2016 yılından itibaren hızlı bir şekilde ortaya koyacaktır. Örnek bir aileye sahip olan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, evli ve 9 çocuk babasıdır.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI..

Sağlık Bakanı Prof.Dr. Fahrettin Koca

Malatya Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük beyefendi, tedavi gördüğü kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti. Desteği ve ağabeyliğiyle pek çok gencin öğrenim hayatını kolaylaştırmıştı. İyilikle yâd edilecek. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Malatya Valisi Aydın Baruş

Doğanşehir Belediyesi Başkanı Vahap KÜÇÜK bugün Hakka yürüdü. Hayırseverliği ile herkese örnek olmuş büyüğümüzü kaybetmek bizleri derin bir üzüntüye düşürdü. Doğanşehirimizin ve tüm Malatyalıların başı sağ olsun. Yüce Rabbim ebedi mekanını Cennet eylesin.

CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba

Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük'ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Vahap Küçük'e Allah'tan rahmet, başta Küçük ailesi olmak üzere, AK Parti'ye, Doğanşehir'e ve sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık

"İnna lillâhi ve innâ ileyhî raciûn"

AKParti Kurucu İlçe Başkanımız, Doğanşehir Belediye Başkanımız, sadece 'Küçük' ailesinin değil, Doğanşehir’in ve #Malatya’nın babası, Koca Çınar 'Vahap Baba'mızı kaybettik. Başımız sağ olsun.. Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi

Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük'ün vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; Küçük Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Biz kendisinden razıydık, Rabbim de razı olur inşallah. Mekânı cennet olsun.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır

Doğanşehir’imizin kıymetli başkanı Vahap Küçük ağabeyimiz Rahmeti Rahmana kavuşmuştur. Geride hoş bir sada bırakarak aramızdan ayrılan, hayırseverliği ile hepimizin gönlünde müstesna bir yeri olan Vahap abimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kâhtalı

#Malatya’mıza ve #Doğanşehir’imize büyük emekleri olan iki dönem Belediye Başkanlığımızı yapmış Vahap Küçük amcamıza Allah'tan rahmet, Küçük ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah...

Malatya Eski Valisi Mustafa Toprak

Malatya Valiliğim sırasında tanıdığım, birlikte çalıştığım gönlü güzel hayırsever işadamı LCWaikiki'nin kurucularından Doğanşehir Belediye Bşk.Vahap KÜÇÜK'ün vefatını üzüntü ile öğrendim. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Mustafa-Vahap KÜÇÜK&Ailesine başsağlığı diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Doğanşehir Belediye Başkanımız, değerli büyüğüm Vahap Küçük Hak'ka yürüdü... Hüznümü anlatmaya kelimeler kifayet etmiyor. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun...

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut

Doğanşehir Belediye Başkanı, hayırsever ve eğitim gönüllüsü Vahap Küçük’ün vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Küçük ailesine, yakınlarına sevenlerine, Doğanşehir halkına başsağlığı diliyorum. Yine, her zaman yanlarında gördükleri Vahap Amcalarını kaybeden Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerime de ayrıca başsağlığı diliyorum.

Merhum Vahap Küçük, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu’nu yaptırarak üniversiteye bağışlamış, bu meslek yüksekokulunu kazanan tüm öğrencilere burs vermiş, her türlü yardım ve katkılarını sağlamış bir eğitim gönüllüsüydü. Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilerin yurttan okula, okuldan yurda güvenli bir şekilde gidişleri için ücretsiz servis tahsisi yapan Merhum Vahap Küçük, kalkınmanın yerelde eğitim yatırımları ile olacağına inanan ve doğduğu topraklara vefalı, dost, duyarlı örnek bir kişiliktir. Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerimiz Vahap Küçük’ün bu özelliğini bilerek yetişeceklerdir.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ailesi olarak aynı zamanda Malatya Turgut Özal Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucu Üyesi de olan Vahap Küçük’ü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu’muz da merhum Vahap Amcamızın ismi hizmetlerine layık bir şekilde yaşatılacaktır.

Tekrardan Vahap Küçük’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun.

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Recep Bentli

Doğanşehir Belediyesi Başkanı Vahap Küçük amcamıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Doğanşehirlilere büyük sabırlar diliyorum. Ebedi mekanı cennet olsun inşaAllah.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca

Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Vahap Başkanımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve AKP Teşkilatına başsağlığı dilerim.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

81 yorum yapılmış

  • Nedim (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Vahap amca ebedi istirgahina bugün İstanbul'da verilmiş toprağı bol mekanı cennet olsun ailesinin kararına saygı duyuyoruz ama Vahap amcamız ülkemizin her yerinde yaşama imkanı varken o ömrünü çok sevdiği dogansehirde geçirmiştir keşke amcamız doğduğu 78 yılını geçirdiği dogansehirde ebedi istirgahina verilse bu topraklardan ayrilmasa idi diyorum işte şimdi Doğanşehir büyük bir değerini kaybetti ama o her zaman kalplerde yaşayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Vahap amcanin değer evlatları onu çok sevdigi dogansehirden ayirmayin karariniza saygı duyuyoruz ama o kararı bir daha gözden geçirin Vahap amcamizi ebedi istirgahina o sevdiği dogansehir topraklarında veriniz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Allah ganı ganı rahmet eylesin, bence mezarı da malatyada olmalıydı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim KOCAASLAN (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı Cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Memoli (3 yıl önce)
    Vahap anca ruhun şad olsun Mekanın cennet olsun Malatya büyük bir değerini kaybetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin Fevzi
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıhtı liseli (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn".
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    sayın koca yürekli vahap küçük değil doğanşehir öldü, allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • UFUK GÜMÜŞOĞLU (3 yıl önce)
    Vahap Amca baba dostumdur.Mekanı cennet olsun. Rabbim yardımcısı olsun.Yakınlarına sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet YILMAZ (3 yıl önce)
    Merhum Vahap beye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Kendilerini hic tanimadim ama kimden duyduysam cok hayir sahibi babacan biri oldugundan bahsedilirdi ne mutlu ona bir tek yaptigi hayirlar kaldi yanina Allah gunahlarini bagislasin mekanini cennet etsin ins ?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA SÖNMEZ (3 yıl önce)
    Acımız büyük.O çok değerli bir şahsiyet olan Vahap KÜÇÜK amcayı kaybetmenin derin üzüntüsünü Doğanşehirli biri olarak yaşıyorum.Malatya ve Doğanşehir'e maddi ve manevi desteği en çok olan naif bir insandı.Allah rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun.Başta benim İlkokuldan sınıf arkadaşım olan oğlu Mustafa Küçük bey'e ve diğer çocuklarına sabır diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram ÖZTOPRAK (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim yakınlarına sabır ihsan etsin öz özen yangın sanayi
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Onun yerinde başkası olsa yıllarca vekil ve bakan olurdu reklamı sevmedi Doğanşehir onun herseyiydi hayatını iki küçük caddesi olan o şirin ilçede geçirdi kendine has konuşma tarzını hiç bozmadı elinden tuttuğu ve kendisine yanlış yapan insanlara bile kizmadi ilimiz yürekli bir değerini herkesin dar gününde kapısını çaldığı amsamiz bu sorunumuzu çözer dediği Vahap amcasını kaybetti sözün bittiği yer rahmet ve sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karadenizli (3 yıl önce)
    Malatya'da yaşayan memurum. Kendisi gibi memleketini seven iş adamlarına çok ihtiyacımız var. İstese bir sahil kasabasında ömrünü geçirirdi ama rahmetli memleketi için çalıştı. Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karadenizli kardeşim onun tatil yeri kısacası her şeyi dogansehirdi o dogansehirsiz Doğanşehir Vahap amcasiz olmazdı onlar bir elmanın yarısı gibiydiler onun yokluğunu Doğanşehir unutamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • sibel (3 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun inşallah... Duasını aldığın yetimler öksüzler ve tüm Malatya seni çok seviyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun büyük bir hayırsever di
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan karaoğlan (3 yıl önce)
    O iyi niyetli muhtaçlara yardımları ve dürüstlüğü ile tanıdığım bir şahsiyettir.Başta Yakınlarının , Doğanşehir ve Malatya halkının başı soğolsun rabbim mekanını cennet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ailesine ve tüm Malatyaya baş sağlïğı dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ihtiyaç sahibi oğrencilerim onun gönderdiği montlarla botlarla kişi sıcacık geçirdi .Rabbim sefaatiyle muamele etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Soner sülü (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent AVCI (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah rabbim geride kalanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yeliz (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun koca yürekli adam fakir fukara babası cok üzüldüm cokkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan akın Malatya Tarım ve Hayvancılık Platform Başkanı (3 yıl önce)
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun, Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük'e Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, geride kalanlarına Rabbim sabırlar inşallah bir çok konuda duyarlı ve iyi bir insandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ara (3 yıl önce)
    Malatyamızın hayırsever işadamı Vahap Küçüğe Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum .Mekanın cennet olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Tema Tekstil bir hikayedir. Tartışılır. Geldiği nokta bir imzadır. Niteliği veya niceliği tartışılır. Ama Vahap Amca oldukça yereldir. Malatya belediyeciliğinde adaylığında ısrar edilem belki dw tek biridir. Nev-i şahsına münhasîrdır. Olmazsa olmaz olmuştur. O kadar yerel kalmıştır ki anlaşılamamıştır. Ve belki de anlaşılamayacaktır. Bırak LC Waikiki felan esas marka Vahap Küçüktür Vahap amca hakka yürürken belediyeciĺikte de bir standardı ulaşılamaz kılldı. Belediyeci ve şahsi imkanda olan bir çok adama nasip olmayan alan sağladı. Bir belediye başkanı niçin bu kadar sevilir sorusunu bir parça tanımladî.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Şemsettin karci (3 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    Rabbim rahmet eylesin, sevenlerine ve ailesine sabri cemil ecri cezil versin. Büyük bir insan, hayirsever ve kendine özgü unutulamayacak bir değerdi. Halkimizin başi sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kc (3 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun Vahap amca. Güzel işler yaptın. Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Vahap Küçük yerel yönetici olarak incelenmeli ve sermaye sahibi bir çok yerel veya ulusal yöneticiye ders olarak anlatïlmalı. Şahsen me kadar ketumsa diğer taraftan o kadar bonkör kamu yararına hesaplı harcamalar yapan bir insandı. Şerefle yad ederiz. Rahat uyusun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)Ziya isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle. Malatya değerlerini yad etmeli. Vahap amca ile tanıışıklığım geç oldu. Bir kaç sene önce istanbulda bir organlzasyonda tesadüfen tanıştım. Konuştuk. Bir yerel yönetici için bana sıradışı gelmedi ilk başta. Sonrası felaket. Durduramazazsınız onu. Yerel sıkıntılar yerel dil ile ancak bu kadar ifade edilebilir diye bir sonuca gittim. Bürokrasiden şikayet ederken yerel tanımlarla bürokrasiyi tanımarken etliye sütlüye dokunmadan insan tarifi muthisşti. Onu tanıyan bilir Coğrafya insanları ile çeşitli kıssaları vardı. Mekanı genuş olsun amcamın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram Murat Asma (3 yıl önce)
    Hayır seven, kimsesizleri gözeten güzel bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Elleştiri yapmanın zamanı değil. Mevcut iktidar nimetlerinden faydalanan bir aile belki. Belki hiç faydalanmamış olabilir der geçererim mesela. Malatya iktidar burjuvazisinin bir ailesi der geçereriz belki. Özelde baba Vahap bey ve çicukları Vahap bey ve özellikle Mustafa bey Türk Tekstil Hayatına batı ile entegrasyonu ve dünya ile üretim - tekabeti açısından ağır mesailerini anlar bir model olarak değerlendirebiliriz belki. Ayrı konu. Yerel yönetici Vahap amcamız nev-i şahsına münhasır bir insan ve mesaisi apayrı incelenmelidir. Enek ve sermaye çekişmesinde sermaye tarafı olaràk global dursalar da bu sermaye grubu lokal işlerde diğru işler yapmıştır.. Vahap amca yukarıda belirttiğim tanım veya ezberden oldukça uzak, bulunduğu durrmu tamamen yerelin lehine kullanmaya çalışmıştır.Evet siyasal ekonominin faydalanları açısından bir takım eleştirileri kabul edilebilir.. Ve fakat Küçük ailesi ve sanayide oldukları Tema Tekstil bir dünya üreteni bir dünya markasî telaşında iken Vahap Amca olukça yerel hassasiyette olmuştur. Mesela Malatya sanayicilerinden bir çoğundan oldukça farklıdır. Cok sevilmiştir. Hakkında yanlış beyan bulamazsınız. O aslan gibi bir beledoye başkanıdır.Hayırseverdir naif adamdır. Amcadır.Bizdendir. Sürci lisan olabilir subjektifim.Mekanı rahat olsun. Şahidiyoz... Yakınlarına baş sağlığì diliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Karacan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Malatyamız için büyük kayıp.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Yılmaz (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (3 yıl önce)
    Allah C.C. rahmet eylesin, mekanı cennet.olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Rahmetlinin köyünde abiye ede derler Vahap Küçük bizlerin edesi amcasi idi doğanşehir aşığı birisi idi ömrünü memleketinde geçirdi dogansehiri terk etmedi 90 li yıllarda iki sefer 20 civarında oylarla belediye başkanlığıni kaybetti o her şeyde bir hayır Gören insandı hiç uzulmemisti kismetimizde yokmuş demişti sevdiği topraklara kavuşacak rahmetli edemize amcamiza rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (3 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun BAŞKANIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Şenol (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET44 (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Yardım isteyen her ihtiyaç sahibinin ulaşabileceği ,nice ihtiyaç sahibi öğrencinin okumasına maddi katkı sağlayan hayır sever Vahap Amcamız mekanın cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Ailesinin ve Malatyamizin başı sağ olsun,mekân cennet olsun yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat ÖZKAN (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin. Doğanşehir, karşılıksız sevgi ve cömertliği kendisine ilke edinen çok değerli bir yiğidini kaybetti. Birçok eseri ile her zaman hafızalarda kalacak herkesinin gönlünde iz bırakmış kıymetli Vahap Amcasını kaybetti.Biz Doğanşehirliler olarak ondan razı idik. Allah ta razı olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Cavlak (3 yıl önce)
    “İnna lillâhi ve innâ ileyhî raciûn”Malatya’nın Vahap Amcasıni kaybettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol saka (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağ olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Tunç (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nusret ÇİÇEK(MALATYALI)BAĞCILAR / İSTANBUL (3 yıl önce)
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun baba vahap seni çok özleyeceğiz verdiğin burslar ve hayırlar amel defterini hep açık tutacaktır inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ibrahim çağlayan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Abimize .
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli-çilesizli (3 yıl önce)
    Vahap amca sen ne koca yürekli insandın ...milyonların ekmek kapısı oldun ..iyi giyinmek herkesın hakkı dedın dünyayı giydirdin fakir fukaranın dert babası oldun ..ölüm haberini aldıgımdan beri üzüntümden kahroldum...doganşehir de senın ekmegını yemeyen kalmadı , malatyada yardım etmedıgın ögrencı kalmadı..yolun açık olsun vahap amca...allah gani gani rahmet etsin nur içinde yat..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (3 yıl önce)
    Vahap amca Rabbim seni cennetinde ağırlasın. Yüzünü güldürdüğün Yetimler, öksüzler, fakir fukara garip gurebanın duaları senin yoldaşın olsun. Okuttuğun öğrenciler, bacasını tüttürdüğün kimsesizler, yedirip-icirip-giydirdiğin mazlumlar senin arkanda dualar ediyor. Allah için ne verdiysen onlar şimdi senin için nur olup menzilini aydınlatacaklar. Sen inancinla, edebinle, nezaketinle, tevazunla, hayır hasenatınla hepimize örnek oldun. Sen Malatyamızın Vahap amcasıydın. Bir Malatya senin yegenindi... Gökkubbede çok hoş bir sada bırakarak gittin... Biz senden razıydık, Rabbim de senden razı olsun. Taksimatın hasenatlarına tebdil olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • emin (3 yıl önce)
    Çok değerli bir insanmış. Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)emin isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya'nın, kıymeti bilinemeyen den...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (3 yıl önce)
    Malatya'da çıkan şöyle güzel insanları vekil bakan yapmadılar şu adam Karadenizli olsa bakanlık teşkilatı kurup ilini ilçesini doldurdu biz kıymetini bilemedik Allah mekanını cennet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Servetinin zekat nisbeti kadarını kurmuş olduğu bir ekip araciligiyla sessizce dağıtan biriydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet ergen (3 yıl önce)
    Kimsesizlere kol kanat geren herdaim yardimseverligiyle ön plana cikan vahap amcamiz nur icinde uyu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (3 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet etsin. Başın sagolsun Malatyam..
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaLee (3 yıl önce)
    Allah mekanını cennet eylesin çok insanın yüzünü güldürmüştür. Kendi ailemden biri ölmüş gibi üzüldüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Doğanşehir yetim kaldı fakirin yolda kalanın hastanın ihtiyaç sahibi herkesin yardımına koşan Vahap amcalarini kaybetti Doğanşehir son dönem belediye başkan adayı olmamaliydi çünkü yorulmuştu dinlenmeye ihtiyacı vardı Doğanşehir in başı sağ olsun Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci aytekin (3 yıl önce)
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dünya fani baki olan allah dır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (3 yıl önce)
    Allah mekanını cennet eylesin, bu dünyada çok fakirin yüzünü güldürdün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Başlık yanlış Malatya'nın Vahap Amcasıni kaybettik... O sadece ak partili değildi ihtiyacı olan herkese ayrım yapmadan destek olurdu... Rabbim rahmet eylesin amcamiza...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • M a l a t y a 44 (3 yıl önce)
    İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Ve inne ilâ Rabbinâ lemünkalibûne, Allahümmek’tübhü indeke fil muhsinîne vec’al kitâbehu fi illiyyîn. Vehlufhü fi ehlihi fil ğâbirine velâ tahrimnâ ecrehu velâ teftinnâ ba’dehu. Mekanı Cennet Olsun İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semra (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 aşkı (3 yıl önce)
    Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Alilesi ne başsağlığı diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (3 yıl önce)
    Rabbim gani gani rahmet eylesin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Tanımam ama malatyanın en hayırsever ve alçak gönüllü zengini olduğu söylenir. Mükafatını alır inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım Şatıroğlu (3 yıl önce)
    malatya bir degerini daha kaybetti allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu Reis (3 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin mekanını cennet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Acun (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ENVER KALAYCIOĞLU (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun..Doğanşehir önemli bir büyüğünü kaybetti...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. O herkesin Vahap Amcasıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekan-ı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (3 yıl önce)
    “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn” Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun iyi bir hayırsever iş adamıydı ailesine baş sağlığı diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • HasMalatyalı (3 yıl önce)
    Malatya'nın değerlerinden biriydi. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla