SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Akhisarspor'a Puan Kaptırdı:1-1

0
Güncellendi - 2018-12-05 06:16:50
EYMS Akhisarspor'a Puan Kaptırdı:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 14’üncü haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında ligde sıkıntılı günler geçiren ve çıkış arayan Akhisarspor’u konuk etti ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Ev sahibi ekibin golü 41. dakikada Aleksic'den gelirken, 80. dakikada Bokila takımına beraberlik getiren golü kaydetti.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Özgür Yankaya (Edirne Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Ali Saygın Ögel (Bursa Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Mehmet Cem Hanoğlu (Hatay Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Ali Şansalan (Çanakkale Bölgesi-Süper Lig Hakemi), VAR Hakemi Halil Umut Meler (İzmir Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Volkan Bayarslan (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 6.Guilherme Costa Marques, 8.Murat Yıldırım (Dk.88 61.Mustafa Eskihellaç), 9.Khalid Boutaib, 11.Eren Tozlu (Dk.71 17.Michael Pereira), 16.Sadık Çiftpınar, 20.Mitchell Donald, 22.Danijel Aleksic (Dk.82 7.Ömer Hasan Şişmanoğlu), 28.Murat Akça, 29.İssam Chebake, 77.Rahman Buğra Çağıran

YEDEKLER: 35.Abdulsamed Damlu, 7.Ömer Hasan Şişmanoğlu, 17.Michael Pereira, 18.Muenfuh Seth Sincere, 19.Ahmet Ildız, 39.Erkan Kaş, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 61.Mustafa Eskihellaç, 70.Sulley Muniru, 87.İssiar Dia

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

AKHİSARSPOR: 99.Fatih Öztürk, 6.Aykut Çeviker (Dk.46 2.Avdija Vrsajevic), 7.Helder Jorge Leal Rodrigues Barbosa, 10.Güray Vural, 11.Onur Ayık, 13.Hugo Miguel De Almeida Costa Lopes, 20.Abdou Lwahid Sissoko, 27.Josue Filipe Soares Pesqueira, 34.Adrien Daniel Karoly Regattin (Dk.70 30.Loteteka Bokila), 77.Sergio Antonio Borges Junior (Dk.87 8.Eray Ataseven), 88.Caner Osmanpaşa

YEDEKLER: 1.Milan Lukac, 2.Avdija Vrsajevic, 8.Eray Ataseven, 17.Onurcan Güler, 30.Loteteka Bokila, 31.Daniel Alexander Larsson, 35.Bora Körk, 89.Kadir Keleş

TEKNİK SORUMLU: Cihat Arslan

GOL: Dk.41 Aleksic (E.Yeni Malatya), Dk.80 Bokila (Akhisarspor)

SARI KARTLAR: Boutaib, Donaldl, Guilherme, Farnolle (E.Yeni Malatya), Sissoko, Caner, Sergio (Akhisarspor),

Dakika 3: Yeni Malatya atağında, Eren Tozlu soldan cezasahasına sokulmak isterken Güray müdahale etti ve faulle durduruldu. Kazanılan serbest atışı Aleksic kullandı, top barajdan döndü.

Dakika 14: Ev sahibi takım atak geliştirdi. Aleksic'in pasında Guilherme hareketlendi, vuruşunda kaleci topu kornere çeldi. Aleksic'in kullandığı korner atışından sonuç alınamadı.

Dakika 17: Regattin'in şutunda topa defans müdahale ederek, tehlike oluşmasını engelledi.

Dakika 19: Guilherme kaleye yaklaşmak isterken, cezaalanının hemen önünde Sissoko'nun çekmesiyle kendini yerde buldu. Hakem serbest vuruşa hükmetti ve Sissoko'ya da sarı kart gösterdi. Serbest vuruşu Guilherme kullandı, top kalecide kaldı.

Dakika 20: Tehlikeli atakta Mitchell Donald, Malatya adına tehlikesi bir fırsattan yararlanamadı.

Dakika 25: Yeni Malatya atağını Caner faulle kesti ve bu oyuncu sarı kart gördü.

Dakika 31: Rakibi Miguel Lopes'e faul yapan Boutaib sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 35: Akhisar atağı kornerle sonuçlandı. Sağdan kazanılan atışı Jouse kullandı, sonuç yok.

Dakika 38: Danijel Aleksic'in şutunda, araya giren defans oyuncuları topu kaleye ulaşmadan engellediler.

Dakika 41: Yeni Malatya atağı sağdan gelişti. Guilherme'nin ortaladığı topu Donald ceza sahasında yere indirdi ve kale önündeki Aleksic ile buluşturdu. Bu futbolcunun vuruşu takımını öne geçirdi. Gol sonrası hakem VAR'a başvurdu, ihlal olmadığını görünce orta noktayı gösterdi: 1-0

Maçın hakemi oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1:  Akhisarspor, Güray'la tehlike yarattı, ancak sonuç alamadı.

İlk yarı 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 49: Aleksic'in pasını alan Rahman Buğra ceza sahasına derinlemesine pas gönderdi. Donald'ın hareketlenmesine rağmen, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 52: Akhisar'dan Josue ceza yayının hemen önünde çok sert vurdu, Kaleci Farnolle topu güçlükle kornere çeldi. Jouse'nin sağdan kullandığı köşe atışından sonuç yok.

Dakika 54: Orta saha mücadelesinde rakibinin ayağına basan Donald sarı kart gördü.

Dakika 56: Guilherme'nin pasına hareketlenen Aleksic, ceza sahasının önünde bekletmeden vurdu, top Kaleci Fatih'te kaldı.

Dakika 59: Rahman Buğra'nın vuruşunda top kaleyi bulmadı.

Dakika 64: Akhisarspor köşe atışına karar verdi.

Dakika 65: Evkur Yeni Malatyaspor'da rakibin hızlı atağını faulle kesen Guilherme sarı kart gören üçüncü oyuncu oldu.

Dakika 66: Akhisar atağı sağdan Regattin ile gelişti. Ortalanan topa kale önündeki Onur Ayık kafaya yükseldi, bu oyuncunun kafasını sıyıran top auta gitti.

Dakika 74: Ev sahibi takım Boutaib'le atağa kalktı. Sağ kanattan savunmanın arkasına sarkan Chebake için hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 75: Akhisar atağında Güray ortaladı, Sergio topa dokundu. Kaleci Farnolle topu aldı.

Dakika 77: Güray rakip ceza sahasında tehlike yarattı. Savunma araya girdi.

Dakika 79: Pereira'nın şutunda top çerçeveyi bulmadı.

Dakika 80: Bu dakikada Onur Ayık'ın pasını alan Bokila takımının beraberlik golünü kaydetti. Kendi yarı alanında topu kapan Akhisar kontraatak geliştirdi. Onur'un indirdiği topa ceza sahası ön çizgisinde Bokila dönerek vurdu, yan direğe çarpan top ağlarla buluştu: 1-1.

Gol sonrası topu rakip oyuncuya vermeyen Farnolle sarı kart gördü. Tartışma sürerken Akhisar'lı Sergio sarı kart gören diğer futbolcu oldu.

Dakika 90: Ev sahibi takım Guilherme'nin kullandığı korner fırsatından yararlanamadı.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+4: Evkur Yeni Malatya atağında, Donald ofsaytta kaldı.

Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com- AA

E.Yeni Malatya'nın Aleksic ile kazandığı gol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Eray (5 yıl önce)
    Devre arasinda adil başkan soyunma odasi koridorlarinda ne geziyor oyunculara biseler anlatmaya calisiyor anlam veremedim yine ekonomik sorun mu var acaba... Yedigimiz golün aynısını basaksehir macinda visca rahman bugranin kafasinin üstünde vurmuş gol olmuştu yine ayni rahman benzer pozisyonda adamin altinda kaldi gole sebep oldu bu adam futbolcu olamaz adam tutamiyor, kafa vurmayor , calim yok şut yok ne işe yaradigini anlayamadim,
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasbi (5 yıl önce)
    MaÇ başından Son dakikasına kadar beraberlik kokuyor vede görünüyordu.ve hatta aralarda calinan müzikler bile uyuşuk uyuşuk müziklerdi. Eeee ne diyelim anlaşan anlaşmış bir puan hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Akhisar perşembe günü Avrupa maçı oynadı yorgun ve 4-5 as oyuncusu eksikdi.yoksa canımıza okurlardı.Bence 3 puanı kaçıran taraf rakibimizdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Hocam tesekürler
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (5 yıl önce)
    arkadaşlar, takım bir kaç galibiyet aldı diye hepimiz heyecanlandık... orta sıralarda kalalım, küme düşme korkusu yaşamayalım bize yeter. daha bunun ikinci yarısı var. süper lig çok zor bir lig. zayıf takım yok, bizim altımızda di takımlarda bizim kadar güçlüler. birde bunun ara transferi var. onun için neyin ne olacağı belli değil. biz bir kaç maç kaybetsek hemen aşağıdayız. bizim ilk üçe girmemiz imkansız değil ama biraz zor. orta sıralarda ligi bitirmek bile bizim için iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Tüm hevesim kırıldı işimiz boutayp e kaldıysa orta sıralarda sıradan bir şekilde bitirsek bize yeter bizim o soğukta gelme azmimizi ve heyecanimizi futbolcularda göremiyorum. Bu taraftara yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Üç maç alınca havaya girdik.Süper ligin en zayıf ekibi biziz.UEFA falan kafanızdan silin.Ne zaman UEFA lafı olsa takım puan kaybediyor.Dünkü maçta bir hırs yok,azim yok,çaba yok.Bizim için bu kadar kötü oynayıp bir puan almak başarıdır.Bu takım ilk on sıraya girerse başarıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bu halimizle erzurumda hiç şansımız yok.Rakip kale önünde şaşkınlar ordusu gibiyiz.Gıilherme orta yapacak oyuncu bulamıyor.Bautaip top sürmekten aciz.Kanatlar dersen Allaha emanet.Frikik atışını kim kullanacak diye topun başında dört futbolcu toplantı yapıyor.Aleksic varken ihale Donald ta kalıyor.tam bir komedi izledik.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    700 bin nüfuslu malatya da seyırcı 5000. buna kulüp yönetcileri bir cözüm üretmeli insanları stada getirmenin bir yolunu bulmalı bunula ilgili sosyal bir çalışma başlatmalı.öğrencileri kurumları .... ulaşabildiği heryerden malatyaspora seyirci getirmenin bir yolunu bulmalı bunuda yönetimin SOSYAL İŞLERİNDEN SORUMLUSU yapması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatyalı (5 yıl önce)
    Boutaib ten forvet olmaz devre arası bu takıma 3 transfer şart....
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    He baba he hepiniz Rıdvan Dilmen oldunuz he. 5000 taraftar vardı bu maçta imkanı olupta gitmeyenin buraya yorum yazmaya hakkı yok. Düşün takımın yakasından. Daha iyi olabiliriz ama bu sezon iyi gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba her maça gidiyoruz iyi sayılırız daha iyi olalım gerçek lerde böyle sadikla olmaz bir maç iyi beş maç boş yediğimiz golleri bı incele hep defans hatasi
    0
    0
    Yanıtla
  • Savas (5 yıl önce)
    Acil iki defans bir forvet acill
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Boutaib resmen dökülüyor, ortada Ahmet mutlaka olmalı. Çok eksikli Akhisar tamam gelseydi, parçalardı. TFF 1. ligde olsan düşersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (5 yıl önce)
    KAHRETSİN AKLIMDASINIZ VE SİZ BUNUN FARKINDASINIZ.....SIFIR MOREL GEL PAZAR GEL
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Takım daha şimdiden havlu atmış.Eren tozlu sanki ayağında terlikle oynuyordu.Donald 3 hafta yatınca futbolu unutmuş.Chaebeke sağ kanadı otobana çevirdi.Bundan sonrası için korkmaya başladık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    34 maçın 33 tanesini yensen, yenildiğin tek maçtan dolayı seni ve topçıları yine eleştirir belli bir güruh Erol hocam .Sen doğru yoldasın bizler bunun bilincindeyiz. G.S ve BJK nın 2 puan gerisindesin halen eleştiriyorlar. Bunları memnun etmenin tek yolu ligi şampiyon bitirip, şampiyolar ligi kupasını alıp beylerderesinden bu tarafa getirmen.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamsın. Çok doğru demişsin . Fener Beşiktaş Galatasaray nerede Bursa Kayseri Sivas nerede senden kat kat fazla para harcayanlar malatyam iyi gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • gene memnun olmazlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim bu mutsuz taraftarlar fener taraftarının yerinde olsalar ne yaparlar acaba düşünemiyorum adil başkanı vede erol hocayı malatya il sınırları içerisine koymazlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Erol hocam Perreria ve Boutabi kes bu takım kazanır.Oyuncu tercihlerin yanlıştı.Değişiklik tercihlerin yanlıştı.1-0 'a yatma alışkanlığın bize puan kaybettiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talha (5 yıl önce)
    Dakika 88 sadık yantop yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Savas (5 yıl önce)
    Sadık eline sağlık yine hata yine gol gitti iki puan
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadık'a haksızlık etmeyiniz. O çok iyi bir defans, 40 pozisyonda bir hata yapılınca o da gol olmuş, bırak da olsun, sen ilerideki abuziddinlere boutaib eren alexise bak. ortada pozisyon var mı, yok, ceza sahasına girip kaleye bir şut gönderen oldu mu, yooook...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Akhisari.kutlarim..bizden.puan.aldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen MALATYLI olamasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (5 yıl önce)
    Erol hocama Teşekkürler. Takımı güzel hazırlamış. Bu oyun bize yakışmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (5 yıl önce)
    boutaib den 10 9 8 7 6 numara olmaz hocam.
    0
    0
    Yanıtla