SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, Kupa Maçında Etimesgut'u 2-0'la Geçti

0
Güncellendi - 2018-12-06 20:45:24
EYMS, Kupa Maçında Etimesgut'u 2-0'la Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur birinci maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında karşı karşıya geldiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımı Etimesgut Belediyespor’u Boutaib ve Eren Tozlu'nun golleriyle 2-0 yenerek, 2 hafta sonra oynanacak rövanş maçı için avantaj sağladı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Ali Şansalan (Çanakkale Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Murat Ergin Gözütok (Antalya Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Selahattin Altay (Rize Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Murat Erdoğan (Antalya Bölgesi-A Klasman Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 35.Abdulsamed Damlu, 9.Khalid Boutaib, 16.Sadık Çiftpınar, 17.Michael Pereira (Dk.81 98.Berkan Durdu), 18.Muenfuh Seth Sincere, 19.Ahmet Ildız (Dk.59 77.Rahman Buğra Çağıran), 39.Erkan Kaş, 44.Artur Rafeal Mina Meza, 61.Mustafa Eskihellaç, 70.Sulley Muniru, 87.İssiar Dia (Dk.39 11.Eren Tozlu)

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 4.Gökhan Akkan, 8.Murat Yıldırım, 11.Eren Tozlu, 14.Fatih Gürden, 21.İkbal İpek, 77.Rahman Buğra Çağıran, 98.Berkan Durdu

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

ETİMESGUT BELEDİYESPOR: 55.Yunus Emre Kırdal, 4.Sabri Turgut, 42.Ömer Esenkaya, 29.Caner Yılmaz, 5.Mikail Koçak, 22.Erçin Ilgaz, 26.Aleattin Batuhan Tur, 28.Samet Yalçın, 48.Akın Akman (Dk.88 3.Ufuk Boncukçu), 23.Eren Taşkın (Dk.46 99.Mehmet Fuat Gölbaşı), 11.Mehmet Bektaş (Dk.80 7.Kaan Yılmaz)

YEDEKLER: 95.Hasan Sürmeli, 99.Mehmet Fuat Gölbaşı, 7.Kaan Yılmaz, 14.Eyüpcan Delibalta, 70.Onur Gürler, 10.Burak Çolak, 3.Ufuk Boncukçu

TEKNİK SORUMLU: Adnan Şentürk

GOLLER: Dk.59 Boutaib, Dk.82 Eren Tozlu (E.Yeni Malatyaspor)

SARI KART: Eren Taşkın (Etimesgut Belediye)

Dakika 59: Gelişen Yeni Malatya atağında, cezaalanında topla buluşan Seth, daha uygun durumdaki Boutaib'e pas çıkardı. Boutaib'un vuruşunda top ağlara gitti: 1-0

Dakika 66: Etimesgut'un sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşu Akın Akman kullandı. Bu futbolcunun direkt kaleye gönderdiği top, önce yan direğe sonra da kaleci Abdulsamed'in eline çarparak döndü, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 82: Yeni Malatyaspor, bu dakikada farkı artırdı. Soldan gelişen atakta, cezaalanına giren Boutaib, 6 pas içerisindeki Eren'e topu aktardı. Bu futbolcu, topu kaleye gönderdi: 2-0

Karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Ferdi DURDU- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mustafa (5 yıl önce)
    Dua edelim Dia çıktı Eren takımı kurtardi
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Su Ahmet İLDİZ ısrarını anlamıyorum.Adamın attığı her top facia yaw arkadaş,ADANA da kiralık olan Berk YILDIZ neden takıma kazandırılmıyor 10 nomara adam MAŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Pereira ve Isaac Dia sezon sonu beklenmeden gönderilmeliler.Bundan sonra takıma zerre kadar fayda vermezler.Devrearası muhakkak 2 transfer yapmazsak işimiz sadece şansa kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Sarı-Siyah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Forma güzel Sag tarafda Chabeke ve Seth iyi oynuyorlar, fakat sola bir türlü care bulunamiyor gecen sezon Cissokoyu begenmiyorduk fakat Bu sene onu bile arar olduk. Hoca Bu yasta oynasa simdikilerden iyi mac cikarir o bölgede.Hedef büyük olmali neden kupayi kazanmiyalim Bu takim rakibi ciddiye alinca güzel maclar cikariyor Hedef ilk 5 olmali Bu takim bunu basarir basari seyirciyide Stada ceker.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (5 yıl önce)
    Sarı Siyah forma gerçektende çok yakışıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Berkan Durdu nerde olması gerektiğini biliyor,pozisyon bilgisi çok çok iyi,kumaşı altınyıldız. Bugünden diyorum -bir yiğit geliki ne geli...- Allah nazardan esirgesin sonunda bizim altyapıdan da bir yıldız çıkacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    ETİMESGUT KARŞISINDA ÖZELLİKLE İLK YARIDA EYMS SAÇ BAŞ YOLDURDU.mÜCADELEYİ KAZANMASINA RAĞMEN TAKIMIMIZI BEĞENMEDİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    forma 10 numara özgün ve karizma olmuş, sarı kırmızıyı kullanmayın artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Hocam Allah rızası için şu Sulley Muniruyu al oyundan.Pas hataları yaptığı gibi pozisyon hatası yapıyor rakip lehine.
    0
    0
    Yanıtla
  • Değiştiriyorum İkinci yarı fena değildi muniru belli ki kulağı çekilmiş ama perreria bitik bal yapmayan arı gibi bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yaptığı sıfır.Erene daha fazla fırsat verilmeli oyuna hareket getiriyor ve sürpriz golcü.
    0
    0
    Yanıtla