SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E.Yeni Malatya Tam Kadro Çalıştı

0
Güncellendi - 2019-04-10 18:59:10
E.Yeni Malatya Tam Kadro Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 28.haftasında Pazar günü 16.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Ligde geride kalan 27 haftada 10 galibiyet, 7 beraberlik, 10'da mağlubiyet alarak 37 puan alan ve haftayı averajla beşinci sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 28.haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezonun ikinci yarısında istediği performansı bir türlü ortaya koyamayan sarı kırmızılılar, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde sürdürdü.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı alanda gerçekleştirilen pas çalışmasıyla devam etti. Takım daha sonra taktik ağırlıklı çalışmayla antrenmanı noktaladı. Düz koşu ve pas çalışmasını takımla birlikte gerçekleştiren genç defans oyuncusu Yiğithan Güveli, ardından çalışmasını salonda sürdürdü.

Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarına geç katılan Danijel Aleksic, Arturo Mina ve Ömer Şişmanoğlu ile bir süredir kadro dışı olan ancak A takıma geri dönen Murat Akça, sakatlığı nedeniyle Galatasaray ile oynanan lig maçında forma giyemeyen Mustafa Akbaş ve İssiar Dia takımdan ayrı yardımcı antrenör eşliğinde düz koşu yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mltykrl (5 yıl önce)
    akşam halısaha maçımız var.erol buluttan rica etsem dia ya izin verebilir mi maçta adam eksiklği yaşıyoruz.o kadar para alıyor malatyaspora katkısı yok bari malatyada spora katkısı olsun.( bu arada kötü oynarsa halısahada kaleye geçer.)
    0
    0
    Yanıtla