SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğaya Hayvanlar İçin Yem

0
Güncellendi - 2019-12-09 01:07:11
Doğaya Hayvanlar İçin Yem
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Tarım Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirli noktalara yem bıraktı. Başkan Çınar, “ Unutmayalım ki; hayvanlar soğuktan ölmez, açlıktan ve ilgisizlikten ölür. Kış nedeniyle yemek bulmakta zorluk çeken hayvanları unutmayalım.” dedi.

Hayvan haklarının korunması ve hayvanların sahiplenilmesi konusunda uyguladığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren, ‘Sev Beni’ ve ‘Şanslı’ projeleriyle doğanın minik canlılarının daha fazla sahiplenilmesi noktasında farkındalık oluşturan Yeşilyurt Belediyesi, kar yağışının başladığı günden itibaren ilçenin muhtelif yerlerinde sokak hayvanları için yemleme çalışmalarını sürdürüyor.

Doğada yaşayan canlıların kış şartlarında aç kalmamaları için gereken tedbirleri aldıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hayvanların sahiplenilmesi ve korunması noktasında başarılı çalışmalarda bulunan Tarım Hizmetleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, havaların soğuyup kar yağışının devam ettiği bugünlerde doğada yaşayan minik canlıların mağdur olmamaları için yemleme çalışmalarına ağırlık veriyorlar. Bu uygulama sayesinde hayvanlarımız doğal yaşam alanlarında beslenme fırsatına kavuşmuş olmaktadır. Minik canlıların zorlu kış şartlarında açlık çekmemesi için çalışmalarımız sürecektir. Halkımızdan ricamız; kış nedeniyle yemek bulmakta zorluk çeken hayvanları unutmayalım, onlara sahip çıkalım. Onların da bir can taşıdığını hatırlayarak, beslenme odaklarını boş bırakmayalım.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız