SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr.Özen Nemrut'ta Düştü Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-07-04 21:04:40
Dr.Özen Nemrut'ta Düştü Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Ailesiyle birlikte çıktığı Nemrut Dağı'nda düşerek yaralanan doktor, bölgeye yönlendirilen ambulans helikopter ile hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Antalya’da yaşayan ve özel bir hastanede görev yapan Doktor Sadık Özen (84), tatil için geldiği Malatya’nın Darende ilçesinde doktor olan kızı ve damadı ile birlikte Nemrut Dağı'na çıktı. Burada talihsiz bir kaza sonrası düşerek yaralanan Özen için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Kısa süre sonra bölgeye yönlendirilen ambulans helikopter ile alınan yaralı, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Kalça kemiğinde kırık olduğu öğrenilen ve ameliyata alınan Özen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Darende doğumlu olan Doktor Sadık Özen, Malatya Kayısı Festivalini başlatan ilk komite başkanı olarak da biliniyor.

Yine İnönü Üniversitesi Kurma ve Yaşatma Derneği başkanlığını da yapan Özen’in, Malatya’da SSK Hastanesi Başhekimliği görevinde bulunmuş, ayrıca Antalya'daki Malatyalılar Derneği başkanlığı görevini de üstlenmişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (6 yıl önce)
    Ne işin vardı Dr. Nemrut'ta, Somuncubaba gibi mubarek bir mekana sahiplik eden Darende'den kalkıp Cenab-ı Hakk'a isyan-küfür ve şirkte nam salmış nemrut'a gitmenin sebebi nedir ey DOHTUR...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    Tam bir Malatya ve özellikle Darende sevdalısıdır. Özellikle mazideki güzellikleri aktarma ve yaşatma çabası takdire şayandır. Çok geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla