SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dünya Miras Listesi'ne Girecek Özellikte"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:32:02
A- A+ PAYLAŞ

Hürriyet Gazetesi'nin Seyahat ekinin bu haftaki sayısında Akçadağ İlçesi'ndeki Levent Vadisi'ne de yer verildi. Yıldırım Güngör imzası ile yayınlanan yazıda, vadideki kanyonun bazı bölgelerinin Amerika'daki Grand Kanyonu'nu andırdığı ifadeleri kullanıldı.

Levent Vadisi'nin bu güne kadar geri planda kaldığının belirtildiği yazıda, Malatya Valisi Ulvi Saran'ın bölgedeki doğal değerlerin turizme dönüşmesi için yaptığı çabalardan bahsedildi. Kanyon'da gerekli çalışmaların yapılması halinde yakın zamanda UNESCO Dünya Miras Listesi'ne girecek özellikte olduğuna vurgu yapıldı.

Eğer varsa haber çalanlar için uyarı buraya gelecek.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 1.525 saniye