SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Üreticiye Yem Tohumu Desteği

0
Güncellendi - 2021-11-11 13:56:15
Doğanşehir'de Üreticiye Yem Tohumu Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Üretimin Artırılması Projesi kapsamında, Malatya’nın Doğanşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilere yüzde 75 hibe destekli 5 ton kaba yem tohumu dağıtımı gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen tohum dağıtımına İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Ziraat Odası İlçe Başkanı Burhan Tanışık ile çok sayıda üretici katıldı. Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsmet Çılğın yaptığı konuşmada, kaba yem tohumu dağıtımıyla ilgili bilgi aktarıp, "İlçemizde yem bitkileri ekiliş alanının genişlemesi, çiftçilerin kaba yem ihtiyacının karşılanabilmesi ve tarımsal girdi maliyetini azaltmak amacıyla bakanlığımızın destekleriyle kaba yem tohumu dağıtımı yapmış bulunmaktayız” dedi.

Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç ise üreticilerin bu tür desteklerden faydalanmaları gerektiğini, hibeli yem bitkisi tohum projesinden mutluluk duyduğunu belirterek, çiftçilerin İlçe Tarım Müdürlüğü ile diyaloglarını kesmemelerini ve tarımsal destekleme konularında ihtiyaç duyduğu her türlü desteğin arkasında olduğunu söyledi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt da, her zaman çiftçinin yanında olduklarını dile getirdi.

Konuşmalardan sonra Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Üretimin Artırılması Projesi kapsamında, Doğanşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilere yüzde 75 hibe destekli 5 ton kaba yem tohumu dağıtımı gerçekleştirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Üreticiler adına çok teşekkürler,devamını ve başka destekler bekliyoruz,
    0
    0
    Yanıtla