SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Gençlerbirliği'ne Patladı:4-1

0
Güncellendi - 2018-04-01 03:27:18
E.Yeni Malatya Gençlerbirliği'ne Patladı:4-1
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı Aytaç Kara, Pereira ve Gilberto (2)'nun golleriyle 4-1 kazanmayı başardı. Adem Büyük'ün 25. dakikadaki golü ise ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Karşılaşmayı 5 bin 884'ü ev sahibi, 20'si de konuk takım taraftarı olmak üzere 5 bin 904 biletli futbolseverin izlediği bildirildi.

hurriyet.com.tr'de yer alan maç istatistikleri de şöyle: Topa Sahip Olma EYMS Yüzde 58 Gençlerbirliği Yüzde 42, Gol Girişimi EYMS 8 Gençlerbirliği 4, İsabetli Vuruş EYMS 7 Gençlerbirliği 3, Korner EYMS 7 Gençlerbirliği 4.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Arda Kardeşler (Bursa Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Mehmet Cem Hanoğlu (Hatay Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Hakan Yemişken (Bursa Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.hakem Abdulkadir Bitigen (Kayseri Bölgesi-A Klasman Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir,7.Michael Pereira (Dk.86 88.Fernando Emanuel Dening), 8.Murat Yıldırım, 9.Khalid Boutaib, 14.Okechukwu Godson Azubuike (Dk.69 89.Gilberto Olivera Souza Junior), 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük (Dk.90 77.Rahman Buğra Çağıran), 22.Aly Cissokho, 27.İssam Chebake, 35.Aytaç Kara, 37.Arturo Rafeal Mina Meza

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 3.Matheus Doria Macedo, 10.Nacer Barazite, 11.Eren Tozlu, 47.Berk Yıldız, 77.Rahman Buğra Çağıran, 88.Fernando Emanuel Dening, 89.Gilberto Olivera Souza Junior, 90.Abdoulaye Sadio Diallo, 97.Mustafa Eskihellaç

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GENÇLERBİRLİĞİ: 1.Per Johannes Hopf, 2.Ahmet Oğuz (Dk.73 11.Marko Milinkovic), 3.Uğut Çiftçi, 8.Aleksandar Scekic, 12.Luccas Claro Dos Santos, 27.Peile Florentin Pogba, 32.Petar Skuletic (Dk.69 21.Serdar Özkan), 55.Abdul Rahman Khalili, 58.Aydın Karabulut (Dk.46 10.Elvis Kofi Okyere Wiafe Manu), 61.Zeki Yavru, 84.Stephane Sessegnon

YEDEKLER: 29.Taha Cengiz Demirtaş, 4.Yıldırım Mert Çetin, 10.Elvis Kofi Okyere Wiafe Manu, 11.Marko Milinkovic, 20.Kamal İssah, 21.Serdar Özkan, 25.Alper Uludağ, 22.Dialo Samba Guidileye, 88.Deniz Yılmaz, 91.Mehmet Taş

TEKNİK SORUMLU: Ümit Özat

GOLLER: Dk.33 Aytaç Kara, Dk.70 Pereira, Dk.79 ve Dk.90+2 Gilberto (E.Yeni Malatya), Dk.9 Sessegnon (Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Dk. 26 Adem Büyük (E. Yeni Malatyaspor), Dk. 32 Khalili (Gençlerbirliği) 

Dakika 9: Gençlerbirliği bu dakikada öne geçti. Sessegnon, Skuletic'in pasıyla defanstan sıyrıldı, cezaalanının dışından  şutunu attı ve topu ağlarla buluşturdu: 0-1

Dakika 15: EYMS atağında Pereira'nın sağ kanattan cezaalanına ortaladığı top Aydın'a çarparak kornere çıktı. Aytaç'ın kullandığı korner atışından gelen topa defans sahip oldu.

Dakika 20: Gençlerbirliği atak geliştirdi, Skuletic'e atılan pasta daha önce Ertaç çıkıp topu aldı.

Dakika 23: EYMS atağında Pereira yine ortaladı, bu kez topu Zeki kornere çeldi. Aytaç'ın kullandığı atıştan gelen topu Uğur karşıladı, en son Aytaç  vurdu, kalecide kaldı.

Dakika 25: EYMS atak geliştirdi. Cezaalanına gönderilen uzun topla buluşan Adem Büyük, ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırınca gol geçerli sayılmadı. İtiraz eden Adem Büyük sarı kart gördü.

Dakika 30: Malatya atağında Adem Büyük cezaalanına girmek isterken müdahaleyle yerde kaldı. Ev sahibi takım penaltı beklerken, hakem Arda Kardeşler cezaalanı çizgisinin hemen yanından serbest vuruşa hükmetti. Sonuç yok.

Dakika 33: EYMS'nin baskısı golü getirdi. Kazanılan serbest vuruşu Aytaç kullandı ve mükemmel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu:1-1

Dakika 38: Bu dakikada EYMS yine gol aradı. Mina cezaalanına girmek isterken müdahaleyle kendini yerde buldu. Aytaç, sahip olduğu topla kaleye çok sert bir şut çıkardı. Kaleci çeldi.

Dakika 40: EYMS gole çok yaklaştı. Aytaç'ın soldan ortaladığı topun gelişine sağ çaprazdan Pereira vurdu, çok az farkla aut.

Dakika 43: EYMS korner atışı kazandı. Cezaalanına gelen topu savunma uzaklaştırdı.

4.hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: Aydın'ın şutunu kaleci Ertaç önledi.

İlk yarı 1-1 kapandı.

Dakika 46: Pereira  topu  saha çizgisine kadar sürdü, ortaladığı top defans müdahalesiyle kornere çıktı. Atıştan sonuç yok.

Dakika 49: Ahmet Oğuz'un ortasında Skuletic topla buluştu, Cissokho müdahale etti ve top kornere çıktı. Kornerden gelen topa en son Uğur Çiftçi dokundu, Ertaç'ta kaldı.

Dakika 51: Malatya atağında Chebake topla çizgiye indi ve sert bir şut çıkardı. Gençlerbirliği kalecisi topu iki hamlede kontrol etti.

 Dakika 58: Sadık'tan seken top Ertaç'ın müdahale çabasına rağmen kornere çıktı. Atışı Sessegnon kullandı. Topu karşılamak isteyen Pogba faul yapınca, Gençlerbirliği avantajını kaybetti.

Dakika 62: Aytaç'ın cezaalanı dışından attığı şutta topa Zeki müdahale etti ve kornere gönderdi. Köşe vuruşundan sonuç yok.

Dakika 70: EYMS Pereira'nın golüyle öne geçti. Chebake'nin ortaladığı topa arka direkte bekleyen Pereira kafayı vurdu ve golü kaydetti:2-1

Dakika 79: Ev sahibi ekip Gilberto'nun golüyle farkı ikiye çıkardı. Cissokho'nun sol kanattan ortaladığı topla buluşan Gilberto, kontrol ettikten sonra şutunu çekti ve golü kaydetti:3-1

Dakika 71: Malatya yine gol fırsatını değerlendiremedi. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Gilberto çok uygun durumda vurdu, ancak kaleci topu çeldi.

Dakika 83: Malatya dördüncü gole çok yaklaştı. Cissokho soldan ortaladı, cezaalanında sağ çaprazda topla buluşan Pereira şutunu çekti, Uğur'a çarpan top kornere çıktı.

Dakika 84: Aytaç Kara'nın kullandığı kornerden gelen topu Pereira aşırdı, ancak kimse dokunamayınca pozisyon autla sonuçlandı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+2: Evkur Yeni Malatya, Gilberto ile bir gol daha buldu. Rahman BUğra'nın ortaladığı topu Gilberto ağlarla buluşturdu ve skoru ilan etti:4-1

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

68 yorum yapılmış

  • Kemal AKGÜL (6 yıl önce)
    BU 4 GOL YÖNETİMİ VE FUTBOLCULARI BEĞENMEYEN KENDİNİ TARAFTAR ZANNEDEN ZAVALLILARA GELSİN. MAÇLARA DA GELMEMEYE DEVAM ETSİNLER ONLAR GELMEYİNCA TAKIM ŞAHA KALKIYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    EROL HOCA BOUTAİB'DE NE BULUYOR DA SÜREKLİ OYNATIYOR ANLAMIYORUM? KULÜBEDE OTURMAKTAN PAS TUTAN GİLBERTO VE DENİNG DENEN İKİ TANE CIVA GİBİ OYUNCUN VARKEN NEDEN OYNATMIYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL? HER HAFTA KALAS BOUTABİ OYNATMAK ZORUNDA MISIN EROL EFENDİ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmediğin o Boutaib süper ligde en fazla hava topu kazanan oyunculardan biri, Gilberto iyi hoş iki gol attı ama o oyuna girdikten sonra ileride 1 tane bile hava topu kazanamadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Halen başkan tartışılıyorsa , başkanın düşünmesi lazım, kimse sevmiyor ve güvenmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    Biz güveniyoruz sen merak etme, sizin gibilere yaranilmaz zaten...3 yılda 2 şampiyonluk, ilk yılında 9.sirada ve borçsuz bir takım... Sizin gibilere efsane Malatyasporu bu hale getirenler gibi adamlar lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • A..R.Çelebi İzmir (6 yıl önce)
    Takılıp kalmayın Fenerbahçe bilet fiatına Malatya'da değil sadece bu takımın malatya ya dışında da binlerce taraftarı var sadece taraftarlarda değil futbol biraz ilgi duyan bu takımın maçlarını özellikle izliyor futbol adına her şey var malatya dışındaki bizler ayrı bir gurur yaşıyoruz bunun kıymetini bilin spor yazarları camiasındaki tüm arkadaşlara taraftara takıma teknik ekip ve yönetime izmir den selamlar tebrikler Göztepe maçınını sabırsızlıkla bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Söz konusu Malatya ise herşey bi tarafa Malatya bir tarafa. Gerçek TARAFTARA selam olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)
    Aykut adlı şahıs ya Elazığlı ya da Eşkişehirli malum her ikisinde de Malatya acısı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Öncelikle Teknik Direktör ve futbolcuarı tebrik ederim.Düşme hattındaki takımlarla maçlar zorlu geçer.Yeni Malatyaspor tedirgin olduğu maçı ikinci yarıdaki oyunuyla rakibini farklı yendi ve puanını 37'ye çıkardı.Bu arada taraftarların F.Bahçe maçı bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı küsmesine gerek yok.Taraftarımızın bundan sonraki maçlarda takımımızın dolu tribünler önünde taraftar desteğini arkasında görmek isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Yönetime küsüp maça gelmeyenler.Çok şey kaybettiniz.Ama hiç eksikliğiniz hissedilmedi.Bilin dedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Kim ne demis kim ne soylemis tinnn konu malatya spor ise gersi tefaratir. Malatyam yendigi zaman ne moreli oluyorum anlatam istan Sabiha Gokcen Hava Alanda Malatyali bir garip.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Emegi gecenlere tesekkurler yolunuz Acik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Koraybaba (6 yıl önce)
    Hocadan da başkandan da Allah razı olsun. Kuyunuzu kazmak isteyen çok ama biz GERÇEK MALATYALILAR HEP DESTEK dedik. İnşallah bu sene 44+ puanla bitireceğiz. Seneye de UEFA yolcusu kalmasın. 5-10 lira biletlere rağmen maça gelmeyenler de taraftar diye geçinmesin! SİTEDE YAZAR EBUZER’e DE SELAMLAR:)
    0
    0
    Yanıtla
  • kimse de taraftara yolunacak kaz muamelesi yapmasın, herkes işini profesyonelce yapsınlar, Erol Hoca gibi, futbolcular gibi,...
    0
    0
    Yanıtla
  • ???????????????????Yerinde bir yorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Gökalp (6 yıl önce)
    Teknik heyeti futbolcular ve kulüp yöneticilerini tebrik ediyorum. Yozgat Sorgun ilçesinden bir Malatyalı Aydın Gökalp
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)
    Bu maç, bir maç yüzünden şehrin takımına küsen taraftara gelsin... Adil beyin son 4 yılına baktığınızda bu takımı nerelere getirdiğini görürsünüz bu adamın birazda kredisi olsun isterseniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorumluluk sahibi mevkilerdeysen sorgulanırsın, yanlış yapma lüksün yok, taraftarı harcayamazsın, söylenecek çok şey var da, neyse,
    0
    0
    Yanıtla
  • Peki adil bey MALATYASPOR sayesinde nerelere geldi. Kim tanıyordu adil beyi. Taraftar çok bişey istemiyor yalandan da olsa bir özür hepsi bu. En büyük Malatyaspor gerisi boş saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Özür dilerse başınız göğe mi erecek. Bi hata yaptılar ama özür dilemelerini gerektirecek bi durum yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    EMEGINIZE SAGLIK HOCAYI VE OYUNCULARI KUTLUYORUM YENILDIGI ZAMAN TAKIMI DESTEKLEYEN LER TAM 44 MALATYALI SIMDI HERKES MALAYALI GIBI YINEDE MALATYALI OLMAK COK COK BÜYÜK AYRICALIK BUNU MALATYADA YASAYANLAR PEK FARK ETMESE DE DISARDA HELE BIRDE YURT DISINDA KILERI DAHA IYI ANLARLAR SAGOLIN VAR OLUN TEBRIKLER
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (6 yıl önce)
    Işte Malatya, işte Taraftar. Hiçkimsenin gücü yetmez bu bütünlüğü bozmaya. Bugünkü Skor insanları kışkırtmaya çalışanlara Kapak Olsun. Sonuç ne Olursa Olsun biz HER ZAMAN Yeni Malatyasporumuzun yaninda olmaya devam edecegiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Takım- taraftar birliğini beraberliğini en iyi şekilde gösteren bir karşılama oldu Tebrikler Malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (6 yıl önce)
    Peki herkes konuşuyor da acaba taraftar grupları neden ses çıkarmıyor kimse merak etmiyor mu ya Allah için doğru söyleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Takımıyla bütünleşmiş taraftar önemli galibiyet Tebrikler Malatyasporum.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    hedef en az 44 puan:)))
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (6 yıl önce)
    MALATYASPOR OYNARKEN KEYİF ALIYOR.TEBRİKLER MALATYA ŞEHRİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms (6 yıl önce)
    Tühhhh yendi diye şimdi çökmüş durumda olan sözde taraftarlara geçmiş olsun...Futbolcu,teknik heyet ve yönetime teşekkürler... Haaa maça gitmeyip boykot edenler gitmeyin takım böyle ayrı bir güzel...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayatınızda bakkal yönetir gibi kulüp yöneten başka kim var acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (6 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    Demek ki neymiş" Bakkal başkanlar daha başarılı oluyormuş", siz AVM başkanlara gidin,bize bakkal başkanlar yeter....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın, onun için 3 yılda 2 lig birden atladık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu bakkal sahibinden biz memnunuz.sen alışveriş yapma kardeş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Biz bu bakkal başkan ve ekibinden razıyız. Kendilerinin destekçisi olduğumuzu belirtiyor,şaibesiz ve dürüst yöneticilere başarılar dilerim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Stada gelmeyen kendine taraftar diyenler malatyaspor hakkında yorum yapmasn
    0
    0
    Yanıtla
  • Yani siz stada gidince yorum Hakkı'na mı sahip oluyorsunuz acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • "başkanın adamları" doluşmuş buraya, ne de olsa adamların keyfi gıcır, bilet beleş
    0
    0
    Yanıtla
  • Fener macından dolayı bende kızgındım fakat ön yargınız ilginc çünkü ben malatyada yasamıyorum taraftar dernekleriylede alakam yok sadece koyu bir taraftar oldugum icin ankaradan desteklemeye geldim ben ankaradan gelirken siz evden cıkıp stada gelmiyorsanz kim daha koyu taraftar anlasılıyor bizde kızgınız fakat is zor gün olunca ve adı malatyaspor olunca kırgınlık bir tarafa bu arada baskanıda hayatmda görmedim destekledigimide söylemedim ama adam basarılı yapacak birsey yok 3 yılda sözlerini tuttu bu yılda cok sükür ligde kaldk sayılır Allahtan belamızımı isteyelim!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (6 yıl önce)
    Adil başkana hakaret edenler bi daha maça gelmesin. Daha rahat yeniyoruz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan sizin olsun işten anlamaz yönetim ve tayfası ne oldu Mehmetçik vakfı da yemedi demi taraftara özür borçlu sizin Başkan'ın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    Sen git kendine başkan bul yada sen başkan ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevabı sahada verdik istemeyen bi daha maça gelmesin gerek yok. Başkana gelince tabi ki bizim başkanımız, biz çoook başkanlar gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)Kekeme isimli kullanıcı yorumuna
    Kekeme kardeşim Mesut gibi Aykut gibi şahıslar Malatya'nın hasüt insanları, bi bitmediler en küçük aksaklikta hemen devreye girip provokatörluk yapiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyvallah
    0
    0
    Yanıtla
  • körler sağırlar, birbirinizi ağırlayın, kimse kimsenin taraftarlığını, şehir takım sevgisini test etmesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Körde sensin sağırda sen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (6 yıl önce)
    Bu takım biraz zorlarsa altı puan daha alacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (6 yıl önce)
    Özde değil sözde taraftara" RAHATSIZLIK VERDİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ"......
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    Bu Galibiyet Malatyalıyım diyen ve maç öncesinde onun aleyhine kara propakanda yapanlara! yazıklar olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • kimse kara propaganda yapmadı, amatör kulüp yönetecek seviyede olmayan birilerinin şark kurnazlıklarına tavır koydu insanlar, küçük bir özür bekledi, hepsi bu, Malatyaspor kimsenin babasının mülkü değil, tüm Malatyanın, Malatyalının ortak değeri,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    malatyaspor taraftarı kadar takımına ve yönetimine sahip çıkmayan bir taraftar daha görmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    SÜPER SONUÇ MÜTHİŞ BİR GALİBİYET EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞLER.ALTI PUANLIK SONUÇ DİYEBİLİRİM...İŞTE BENİM İSTEDİĞİM MALATYASPOR BU........O KADAR....
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (6 yıl önce)
    İşte bu aslanlar helal olsun hepinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorumda.Takım bir gol yediği için hemen küme düşürmüşler.Taraftarlara bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (6 yıl önce)
    Aykut rumuzlu arkadaş 1. Futboldan gram anlamıyorsun. 2. Sen komşu ilin takımını tut.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (6 yıl önce)
    Adamsın pereira adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetci44 (6 yıl önce)
    Iki Takimda iyi degil fakat yinede biz bi tik daha yakiniz galibiyete. Bu arada Hakemler yine 1 golümüzü yedi. Adem`in attigi gol ofsayt degildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Şampiyon Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Ertaç yine sezonbaşındaki fabrika ayarlarına geri döndü.yine maça 1-0 yenik başladık.Uzatma dakikalarında Bautaib in yerine Gılberto yu oyuna alırsak hemen halleder!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (6 yıl önce)
    Seneye 1.ligde görüşürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut,biz ptt liginde yokuz.Sizin gücünüz varsa,sizleri süper ligde bekler,orada görüşürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam sen git Ptt 1. lige..Ptt kargo ucuza götürüyor aykut bey..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)Aykut isimli kullanıcı yorumuna
    Bi bitmediniz düşün Malatya'nın yakasından size ihtiyacımız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)Aykut isimli kullanıcı yorumuna
    Seneye 1.ligde kalırsanız görüşürüz?
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAVVALLI AYKUT !!! AÇ TAVUK GİBİ KENDİNİ DARI AMBARTINDA GÖRÜYORSUN GARİBİM YA
    0
    0
    Yanıtla
  • Seneye PTT 1.ligde oynayacağınıza dair garantiniz varmı? Ancak bir Malatyaspor taraftarı olarak,düşmemenizi temenni ederim.Aykut,sana tavsiyem tuttuğunuz takımın kategorisinde bulunan takımlarla ilgili yorum yapman daha mantıklı olmazmı?Elma ile Armutu karıştırıyorsun.Gençlerbirliği maçı ,kafanı çok karıştırmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Gecen hafta 4 golden 3üne sebep olan murat yildirmla baslamak hata 3 degil bir puan alirsak iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyük bir futbol Yorumcusu olduğun belli oldu.Tebrikler.????
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (6 yıl önce)
    Vira bismillah kolay gelsin 1 0 olsun bizim olsun başarılar kaplanlara
    0
    0
    Yanıtla