SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E.Yeni Malatya Zorlu Maçlar Oynayacak

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 5.sırada yer alan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yarı finale kalma başarısını gösteren Evkur Yeni Malatyaspor, lig ve kupada üst üste zorlu maçlar oynayacak.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise tarihinde ilk kez yarı finale kalma başarısını gösteren Evkur Yeni Malatyaspor, ligi ilk 6 içerisinde tamamlamak, kupada ise final oynamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 28 haftada topladığı 38 puanla beşinci sırada yer alan sarı kırmızılılar, ligde kalan maçlarda da istediği sonuçları alarak, ligi ilk 6 içerisinde tamamlama hedefini gerçekleştirmek istiyor. Ligin 28'inci haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak, haftayı 1 puanla tamamlayan Malatya ekibi, ligin 29'uncu haftasında 20 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında ise 25 Nisan Perşembe günü 20.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk edecek. 2 Nisan'da İstanbul'da oynanan karşılaşmada 0-0 berabere kalarak, bir anlamda avantajı evine taşımayı başaran Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında oynayacağı zorlu karşılaşmayı kazanarak, adını finale yazdırmak istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, kupa maçının ardından 29 Nisan Pazartesi günü sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, önlerinde kalan maçlara en iyi şekilde hazırlanıp, yollarına devam edeceklerini söyledi.

Bulut, önlerinde hem lig hem de kupa maçı olduğunu ifade ederek, "Aytemiz Alanyaspor ile sahamızda 1-1 berabere kaldık. Elimize geçen pozisyonları değerlendirebilseydik, kazanacağımız bir maçtı ama 1-1 berabere kaldık. Futbolda maalesef bunlar oluyor. Ama biz yolumuza devam edeceğiz. Çünkü hem kupa yarı final maçı var hem önümüzde Trabzonspor maçımız var. En iyi şekilde hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: E.Yeni Malatya- A.Alanya maçında seremoni

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Turgut (5 yıl önce)
    Trabzonspor 5_0 İn intikamıyla yatıp kalkıyor. Bizi enaz 5_0 yenmek istiyolar. .
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Vaizoğlu reçeteyi yazdı ya artık karşımızda rakip duramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Tum maclar ayni zorlukta kolay mac yok..sadece hakem faktoru var maci katlediyorlar..hakem kime meyilliyse o kazaniyor..yuksek butceli ligimiz var ancak sampiyonu belli..utanc verici bir durum...tff pfdk mhk hepsi de bu oyunun icinde..bence maclar oynanmasin kazanacaklar simdiden belli olmustur heyecanimizi koreltiyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    her hafta aynı terane bunlar futbolda oluyor sen önce takımını oynatmayı kadro kurmayı öğren ondan sonra malatyadan sonra seni kimse almayacak takımı adem-murat ikilisi ele geçirmiş durumda senin hiç rolün yok takımıda onlar kuruyor zaten
    0
    0
    Yanıtla