SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kupa Maçını Son Dakikalarda Çevirdi: 3-2

0
Güncellendi - 2019-01-16 23:43:31
EYMS Kupa Maçını Son Dakikalarda Çevirdi: 3-2
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u birinci maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada, son dakikalarda bulduğu biri penaltıdan olmak üzere 3 golle mağlup etti: 3-2

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Volkan Bayarslan (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Mehmet Kapluhan (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Murat Şener (Trabzon Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Zorbay Küçük (Adana Bölgesi-Süper Lig Hakemi), VAR Hakemi Halil Umut Meler (İzmir Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Koray Gençerler (Manisa Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 4.Gökhan Akkan, 7.Ömer Hasan Şişmanoğlu, 8.Murat Yıldırım (Dakika 46 20.Mitchell Donald),17.Michael Pereira, 19.Ahmed Ildız (Dakika 65 66.Robin Yalçın), 22.Danijel Aleksic, 29.İssam Chebake, 39.Erkan Kaş, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 61.Mustafa Eskihellaç (Dk.46 24.Barış Alıcı)

YEDEKLER: 35.Abdulsamed Damlu, 20.Mitchell Donald, 24.Barış Alıcı, 28.Murat Akça, 66.Robin Yalçın, 80.Dersim Şahan Kaynak, 89.Hüseyin Ekici, 98.Berkan Durdu

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: 1.Kaya Tarakcı, 4.Erkan Değişmez, 5.Muhammet Özkal, 10.Hüseyin Kala (Dakika 82 77.Cem Ekinci), 17.Harun Kavaklıdere (Dk.72 7.Emre Şahin), 20.Orhan Aktaş, 22.İzzet Yıldırım, 44.Seyid Ahmet Han, 48.Ozan Sol, 57.Özgür Yılmaz, 94.Celal Dumanlı

YEDEKLER: 41.Sadrettin Fırat Kocaoğlu, 7.Emre Şahin,9.Şaban Yılmaz Genişyürek, 11.Göksu Türkdoğan, 26.Mustafa Sevgi, 77.Cem Ekinci, 67.Orhan Şam

TEKNİK SORUMLU: Engin İpekoğlu

GOLLER: Dk. 80 penaltıdan ve Dk.89 Aleksic, Dk.82 Pereira (Yeni Malatya), Dk.7 Ozan Sol ve Dk.45+2 Hüseyin Kala (Bodrum Belediye Bodrumspor)

SARI KARTLAR: Ömer Şişmanoğlu (E.Yeni Malatyaspor), Erkan Değişmez, Muhammet Özkal (Bodrum Belediye Bodrumspor)

Dakika 2: E.Yeni Malatya atağında, Ömer Şişmanoğlu cezasahasına girdi, kaleci ile karşı karşıya iken çok kötü vurdu ve yandan auta gönderdi.

Dakika 7: Bodrumspor, Ozan'la öne geçti. Gelişen atakta cezasahasına soldan ortalanan topu Mina kaçırınca, topa sahip olan Kerem Ozan'a pas çıkardı. Bu futbolcu top kaleye yuvarladı: 0-1

Dakika 18; Cezaalanı önünde kazanılan serbest atışı Aleksic kullandı, top barajdan döndü.

Dakika 19: Yeni Malatya, bu dakikada peş peşe tehlike yarattı. Önce Mina, sonra Mustafa Eskihellaç fırsatları değerlendiremedi. Kazanılan korner atışından ev sahibi ekip yararlanamadı.

Dakika 25: Bodrum atağında İzzet, sağ taraftan Erkan Kaş'tan sıyrıldı ve sıfırdan kaleye gönderdi. Ertaç, yatarak çizgi üzerinden topu aldı.

Dakika 36: Bodrumspor'dan Erkan, uzaktan şutunu attı. Üstten aut.

Dakika 38: Malatya atağında soldan kendisinden sıyrılmaya çalışan Mustafa Eskihellaç'ı yere indiren Muhammet sarı kart gördü. Kazanılan serbest atışı Aleksic kullandı. Gelen topu kaleci ıskaladı, arkasındaki Mina çok kötü vurdu ve pozisyon autla sonuçlandı.

Dakika 41: Ozan'ın ceza sahası dışından attığı şutta top Ertaç'ta kaldılar.

Dakika 45+2: Konuk takım sağdan atak geliştirdi. Ozan Sol cezaalanına pas çıkardı, Malatya defansının etkisiz kaldığı pozisyonda gelen topu Celal Dumanlı, gerilerden gelen Hüseyin Kala'nın önüne yuvarladı. Bu futbolcu yerden bir vuruşla golü attı: 0-2

İlk yarı bu skorla kapandı.

Yeni Malatyaspor 2. yarıya Murat Yıldırım'ın yerine Mitchell Donald, Mustafa Eskihellaç'ın yerine de Barış Alıcı'yı alarak başladı.

Dakika 48: Ev sahibi ekip önemli bir fırsattan yararlanamadı. Aleksic topu kontrol edemeyince defans uzaklaştırdı.

Dakika 50: Yeni Malatya gole yaklaştı. Chebake'nin ortaladığı topta Ömer'in kafa vuruşunu kaleci son anda kornere tokatladı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 52: Yeni Malatyaspor atağında Aleksic soldan cezaalanına girdi, kaleci müdahale etti. Dönen topta kaleciye faul yaptığı gerekçesiyle Ömer Şişmanoğlu sarı kart gördü.

Dakika 62: Mina'nın orta sahadan kaptırdığı top, yine Bodrum atağına dönüştü. Gökhan'ın soldan ortaladığı topa arkadaşı dokunamadı ve top taça çıktı.

Dakika 64: Chebake'ye sert müdahalede bulunan Bodrumlu Erkan Değişmez sarı kart gördü. Chebake bir süre sakatlık geçirdi.

Dakika 65: Yeni Malatya'da Ahmet Ildız'ın yerine Robin Yalçın oyuna dahil oldu.

Dakika 66: Geriden çıkarılan topa hamle yapan Ozan Sol, bomboş pozisyonda ceza sahasına girdi, Mina önündeydi, ondan sıyrıldı ancak çok kötü vurdu ve auta gönderdi.

Dakika 72: Bodrum'da Harun Kavaklıdere oyundan çıktı, yerine Emre Şahin oyuna girdi.

Dakika 73: Ceza sahası önünde Robin Yalçın'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Aleksic kullandı. Top üstten auta çıktı.

Dakika 75: Malatya atağında Ömer Şişmanoğlu, Özgür'ün müdahalesiyle kendini yerde buldu. Ev sahibi ekip oyuncuları penaltı itirazında bulunurken, hakem oyunu devam ettirdi ve Bodrum kontraatağı başladı. Soldan Malatya cezaalanına girmek isteyen Ozan, Robin'in müdahalesiyle kendini yerde buldu. Robin sarı kart gördü. İtirazlar üzerine,  hakem Malatya atağında Ömer'in düşürüldüğü pozisyon için VAR'a gitti. Ve VAR'ın değerlendirmesiyle, penaltı kararına hükmetti. Robin'in sarı kartı iptal edildi. Dakika 80'i gösterirken kullanılan penaltı atışını Aleksic kullandı. Kaleciyi ters köşeye yatırdı ve golü attı: 1-2

Dakika 81: Golün santrasını yapan rakip takımdan topu kapan Yeni Malatya, Aleksic'le soldan atak geliştirdi. Bu futbolcu ortaladı, ceza sahasında yükselen Barış'ın kafa vuruşunda top üstten aut.

Dakika 82: Yeni Malatya, üst üste 2 korner atışını Aleksic'le kullandı. İkinci atış kullanılmadan önce Bodrum'dan Hüseyin Kalan'ın yerine Cem Ekinci oyuna dahil oldu. Kornerde Aleksic'den gelen topu Ömer Şişmanoğlu geriye aktardı, çaprazdaki Pereira topu ağlarla buluşturdu: 2-2

Dakika 85: Yeni Malatya atağında Ömer'den pas alan Aleksic uzak mesafeden kaleye şut atmayı denedi, aut.

Dakika 89: Yeni Malatya soldan bir atak geliştirdi. Pereria topu ortaladı, Aleksic kafayla Bodrum ağlarına yöneltti: 3-2

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+3: Yeni Malatyasporlu futbolcular vakit geçirmek için top çevirirken, Bodrumsporlu futbolcular topu kaptı. Sağdan cezaalanına giren Cem, Kaleci Ertaç'la karşı karşıya kaldı. Şutunu Ertaç iki hamlede önledi.

Dakika 90+4: Yeni Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Aleksic'in kullandığı kornerden gelen topa, uygun durumdaki Mina kontrolsuz vurdu ve auta gönderdi.

Karşılaşma Evkur Yeni Malatyaspor'un 3-2 galibiyetiyle bitti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Güzel futbolcular gitti, bence onlar satılmamalı,aksine yeni ve kaliteli takviyeler yapılmalıydı. Acaba satıştan gelen milyon eurocuklara ne oldu,Gidenlerin yerine kim alındı, Malatyaspor hak ettiği yere, yani düşme hattına yakın yerlere merhaba desin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (5 yıl önce)
    Yorumlari okuyunca sunu goruyorum. Malatyaspor taraftari ikiye ayrilmis durumda . 1 gurup maclara gidip takimi ve yonetimi destekleyen aman elazig gibi eskisehir gibi antep gibi olmayalim. yeni malatyasporda efsane malatya gibi olmasin aman baskan ayagini yorganina gore uzat altyapiya onem ver diyenler ( ki bunlar altyapi ile ilgili sadece konusuyorlar baskan altyapi ne durumda hoca alt yapida kimler var diye pek konusulmuyor yada ben duymadim ) 2 gurupta malatyaspor taraftari oldugunu soyleyen bana gore bir kismi maca falan gitmeyip sadece klavye basinda taraftar olan herseyden sikayet edip hic birseyi begenmeyen kendince herseyi bildigini zanneden futbol diyince sadece aklina transfer gelen onu alalim bunuda alalim baskan uyuma . yapilan her transferi once cop sepetine atan satildigi zaman olduk bittik mahvolduk diyen bir kesim var. koskoca stadda 15 gunde 1 mac oynaniyor 5 000 taraftar var sorsan malatyaliya 40 tane bahane
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Butaip ve Sadık ile yol ayrımı takımdaki boşlukları hissettirdi.Lig başlarken " Malatya'mız ligde kalır mı.?" diye düşünürken ligin en formda takımı oldu.Nedendir anlayamıyorum takımın iskeletini niye bozdunuz.? Defans çok ama çok kötü.Bodrum yorulmasaydı fark büyürdü.İkinci devre hızla aşağı ineriz. Umarım sakatlar iyileşince daha farklı performans sergilerler. Erol Hoca'nın Kayseri, Göztepe ve Ümraniye spordan teklif aldığını ve ciddi düşündüğünü duydum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Ben şu an Erol hocanın maçtan önceki açıklamalarından başka birşey düşünmüyorum. Adam mayısta giderim gibi konuştu. Bu Malatya için çok kötü olur. Neden her gelen hoca bu tarz açıklamalar yapıyor? Yönetim bunu sorguluyor mu hiç?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    2. 0 dan maçı çeviren takımımızı tebrik ediyoeum lakin kadro yetersiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Devam.Bizim öyle çöpe atacak milyonlarimiz yok.Önce ekonomik olarak güçlenip ondan sonra hedef buyutmeliyiz. Alt yapıya önem verip her yıl 1_2 genci takıma kazandırıp satark kendi kendine yeten bir takim olmalıyız.Efsane Malatyanin Antebin eses in 3 buyuklerin durumu malum.Sözün özü lui takıma destek olun.Yoksa da gelmeyin maça kardeşim.Gölge olmayin..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Acil forvet lazım acil.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Daha maç bitmeden takımı bitiren ,Başkanı yerden yere vuranlar kesinlikle bizim taraftarımız değiller.tabiki eksiklerimiz var bundan sonrada olacak.Ama lütfen maçın bitmesini bekleyin.öyle boşboğaz patavatsız yorumlar yazmayın lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    bu nasıl bır taraftar neyın ve nasıl bır fıkır anlamak mümkün degıl maçı son dakıkalarda 3 gol le alıyoruz 2 0 yenık bır maçı yıne de ehtıraz sıtem hakaret gıbı sözĺer ayıp yazık tebrık edecegınıze ısyan bu ne yaaa malatyaya acılen pıskolok dr lazım bu kadar hasta taraftar hıç bır takımda yok olamaz baskana erol beye ve oyunculara tebrikler malatya sporun gercek taraftarlarina hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (5 yıl önce)
    Yazacak cümle bulamıyorum inanın,ADİL BAŞKAN sen anladın ne yazmak istediğimi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (5 yıl önce)
    Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Bodrum spor Y.Malatya yı eler.Bizim takım Antalya da tatil yapmış.Bodrumspor çok hırslı çok motive olmuş. Bizim takım tam tersi.hırs hiç yok motivasyon olamazlar zaten hala tatildeler.Hoca takımı da kendinide beş paralık etti.yazık.Hoca bir yılın emeğini ve popüleritesini bu son 10 günde bitirdi.Erol hoca bu maç la bitirdin kendini.inşallah takım küme düşmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Ali Ravcı al sana Õmer Şişmanoğlu
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    erol hoca giderse dünyanın sonu değil oyuncuda gidebilir bunlar normal önemli olan takımdaki ruh ve hırs giderse sen ne yaparsan boş bu bodrum takımı boş takım değil sivas ve ankaragücünü elediler hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan (5 yıl önce)
    Sadece oyuncu satarsak yerine almazsak sonuç bu 2.yari işimiz cok zor bu maç inşallah kötü gidişin habercisi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Bu yenilgi başkan efendiye gelsin.Hoca da yönetime bi şekilde tepki gösterecek ti.Hoca haklı.Elinde golcü satan ve lig başladı yerine golcü alamayan iki takım var.Malatyaspor-Galatasaray.
    0
    0
    Yanıtla
  • Son Gülen (5 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Bu galibiyet te benden sana gelsin :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ōmer kardeș yorum yapmakta biraz acele ettin galiba. Takıma hocaya ve yōneticilere gūvenelim olumlu düsünelim. Bașka Malatyaspor yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Pardonda hangi yenilgi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Pardon sahi biz kimi yendik?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Çok pardon bodrum diye bir takımı yendik tanıyabildinizmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Pardon ya kim bu takım deyip küçümsediğim o takım Sivas ı , Ankaragücü nü eledi. Unuttuysan hatırlatayım dedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ SAMİ (5 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Eleştirmek için fırsat bahane aramana gerek yok aklın estikçe salla gitsin
    0
    0
    Yanıtla