SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir MYO'yu Tercih Edene Karşılıksız Burs

0
Güncellendi - 2018-03-31 15:59:55
Doğanşehir MYO'yu Tercih Edene Karşılıksız Burs
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine hayırsever işadamı Vahap Küçük tarafından sağlanan karşılıksız burs “Mesleki Eğitime Destek” protokolü ile artık ÖSYS tercih kılavuzunda yer alacak.

Doğanşehir Vahap Küçük MYO’da düzenlenen söz konusu protokolün imza törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Doğanşehir Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu, MYO Sekreteri Nail Korkmaz, akademik ve idari personel katıldı.

İmza töreninde konuşan ve imzalanan protokol hakkında bilgiler veren Doğanşehir Vahap Küçük MYO Müdürü ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu, “Bu protokolle, İnönü Üniversitesi Doğanşehir Vahap Küçük MYO’da bulunan programları öğrencilerin tercih etmesini sağlamak, öğrencilerin başarılarını teşvik etmek ve ülkemizde bilgi, beceri ve donanım sahibi teknik elemanların yetiştirilmesine katkıda bulunmak için hayırseverin bu okuldaki öğrencilere maddi destek vermesi amaçlanmıştır.” dedi.

Doğanşehir Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak ise imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak söz konusu protokolün Meslek Yüksek Okuluna tercihlerin artmasına vesile olacağına inandığını ifade etti.

İlçeleri için son derece önemli olan ve bu bilinçle kuruluşundan bugüne gerekli desteği esirgemediğini belirten Doğanşehir Belediye Başkanı ve hayırsever işadamı Vahap Küçük, kendisi tarafından verilen bursun okulu kazanan her öğrenci için geçerli olduğunu, geleceğimiz olan evlatlarımızın geleceği ve ülkemizin refahı için gerekli olan tüm desteği yaşadığı sürece vereceğini söyledi.

Kuruluşundan beri Meslek Yüksekokuluna verdiği sayısız katkılardan dolayı Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’e teşekkür den Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “Hem belediye başkanı olarak hem de hayırsever bir işadamı olarak her konuda bizlere katkı sunan Sayın Vahap Küçük okulumuzda öğrenim gören tüm öğrencilere zaten burs vermekteydi. Söz konusu protokolü imzalamamızdaki amaç ise okulumuzu kazanan öğrencilere karşılıksız bursun verildiğine dair ibarenin ÖSYS tercih kılavuzunda yer almasını sağlamak için gereken bir prosedürdü. Doğanşehir Vahap Küçük MYO’nun kuruluşundan beri gerekli olan yardımı hiçbir zaman bizden esirgemeyen Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Üniversitemizin mevcut fiziki yapıları arasında en mükemmel bina bu okulumuzun binasıdır. Son derece modern alt yapısı ve teknik imkânlarıyla öğrencilerimizin hizmetinde olan okulumuzda mevcut iki bölüme yeni iki bölüm daha kazandırdık. Bunlardan biri İtfaiye diğeri ise Çağrı Hizmetleri Bölümüdür. Sayın başkanımızın verdiği her öğrenciye burs desteği ile okulumuza tercihlerin daha da artacağını düşünmekle beraber örnek bir yaklaşımın da sergilendiğini belirtmek isterim. Huzurunuzda kendilerine teşekkür ediyorum.

Yapılan konuşmaların ardından söz konusu protokol imzalandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Havva (3 yıl önce)
    Doğanşehir vahap Küçük myo da birinci sınıf öğrencisiyim. Kaç ay geçmesine rağmen hiç burs alamadık ikinci sınıflara verilmiş ama birinci sınıflara hiçbir şekilde ödeme yapılmadı veriliyorsa herkese verilsin lütfen bu konunun çözülmesini istiyoruzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Kendisini tanımam,bilmem. ancak bir iş ancak işte böyle olmalıdır.Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (6 yıl önce)
    Diğer belediye başkanları da böyle yapmasını beklerdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)
    Sayın Vahap Küçük’e binlerce teşekkürler .Gücü yeten herkes,sokağına mahallesine,köyüne,İlçesine,şehrine ve dolayısıyla ülkesine hizmet anlayışında olması gerekir.Temenni ediyorum diğer zenginlerimizde bu anlayış içerisinde bir araya gelip,ekonomi, kültürel,sosyalle sportif alanlarda önemli projeler üreterek şehrimize ve ülkemize faydalı hizmetler verirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özkan Ada (6 yıl önce)
    Sn. Başkanın yaptıklarını okuyunca çok mutlu oldum, kendilerine teşekkür eder, Malatya'da bulunan diğer mahalli iderelere örnek teşkil etmesini dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Allah hayırlarınızı kabul etsin kral adam vahap küçük
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Sürgü Meslek Yüksek Okulu ne oldu zamanında Kasaba çapında açılan sayılı okullardan biriydi,o okul niye devam etmiyorda,hazır olan öğrenci yurduyla herşeyiyle var olan okul kapatılıp yeni okulu allayıp pullayıp yanılgı oluşturuluyor,madem yeni okul açıyorsunuz oda güzel Doğanşehire yakışır ama,hazırkini kapatmayın gücünüz varsa zahmet olmazsa yenisini açın Sürgüdeki de kalsın oradada esnaf var................
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa SÖNMEZ (6 yıl önce)
    Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK bey gibi hayırsever vatandaşların sayısının artması lazım.Helal olsun Sayın Başkanım.Allah hayrını kabul,yolunu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Malatya mızın tek sahibi Vahap KÜÇÜK mü nerde diğer Vekiller iş adamları nerde neden malatya mıza kendi imkanları ile yardım , burs vermiyorlar demekki herşey para için yapılıyormuş
    0
    0
    Yanıtla