SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Sezonu 3 Puanla Kapattı: 3-2

0
Güncellendi - 2018-05-20 03:54:33
EYMS Sezonu 3 Puanla Kapattı: 3-2
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, sezonun son maçında Yeni Malatya Stadı'nda Kayserispor ile karşılaştı ve maçı 3-2 kazandı. EYMS'nin golleri 23. dakikada Rahman Buğra, 38. dakikada Dening ve 75. dakikada Adem Büyük'ten gelirken, Kayserispor'un gollerini 81. dakikada  Stojiljkoviç ve 90+2. dakikada Mendes kaydettiler. Malatya'da iftarın maçın oynandığı saatlere denk gelmesi nedeniyle, taraftarlar ilgi göstermezken, EYMS tarafından oruçlu maça gelenlere ücretsiz olarak Kekik Kebabı, Pilav, Ayran, Su ve Tatlı’dan oluşan iftar kumanyası dağıtıldı. Ancak kumanya dağıtımındaki düzensizlik ve yetersizlik birçok taraftarın tepkisine yolaçtı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Volkan Bayarslan (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Samet Çavuş (Ordu Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Samet Çiçek (Samsun Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Koray Gençerler (Manisa Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir (Dk.46 30.Fabien Ceddy Farnolle), 3.Matheus Doria Macedo, 8.Murat Yıldırım, 9.Khalid Boutaib, 10.Nacer Barazite (Dk.69 87.İssiar Dia), 14.Okechukwu Godson Azubuike, 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük, 22.Aly Cissokho, 77.Rahman Buğra Çağıran, 88.Fernando Emanuel Dening (Dk.59 35.Aytaç Kara)

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 4.Gökhan Akkan, 35.Aytaç Kara, 47.Berk Yıldız, 87.İssiar Dia, 90.Abdoulaye Sadio Diallo

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

KAYSERİSPOR: 33.Silviu Lung, 4.Levent Gülen, 6.Şamil Çinaz, 7.Güray Vural (Dk.46 25.Stephane Badji), 9.Umut Bulut (Dk.66 19.Nikola Stojiljkovic), 11.Artem Kravets, 20.Ryan İsaac Mendes, 22.Cristian-İonut Sapunaru, 23.Fernando Henrique Boldrin (Dk.79 30.Adem Doğan), 28.Erdal Öztürk, 50.Oleksandr Kucher

YEDEKLER: 98.Vedat Karakuş, 19.Nikola Stojiljkovic, 25.Stephane Badji, 27.Bora Barlas, 30.Adem Doğan, 39.Erkan Kaş

TEKNİK SORUMLU: Hakan Ertürk

GOLLER: Dk.23 Rahman Buğra, Dk.38 Dening ve Dk.75 Adem Büyük (E.Yeni Malatya), Dk.81 Stojiljkovic ve Dk.90+2 Mendes (Kayserispor)

SARI KART: Şamil (Kayserispor)

Dakika 3: EYMS sağdan Dening'le atak geliştirdi. Bu futbolcunun ortasına hamle yapacak arkadaşı olmayınca, atak sonuçsuz kaldı.

Dakika 6: Kayserispor'dan Umut'un pasını alan Mendes'e EYMS defansı müdahale etti.

Dakika 9: Dening sağdan atak başlatmak isterken, ona Kucher engel oldu.

Dakika 10: Güray ortaladı, Ryan Mendes'in kafa şutunda top as farkla auta çıktı.

Dakika 14: Dening'le başlayan EYMS atağı, Buğra'nın hatalı pasıyla son buldu.

Dakika 18: EYMS atağında Barazite'nin şutuna müdahale etmek isteyen Kucher'in ters vuruşu kornerle sonuçlandı.

Dakika 22: EYMS bu dakikada golü buldu. Cezasahası dışında hamle yapan Rahman Buğra, topun gelişine yerden ve sert vurdu, ağlarla buluşturdu:1-0

Dakika 23: Şamil'in cezasahası dışından çektiği sert şutta Ertaç topu kontrol etti.

Dakika 26: EYMS Adem'le atak başlatmak istedi. Bu futbolcunun defansın arkasına attığı topa Güray ayak koydu, atağı önledi.

Dakika 31: Kayserispor'lu Ryan Mendes, cezasahasına girdi ve şutunu attı, az farkla aut.

Dakika 34: EYMS atağı bu kez Boutaib'le başladı. Gelen topa Cissokho vurdu, Levent'e çarpan top kornere çıktı. Barazite'nin kullandığı atıştan gelen topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 36: Kayseri kontraatağında Mendes topu taşıdı ve Kravets'e pas çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda topa savunma müdahale etti ve kornere gönderdi.

Dakika 38: EYMS atağı orta sahada Şamil'in kaptırdığı topla başladı. Dening, cezasahası dışında Barazite'den gelen topa vurdu. Sapunaru'ya çarpan top ağlara gitti: 2-0

Dakika 41: EYMS 3. gole Barazite ile çok yaklaştı. Bu futbolcunun şutu az farkla auta çıktı.

Dakika 42: Kayserisporlu Erdal'ın cezasahası dışından sert şutu Ertaç'ta kaldı.

Dakika 44: Bu dakikada Kayserispor gole çok yaklaştı. Cezasahasına ortalanan top Ertaç'ı geçti ve çizgideki Güray'a gitti. Bu futbolcunun çaprazdan vuruşunda son anda topa müdahale eden Ertaç, tehlikeyi önlerken, direğe çarpıp sakatlık geçirdi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0 galibiyetiyle son buldu.

EYMS, ilk yarının son dakikasındaki müdahale sırasında sakatlanan Ertaç'ın yerine kaleye Farnolle'yi alarak başladı.

Dakika 49: Kayserispor'lu Şamil'in cezasahası dışından gönderdiği sert şutta Kaleci Farnolle harika bir refleksle topa müdahale etti ve gole izin vermedi.

Dakika 53: EYMS kazandığı serbest vuruşu Barazite ile kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dakika 55: Mendes, Şamil'in pasıyla cezasahasına girdi, ancak defans müdahale etti.

Dakika 56: Ryan Mendes'in sol çaprazdan şutunu Farnolle önledi.

Dakika 59: Ryan Mendes'in uzaktan sert şutunu Farnolle kornere çeldi ve gole izin vermedi.

Dakika 63: EYMS atağında Adem Büyük, cezasahasına girmek isterken Mendes tarafından faulle durduruldu. Serbest atıştan sonuç alınamadı.

Dakika 65: Kayserisporlu Erdal EYMS cezasahasının önünde müdahaleyle yerde kaldı. Serbest vuruşta top barajda kaldı.

Dakika 71: Kayseri atağında Kravetes topu sol çizgiden çevirdi, Sadık'ın müdahale ettiği top Azubuike'nin suratına çarptı ve bu futbolcu bir süre sakatlık geçirdi.

Dakika 74: EYMS bu dakikada Dia ile mutülak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Cezasahasında kaleciyi geçen Dia, boş kaleye topu göndermek istedi, ancak defans oyuncusunun son andaki müdahalesi, golü engelledi.

Dakika 75: EYMS, Boutaib'in sol çaprazdan girdiği cezasahasında pasını çıkardığı topn Adem Büyük'e geldi ve bu futbolcu rahat pozisyonda vurup, skoru değiştirdi:3-0

Dakika 79: Kayseri'de sakatlanan Fernando Henrique Boldrin'en yerine 17 yaşındaki Adem Doğan oyuna dahil oldu.

Dakika 81: Kayserispor, Stajiljkovic ile golü buldu. Mendes'in taşıdığı ve ortaladığı topa kale önünde dokunan Stajiljkovic, Fardolle'nin üzerinden topu kaleye gönderdi:3-1

Dakika 87: Mendes soldan ortaladı, arka direğe gönderdiği topu Farnolle çıkardı.

Dakika 90:Kayserispor atağında uzaktan atılan şutta top Sadık'a çarptı ve yön değiştirdi. Son anda müdahale eden Farnolle gole izin vermedi.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2: Kayserispor son dakikalardaki atak oyununda bir gol daha kazandı. Sağdan Stojiljkoviç'in sıfırdan çıkardığı pastan gelen topa ayak koyan Mendes, golü attı: 3-2

Karşılaşma 3-2 Evkur Yeni Malatyaspor'un galibiyetiyle bitti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com, AA, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • irfan (6 yıl önce)
    Bu sene orta seviyede kapadı. İnşallah seneye daha güçlü bir Takım oluruz. Ben uzun senelerden sonra Malatyasporun 1.Ligde olması ve kalmasından ötürü mutluyum. Destek olan herkese de teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    İftar yemeği reklamı yapıldı.Bu ne rezalet.Sizden yemek isteyeni vardı.Yemekler kime gitti.Bu nasıl bir organizasyon.Tek kelime ile REZALET.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    EYMS Kayseri'yi yenerek 43 puanla fikstürde abone olduğu 10 sıradaki yerini korudu.Ligde kalmanın rahatlığıyla 3-0 önde iken maçın sonlarına doğru iki gol yemesi hoş olmadı.Maç biraz daha uzasa belki de bir kaç gol daha yiyecekti. Hakem hataları olmasaydı takımımız ligi en kötü ihtimalle 6 yada 7 sırada bitirmişti bu takım kesin kes ligden düşen diyenleri mahcup ettiği için emeği geçenlere teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz tokat (6 yıl önce)
    yemek rezaletini neden haber yapmadınız ? su para ile verildi kalabalıktan birçok yemek yerlere döküldü kısa sürede yemek bitti denildi orucunu insanlar su ile açmak zorunda kaldı (batı tribün)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Bu Farnoll gitmeli yediği iki golde basit ve hatalı Herkes son dakikaya kadar ciddi oynadı tebrikler Erol Hocam ve talebelerine
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    takımımıza helal olsun emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık rahat bir sezon geçirdik, lig başlamadan bu sezon 10. sırada bitireceksiniz deseler hangimiz kabul etmezdik kaldı ki çok bariz hakem hataları ile yaklaşık 10 puanımız gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Basta,baskana,yonetime,teknik,heyetine,oyunculara,emegi,gecen,herkese,tesekkurler,seneye,gorusmek,uzere,hosca,kalin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Bu sezon 43 puan seneye 50 puanı buluruz inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • melita44 (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    44 puanı yakalasak harika olurdu ama
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu adam şimdide ordan kacacak Bu 2 goooll saglam kaçan beye Malatya seni güzel karşiladi bilmem ders çikardinmi
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Goller ertuğrul sağlama gelsin, habersiz giden kacan kişiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Hadi bakalım, son maçta yüzümüzü güldürün.
    0
    0
    Yanıtla