SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Donanımlı İseniz Değerlisiniz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:47:10
A- A+ PAYLAŞ

 

İETT Genel Müdürü-Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hayri Baraçlı, “Krizlerden etkilenmemenin yolu sürdürülebilir üretim yapmaktır” dedi. 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Malatya Şubesi Genç MÜSİAD tarafından, Belediye Konferans Salonu’nda, “Gelişimde Değişim, Girişimcilik Kurumsallık” konulu Konferans verildi. Genç MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Polat, konferans öncesi yaptığı konuşmada, “Gençlik geleceğimizdir” düsturu ile hareket ettiklerini ifade edip, girişimciliğin üzerine durdu. Girişimciliğin süreklilik arz etmesi halinde verimli olduğuna parmak basan Polat, bir işe başlamanın önemli olduğunu, ancak sürekliliği sağlamanın da önemli olduğunu vurguladı. Vasıflı eleman olmanın önemine değinen Mehmet Polat, “Ne kadar donanımlı ise iseniz, o kadar değerlisiniz” ifadelerini kullandı.

“Gelişimde Değişim, Girişimcilik Kurumsallık” konulu konferans veren İETT Genel Müdürü-Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hayri Baraçlı ise, “Krizlerden etkilenmemenin yolu sürdürülebilir üretim yapmaktır” dedi ve kurumsallaşma mantığın önemini anlattı. Sürdürülebilir girişimcilik, sürdürülebilir kalite ve hizmet anlayışı konusunda da izahatlarda bulunan Baraçlı, “Krizlerden etkilenmemenin yolu sürdürülebilir üretim yapmaktır” dedi.Baraçlı, gençlere başarılı olmanın yöntemlerini de dile getirdi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız