Tayini çıkan Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a veda etti. 7 yıl Malatya'ya hizmet ettiğini belirten Özcan, bu sürede gördüğü yakınlık nedeniyle teşekkürlerini bildirdi.
Özcan'ın Çakır'a yaptığı veda ziyaretine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun bülteni şöyle:
"Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, Belediye Başkanı Ahmet Çakıra veda ziyaretinde bulundu.
13 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Malatyaya hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Özcan, Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürü olarak 7 yıl Malatyaya doya doya hizmet ettik. Malatyaya hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Malatyaya geldiğimiz günden itibaren çok büyük yakınlık, misafirperverlik ve her noktada destek gördük. Bütün Malatyalılara göstermiş oldukları yakınlık ve misafirperverlikten dolayı Sayın Başkanımız nezdinde teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bundan sonraki hayatımda Malatyanın özel bir yeri olacak dedi.
Özcan, 7 yıllık hizmet süremiz içerisinde sayın Başkanımızla çok yakın işbirliği yaptık. Her türlü çalışmalarımızda sayın Başkanımızın çok büyük desteklerini gördük. Sayın Başkanımıza verdikleri destekler için hem kişisel hem de kurumsal bazda şükranlarımı arz ediyorum şeklinde konuştu.
Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürünün Malatyaya çok güzel hizmetleri olduğunu belirten Başkan Çakır ise, Türkiye İstatistik Kurumunun Malatyada bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalara baktığımız zaman, çok güzel hizmetlerinin olduğunu, bunda da değerli Müdürümüzün çok büyük gayretinin ve başarısının olduğunu görüyoruz. Görev süresi içerisinde Malatyaya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da güzel hizmetler yapmasını ve başarılı olmasını diliyorum dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TÜİK Bölge Müdürü Şemsettin Özcana kristal kayısı hediye etti."
TÜİK Bölge Müdürü Özcan, yaklaşık 1 ay önce yayınlanan kararname ile aynı kuruluşun Kocaeli Bölge Müdürlüğü'ne atanırken, Malatya Bölge Müdürlüğü'ne de Kocaeli Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dizman getirilmişti.