SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Düzenli İstila' Sürüyor!. 32 Kaçak Afganistanlı Yakalandı

'Düzenli İstila' Sürüyor!. 32 Kaçak Afganistanlı Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Kale ilçesi yakınlarında polis uygulama noktasını farkedince araçtan inerek yaya bir şekilde il merkezine gelmeye çalışan 32 Afganistanlı kaçak göçmen polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı.

Yetkili makamların, sık sık sınırlarda her türlü önlemin alındığını öne sürmelerine rağmen, çok düzenli bir şekilde gelmeye devam etmelerine karşın yine resmi makamların 'düzensiz göçmen'diye adlandırdıkları kaçak göçmenlerin yurda girişi akın akın sürüyor. Genelde İstanbul'da toplanan ve akıl almadık asayiş olaylarına yolaçan ve bir organizasyon tarafından adeta Türkiye'nin 'sessiz istila'sı için yönlendirildikleri akıllara gelen kaçaklardan 32'si, yurda girdikleri doğu sınırlarından yüzlerce kilometre ötede Malatya'da yakalandılar.

Kale ilçesindeki polis noktasını farkeden 32 Afganistanlının araçtan inerek, Karakaya Baraj gölü kıyısını takiben yaya olarak il merkezine gelmeye çalıştıkları sırada polis tarafından fark edildikleri ve kovalamaca sonucu yakalandıkları bildirildi.

Kaçak göçmenlerin, polisteki işlemlerinin ardından, ülkelerine geri gönderilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildikleri açıklandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Sedat (2 yıl önce)
    Sultan Alparslan 'dan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e kadar Anadoluyu hep şehit kanı akıtarak kazandık ve haçlılara karşı ve her türlü haine karşı savunduk ancak bugünlerde rüşvetle giren bu son işgalcilere karşı nasıl oluyorda savunamıyoruz böyle giderse on yılla kadar ciddi önlem alınmasa bizim nüfusu geçecekler ve vatan elden gidip onların olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Ülkemiz ve geleceğimiz için en büyük beka sorunu göçmen sorunudur.Suriyelisi,afganlısı,pakistanlısı, nekadar göçmen varsa bir an önce ülkesine gönderilsin.Misafirlik artık bitti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    yakalansalar ne olur ki yarın başka bir yerde yeniden karşımıza çıkar çünkü deport edilemiyor ve başımıza bela oluyorlar. bir söz de bunları ucuz iş gücü gören kafalara, ucuz iş gücü diye aldığınız bu kişiler yarın malınızı ırzınızı ve canınızı alacaktır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu ülkede bir şehirden başka bir şehire bile giderken illaki bir arama noktasına takılır,kimlik kontrolüne tabi tutulursunuz.bu adamlar Afganistan dan yürüyerek bırak sınırı geçmeyi,Malatyanın kale ilçesine geliyor!Bunlara düzensiz kaçak diyeceğiz öylemi?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yerli ve Millidir onlar...!!!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • osman (2 yıl önce)
    12 milyon göçmen... devleti yönetenler göz yumuyor...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    bence bu olaylara hükümet bilerek göz yumuyor suriye sınırındaki mayınlar niçin temizlendi afganların geçişine göz yumuluyor yoksa bir ülkenin sınırından bu kadar geçiş olurmu bunlar rahatlıkla geçiyorlarsa herkes geçer her şeyi ülkemize getirirler silah uyuşturucu sınır namustur
    %86
    %14
    Yanıtla
  • hkb (2 yıl önce)
    ellerini kollarini sallaya sallaya ta Malatya ya kadar girmisler. nekadar guvendeyiz anlayin artik
    %84
    %16
    Yanıtla
  • şahıs 06 (2 yıl önce)
    Ülkenin sınırlarını korumak yerine içerde kovalamaca oynamak nedir ? Kim kimi yakalıyor?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa 44 (2 yıl önce)
    Ülke yavaş yavaş istila ediliyor ülkenin demografik yapısı değişiyor 5 on yıl sonra işin içinden çıkılmaz bir hal alınacak önlem alınmazsa
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Ülkemizi işgale geldikleri belli, zamanı gelince harekete geçecekler,yeter bunlara taviz verilmesin sınırlar iyi korunsun,,yoksa ülkemizin demografik yapısı değişecek 40/50 yıl sonra azınlığa düşeceğiz Türk milleti olarak hepte genç ilginç gerçekten bir oyun oynanıyor ABD ve Avrupa ve onları elini kolunu sallayarak geçişine müsade eden hatta teşvik eden İran tarafından
    %90
    %10
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Önce bir düşün Türkiyeyi işgal edecek güç dünyada yok Sen icimizdeki bölücüleri düşün Türkiyeye ADB gücü yetseydi yapardı neler yapmadı Türkü dünya bunun için sevmez Yanlış anlamayın Türk kürt laz hepsi kardeş hep birlikte bu ülkenin sahibiyiz Herkeş kendi ülkesinde olsa daha iyi olur
    %25
    %75
    Yanıtla
  • 1650622968 (2 yıl önce)44 Gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Açık konuş yada hiç konuşma.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Isviçrede elticacı yok en düşükle en yüksek arasında fazla fark yok Almanyada eskide bir kişi çalıştım bir aile geçinirdi asgeri ücret yüksekdi ne zaman ki sığınmacılar geldi polanya romanya bulgar avurpa birliğine girdi firmaların yüzü güldü o nedenle afganistan pakistan irak suriye dahası kölelik halen devam ediyor bu ülkelerin liderleri de isteyerek bilerek bunu yapıyorlar o zavalı halk da mecbur kalıyor hic kimse vatanını terk etmez
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Ülke yol geçen hanı. Gelen gelene. Ne kontrol var ne engelleyen. Allah bu Milletin yardımcısı olsun
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Adamın Biri (2 yıl önce)
    Sığınmacı, çocuk olur, kadın olur, yaşlı olur. Taşı sıksa suyunu çıkaracak, üç bin kilometre yolculuk yapacak kadar sağlıklı ve genç olan kişiden sığınmacı değil, istilacı olur.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • M. Öz (2 yıl önce)
    Bunlar sadece farkedilenler. Farkedilmeyenler kim bilir ne kadar
    %92
    %8
    Yanıtla