SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Döndüğüm İçin Mutluyum"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTürk Yeni Malatyaspor'un, Fas Milli Takımına davet edilen sağ bek oyuncusu İssam Chebake, sosyal medya hesabından milli takıma geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

2017-2018 sezonundan buyana Yeni Malatyaspor’un formasını giyen İssan Chebake, çalışkanlığı ve performansıyla dikkat çekmeyi başardı. 70 kez sarı kırmızılı formayı giyen ve Spor Toto Süper Lig’de ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren İssam, Fas Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi.

İstikrarıyla Yeni Malatyaspor’un başarılı oyuncuları arasında yer alan İssam Chebake, yeniden Fas Milli Takımı’na davet edilmesine ilişkin sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. Fas Milli Takımı’nın aday kadrosunu hesabında paylaşan İssam, “Geri döndüğüm için gururlu ve mutluyum” dedi.

Chebake, bir röportajında milli takımla ilgili, “Milli takım, kulüp performansından sonra bir bonus olarak gelir bana. Her futbolcunun hayalidir milli takım da oynamak. Hak etmek için daha çok çalışıyorum” açıklamasını yapmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mülayim (5 yıl önce)
    Partizan maçında gol attın ama yaptığın o saçma penaltıyı ömrğm boyunca unurmayacağım. Ne kadar iyi oynsrsan oyna seni affetmeyeceğim
    0
    0
    Yanıtla