SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Galatasaray'ı Yıktı: 2-0

0
Güncellendi - 2018-10-30 06:07:19
Yeni Malatyaspor Galatasaray'ı Yıktı: 2-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği Galatasaray'ı 35. dakikada Mitchell Donald'ın, 66. dakikada da Adem Büyük'ün penaltıdan kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti. Maçın her iki yarısında da rakibine karşı daha üstün gözüken Yeni Malatyaspor 10. haftada taraftarına büyük sevinç yaşatırken, 3 hafta devam eden kazanamama serisine de son verdi.

STAT: Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Halis Özkahya, Ceyhun Sesigüzel, Hakan Yemişken, 4.Hakem- Serkan Çınar, Barış Şimşek (VAR), Koray Gençerler (AVAR)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30. Fabien Ceddy Farnolle, 6. Guılherme Costa Marques (Dk.85 22. Danijel Aleksic), 8. Murat Yıldırım, 9. Khalid Boutaıb,10. Adem Büyük, 16. Sadık Çiftpınar, 17. Mıchael Pereıra (Dk.57 19. Ahmed Ildız), 20. Mitchell Donald (Dk.76 70. Sulley Munıru), 28. Murat Akça, 29. Issam Chebake, 39. Erkan Kaş,

YEDEKLER:25. Ertaç Özbir, 4. Gökhan Akkan, 11. Eren Tozlu, 19. Ahmed Ildız, 22. Danijel Aleksic, 61. Mustafa Eskihellaç, 70. Sulley Munıru, 77. Rahman Buğra Çağıran, 87. Issıar Dıa,

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GALATASARAY: 1. Nestor Fernando Muslera, 2. Marıano Ferreıra Fılho, 7. Garry Mendes Rodrıgues, 8. Selçuk İnan, 10. Younes Belhanda (Dk.30 5. Ahmet Yılmaz Çalık), 11. Sinan Gümüş (Dk.73 35. Yunus Akgün), 14. Martın Lınnes (Dk.56 88. Muğdat Çelik), 15. Ryan Henk Donk, 17. Papa Alıoune Ndıaye, 19. Ömer Bayram, 43. Ozan Muhammed Kabak,

YEDEKLER: 13. İsmail Çipe, 3. Maıcon Pereıra Roque, 5. Ahmet Yılmaz Çalık, 35. Yunus Akgün, 36. Atalay Babacan, 37. Recep Gül, 52. Celil Yüksel, 88. Muğdat Çelik,

TEKNİK SORUMLU: Fatih Terim

GOL: Dk.35 Mitchell Donald, Dk.66 penaltıdan Adem Büyük (E.Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR:Dk. 45+1 Mariano (Galatasaray), Dk. 75 Farnolle, Dk. 78 Ahmet Ildız (Evkur Yeni Malatyaspor),

Dakika 4: Yeni Malatyaspor bu dakikada önemli bir gol fırsatı yakaladı. Sağdan Pereira'nın yerden yaptığı ortada, topla 6 pas önünde buluşan Boutaib uzak köşeye vurdu. Top kale direğinin hemen yanından auta çıktı.

Dakika 9: Guilherme'nin isabetsiz vuruşunda top auta çıktı.

Dakika 11: Yeni Malatya atağı, ofsayt tesbitiyle son buldu.

Dakika 17: Donk'un ceza yayı üzerinden sert şutunda Sadık'a çarpıp top dışarı çıktı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 18: Kornerle sonuçlanan Yeni Malatya atağında, korner atışını Guilherme kullandı. Defans uzaklaştırdı.

Dakika 19: Orta sahadaki ikili mücadelede Ndiaye ve Chabake kafa kafaya çarpışıp sakatlık geçirdiler.

Dakika 27: Yeni Malatya atağında Boutaib'e son anda Ozan müdahale etti, korner. Guilherme atışı kullandı, gelen topa Mariano müdahale etti. İkinci kornerden gelen toptan da ev sahibi ekip yararlanamadı, Murat Akça'nın kafa şutu auta çıktı.

Dakika 30: Adem'in tehlikeli şutunda top kaleyi bulmadı.

Dakika 35: Yeni Malatyaspor, atağı Farnolle'nin degajıyla başladı. Topu kontrol eden Pereira Guilherme'ye o da  Boutaib'e aktardı, bu oyuncunun pasından gelen topu plase vuruşla kaleye gönderen Donald Mitchell'in golüyle öne geçti:1-0

Dakika 40: Galatasaray atağında Ömer Bayram soldan sıfıra indi, cezasahasına ortaladı. Kaleci Farnolle topu çeldi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 42: Garry Rodrigues'in şutunu Yeni Malatya defansı engelledi.

Dakika 43: Ryan Donk'un şutu da Yeni Malatya defansından döndü.

Hakem, oynanmamış süre olarak ilk yarının sonuna 3 dakika ilave etti.

Dakika 45+3: Galatasaray'ın cezaalanının önünde kazandığı ve Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruştan gelen topa Ahmet Çalık kafaya çıktı, vuruşu aut.

İlk yarı Evkur Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 46: Yeni Malatya gole çok yaklaştı. Soldan Guilherme'nin kullandığı korner atışından gelen topa Murat Akça kafayı vurdu, Muslera son anda çeldi. Ancak Sadık ıskalayınca, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 50: Galatasaray sağdan atak geliştirdi. Garry Rodrigues, sıfıra indi ve Sinan Gümüş'e pas çıkardı. Son anda araya giren Sadık topu uzaklaştırdı.

Dakika 52: Mariano'nun sağdan ortasını Donk Rodrigues'e uzattı, bu futubolcunun plase vuruşu aut.

Dakika 56: Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Seri paslaşmalarla cezasahasına giren Adem sol çaprazdan uzak köşeye vurmayı denedi, ancak çerçeveyi tutturamadı.

Dakika 59: Yeni Malatyaspor Boutaib'le atağa kalktı, ancak ofsayt.

Dakika 60: Ev sahibi Ahmet Ildiz ile gole çok yaklaştı, ancak sonuç alamadı. Chebake'nin cezasahasında vuruşunda top Boutaib'in önünde kaldı. Muslera müdahale etti, Ahmet Ildiz önünde kalan topa vurdu, Muslera kurtardı.

Dakika 66: Yeni Malatyaspor, bu dakikada penaltı kazandı. Adem, Ozan Kabak tarafından yere indirilince, pozisyona çok yakın olan Halis Özkahya penaltı kararı verdi. İtirazlar üzerine hakem VAR'a başvurdu. Hakem incelemesinin ardından kararını değiştirmedi. Atışı Adem Büyük kullandı ve topu Muslera'nın sağından ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0

Dakika 68: Galatasaray atağında Ömer Bayram soldan ortaladı, Donk'a gelen topu bu futbolcu Muğdat Çelik'e gönderdi. Muğdat'ın kafa vuruşunda top yan direkten döndü.

Dakika 71: Adem'in şutunda top defanstan döndü.

Dakika 73: Galatasaray gole çok yaklaştı. Sinan Gümüş, cezaalanında çok uygun durumda topa vurdu, top kaleciden döndü, gelen topa Ndiaye vurdu, sonuç yok. Mutlak gol pozisyonuydu.

Dakika 82: Galatasaray atağı kornerle sonuçlandı. Sağdan Selçuk İnan'ın kullandığı atıştan gelen topa Ahmet Çalık kafayı vurdu, yandan aut.

Dakika 86-87-88: Galatasaray atağında Muğdat Çelik, arkasından gelişen Malatya kontraatağında Danijel Aleksic, sonrasındaki Galatasaray atağında Donk ofsayta düştüler.

Hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2: Yeni Malatyaspor atak geliştirdi. Ayaklardan dolaşan topa en son Ahmet Ildiz vurdu, Muslera topu almayı başardı.

Dakika 90+5: Donk'un şutundan gelen topu kaleci kornere çeldi. Kornerden gelen topa Yunus Akgün vurdu,aut.

Karşılaşma, Evkur Yeni Malatyaspor'un 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

44 yorum yapılmış

  • yorgun (5 yıl önce)
    Recai yazılanları okumadan yorum yazma bence işte bu kör zihniyetler klavye taraftarları sizlersiniz.at gözlükleri var gözlerinizde sadece önünü görüyorsun ve ben sana çok üzülüyorum.unutmadan kendine taraftar deme...
    0
    0
    Yanıtla
  • Açıkcası bende sana çok üzülüyorum. Tanımadığın insanlara nasihat edip duruyorsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    futbolcular özgüveni yüksek oynadı,ilk golden sonra yine dedim aynı şeyi yapacaklar geri çekilecekler eyvah dedim yenileceğiz ama tam tersi oldu üçüncü gol için bile saldırmaya devam ettik ve kazandık canla başla oynayan oyuncular hayli memnun etti bizleri boutaib heryerde oynadı basmadık yer bırakmadı donald üstüne katmaya devam ediyor gilerme topu yutuyor yine vermiyor rakibe mükemmel bir oyuncu cabek çok hızlı ve diriydi,preyra çok teknik ve güven veriyor kaleci yine öyle kısaca tüm futbolcular son dakikaya kadar yenikmişiz gibi oynadıya istediğimizde tam bu işte teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ben her zaman başkanın arkasında durdum asla ona toz kondurmadım.gerek futbolcular gerekse teknik heyet olsun tabiki her zaman özeleştirilerimizi de yaptık.Bu demek değildirki ölü GS yi yendik de haksız çıktık.çilekeş taraftarları olarak tabiki eleştirilerimiz bundan sonrada olacak.çünkü başka bir malatya yok bu ülkede.özlüyoruz ve seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Ani yaşayın.beyler....Iyi oyun yokmuş....bırakın olmasın. ..yendikmiii yendık...aslan kedi oldu mu....hemde en minnosundan...taraftarın 70. Dakikada 3 3"3....sesleri harikaydı.....nerelerden geldik. ....nerelerdeyix....herkese selam. ..birlik olalım
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Butaib iyi topçu ama üç pozisyonda topa vuramadı, şut çalışmıyor. GS çok eksikle geldi, bizde çok kötü oynadık, gerçek bu. Hoca gün geçtikçe bozuluyor, orta sahamız çok kötü top tutamıyor, özetle belki en kötü maçımızdı, galibiyet aldatmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı yım (5 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    Butaıb, kale içinden 3 top çıkardı onuda yazın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadar kotulemiyor rağmen liderleri 6 puan fark var bir galibiyet ile haftaya 5. Sıraya çıkmaihtimali var galatasaray besiktas basaksehir fener 10 kat fazla bütçe ile hemen hemen aynı ve gerimizdeler . Zorlayıcı şampiyon olalım. Daha ne olacak ne.takım iyi gidiyor . İki mağlubiyet ile küme düşüren bir grup var bu şehirde bir maluliyet yüzünden maça gitmeyen boş taraftarlar var. Takıma tam destek devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    ALLAH YARDIM EDE SANA DAYOGLU
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Malatya 2 pas yapamıyor..60.dakika dan sonra sürekli şişirme oynadı. Bu galibiyetin nedeni gs nin eksikleri
    0
    0
    Yanıtla
  • sarıkırmızı (5 yıl önce)
    hafta içi Erol hoca nın demeçlerine bakarsak takıma bir ayar verilmiş bakalım haftaya da alanya deplasmanında takımın performansı hem alınan galibiyeti taclandıracak hemde yukarılarda kalıcı olma yolunda mesafe almış olacağız kısacası takımın kapasitesi belli alternatif sınırlı ama bu bütçeyle bu puan gerçek manada değerli ... yalnız dikkatimi çeken şu ki takım yenilince bir grup yenince de başka bir grup birbirini eleştiriyor sonuçta aynı memleketin insanlarıyız birbirimizin fikirlerine saygı göstermek zorundayız burada kimsenin lafıyla yönetim hareket etmiyor kırıcı olmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Spor yorumcuları neden GS,FB, bjk yenilince çok ama çok üzülüyor? Malatyaspor gibi diğer takımlar neden hakettikleri şekilde değer görmüyor. Hep taraflı hep taraflı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Şu üç beş nic var kernek ali ali Basri vs takilma yın arkadaşlar.bunları boş verin ..biz hep takımımızın arkasındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • recai (5 yıl önce)
    Kaybettiğimiz maçlardan sonra burdan hocaya ders vermeye çalışan hiç kimsenin ismini göremedim. Niye bir şey diyemiyorsunuz. Hadi şimdi çıkın deyin ki bu takım küme düşecek. Diyemezsiniz ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    Konya Ankaragucü Ve Başakşhire verilen Avanta 8 puanı Hesaplayın bakalım Takümın Yeri ne olurdu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Zorla zorla şampiyon olur belki
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    bizler bir galibiyetle kahraman yapan bir mağlubiyetle eleştiren taraftar değiliz Ankaragücü mağlubiyetine kadar gerek hocanın gerekse yönetim hakkında olumsuz hiçbir şey yazmadım bugünde galibiyetten dolayı kimseyi kral ilan etmiyorum bilmem anlatabildimmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Öncelikle alınan galibiyet güzel ve emeği geçenlere tşk ler.Erol Hoca bu yıl büyük takımlara karşı daha arzulu bir takım hazırlıyor Beşiktaş maçındada iyi oynadık lakin puan alamadık.demek istediğim geçen hafta bu takımın düşmesini ve bu taraftarın ruhsal durumunun bozulmaması gerektiğini yazan biriyim; şu ana kadar almamız gereken 8 puandan olduk ve bu maçlarda takımda ruh yoktu hep ne diyorum bir göztepe bir konya antalya ve şimdilerde Ankaragücü olamıyoruz bunun nedenini bir türlü anlamış değilim. Erol hoca ilk geldiğinde aynen şu yorumu yaptım Malatya için ideal bir hoca lakin aynı zamanda Erol hoca içinde Malatya ideal takım diye. şimdi kendimce bir yorum daha yapıyorum,erol hoca büyük takımlara karşı başarılı oldukça dikkatleri üzerine çekerek önümüzdeki yılın hazırlığını yapıyor yani gidecek zaten zor durdu bu yıl ; gitmek istemekte haksızmı haklı tesis yok stat yeni lakin eksiklikler çoookkkk.yani rahat değil.Evet Erol hocam gitmek istemeni anlarım lakin takımı ve taraftarı yıpratarak değil her maça üç büyüklere hazırlandığın gibi hazırlan ve takıma ruh ver .bu arada yönetim ise gayet rahat yaptıkları masrafların şu ana kadar kat kat fazlasını aldı alsında helal olsun lakin taraftarı hasta etmesinler taraftarı takımın arkasından sürükleyecek atılımlar yapsın ruh kazanalım birlik olalım ve kazansakda kaybetsekte arkanızda olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Güldürmeyin ne hükmetmesi 9 sakatı olan takım a anca bu kadar seyirci zaferin asıl mimarı
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok komiksiniz!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Boş boş konuşanlara gelsin.by skor. Adil Gevrek kral adam.Teknik ekip ve futbolcular aslan.Bu takım bu sezon ilk altı içeri sinde olur.Herkes iyiydi ama Butaip süperdi.Herkesin emeğine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Savas (5 yıl önce)
    Her ne kadar sadiga sallasakta bu maçta iyiydi tebrik ederim takım iyi oynadı tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    HELAL OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı muzo (5 yıl önce)
    Helal olsun..Tebrikler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (5 yıl önce)
    Bu hafta çok huzurlu olacağım. Galibiyet çok iyi geldi. Emeği geçen taraftar, futbolcu ve yönetime teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ist (5 yıl önce)
    Bu maçın kahramanı Murat yıldırım.. birinci ligden gelip süperligde takıma bu kadar faydalı olmak sadıkla beraber mükemmel ikili oluşturmak helal olsun.. gurbette bize bu geceyi yaşattıkları için teknikdirektöründen futbolcusuna ve başkana teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Tv de alt yazı geçiyor" Galatasaray Yeni Malatya Spora 2-0 mağlup oldu." Yeni Malatyaspor Galatasarayi 2 -0 yendi yazamıyorlar. Basının ikiyüzlülüğü Özne Malatyaspor olacak. Başarı sağlayan taraf Özne olmalı. Güzel oyun tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Teşekkürler Malatyaspor.Her maçın böyle olsun.G.Saray gibi bir takımı net skorla yenerek bizleri sevindirdin.Sağ olun var olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    El boutayip bin fır fıriyi golcü diye sevenlere gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • kodalmm (5 yıl önce)
    Butaibi yuhlayanlara gelsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı yım (5 yıl önce)kodalmm isimli kullanıcı yorumuna
    kale içinden 3 top çıkardı
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (5 yıl önce)
    İçimizdeki İrlandalılara gelsin bu galibiyet
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    MALATYA SPORUM siz bizleri bu gurbetellerde sevindiriyorsunuz Allahta sizleri sevindirsin Bunlar koç yav valahbillah koç
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (5 yıl önce)
    Tebrikler❤???❤
    0
    0
    Yanıtla
  • Mamoş (5 yıl önce)
    Galatasarayı hallaç pamuğu gibi dağıttı ..demek ki her şey para değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (5 yıl önce)
    Basri aldınmı cevabını derdiniz başınız adil gevrek maca gitmesiniz burda ahkam kesersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    Gayet güzel oynadı takim tebrikler,
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (5 yıl önce)
    Süpersin Malatyam. Bravo Cocukler. Tesekkürler Erol hoca. Burda asip kesenler nerde acaba. Bir takima her zaman Sahip cikmak lazim. Anlayanda Anlamayanda yaziyor. En güzel cevapi takim verdi. Tesekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya haber bunlarin basinda geliyo sigirtlanlar takima saliyolar aslangibi takim teneke MALATYA haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu salakonun kafası karışık galiba.Ben niye görmedim bu sitede malatya spor alehinde haberleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Adil Gevrek şansı kaldıysa bu maçı alırız yok tükendi ise bu sene işimiz Allaha kalmış demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (5 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Basri bey Adil Gevrek başkanlığı yapamıyor. Sizi sahneye alalım da boyunuzun ölçüsünü görelim. Buyrun!
    0
    0
    Yanıtla
  • 7/24 boutaibe laf atanlar.Adam gol atmadı ama 2 tane %100 golü çıkardı.Demekki sadece atmak yetmiyor bazen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Basri senin anlıyacağın,Adil gevrek,Türkiyenin en büyük büyücülerinden biridir..Türkiyenin en iyi hocaları Sayın başkanımıza okuyup üflemişlerdir.Adil gevrek gerçek bir büyücüdür.
    0
    0
    Yanıtla