SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya'da Hüsran Gecesi: 0-1

0
Güncellendi - 2018-09-02 06:19:07
Yeni Malatya'da Hüsran Gecesi: 0-1
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında Yeni Malatya Stadı'ndaki gece maçında karşı karşıya geldiği Atiker Konyaspor'a 1-0 yenildi.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Hüseyin Göçek (Süper Lig Hakemi-İstanbul Bölgesi), Mustafa Emre Eyisoy (Süper Lig Yardımcı Hakemi-İzmir Bölgesi), Alpaslan Dedeş (Süper Lig Yardımcı Hakemi-İstanbul Bölgesi), 4.hakem Serkan Tokat (Süper Lig Hakemi-Ankara Bölgesi), VAR Hakemi Cüneyt Çakır (Süper Lig Hakemi-İstanbul Bölgesi), AVAR Hakemi Serkan Çınar (Süper Lig Hakemi-İstanbul Bölgesi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 6.Guilherme Costa Marques, 9.Khalid Boutaib, 10.Adem Büyük (Dk.81 87.İssiar Dia), 16.Sadık Çiftpınar, 17.Michael Pereira (19.Ahmet Ildiz), 18.Muenfuh Seth Sincere, 22.Danijel Aleksic (Dk.65 7.Ömer Hasan Şişmanoğlu), 29.İssam Chebake, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 77.Rahman Buğra Çağıran

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 7.Ömer Hasan Şişmanoğlu, 11.Eren Tozlu, 19.Ahmet Ildiz 28.Murat Akça, 39.Erkan Kaş, 61.Mustafa Eskihellaç, 87.İssiar Dia

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

ATİKER KONYASPOR: 1.Serkan Kırıntılı, 5.Selim Ay, 6.Jens Jonsson, 8.Marko Jevtovic (Dk.74 19.Wilfried Moke Abro), 9.Mustapha Yatabare, 11.Deni Milosevic, 15.Uğur Demirok, 20.Vedat Bora (Dk.67 10.Adis Jahovic), 21.Moryke Fofana, 87.Ferhat Öztorun (Dk.34 39.Yevhen Opanasenko), 89.Nejc Skubic

YEDEKLER: 2.Volkan Fındıklı, 3.Fallou Diagne, 4.Ali Turan, 10.Adis Jahovic, 12.Abdou Razack Traore, 17.Mahmut Ertuğrul Taşkıran, 18.Amir Hadziahmetovic, 19.Wilfried Moke Abro, 39.Yevhen Opanasenko, 98.Mücahit Can Akçay

TEKNİK SORUMLU: Rıza Çalımbay

GOL: Dk. 14 Milosevic (Atiker Konyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 22 Mina, Dk. 37 Guilherme (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 29 Jevtovic, Dk. 47 Vedat Bora, Dk. 49 Selim Ay,  Dk. 84 Fofana (Atiker Konyaspor)

Dakika 1: Yeni Malatyaspor'un kullandığı taç atışından gelen topa Seth sert vurdu, Konya savunmasından döndü.

Dakika 5: Yeni Malatyaspor atağında Aleksic'in cezaalanı dışından sert şutu auta çıktı.

Dakika 6: Uğur'un Yatabare'ye gönderdiği uzun pasta, Sadık daha önce davrandı ve topa müdahale ederek tehlikenin büyümesini engelledi.

Dakika 9: Malatya atağında Aleksic'in pasında Seth topla buluşmak isterken Ferhat'ın müdahalesiyle kendini yerde buldu. Yeni Malatyaspor futbolcuları ve tribünler penaltı kararı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 14: Konyaspor Milosevic'le öne geçti. Yatabare'nin pasında, defansın da hatasıyla topa sahip olan Konyalı oyuncu yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi:0-1

Dakika 21: Yeni Malatyaspor Adem'le atak başlattı. Bu futbolcunun pasını kapan Aleksic, Boutaib'e ortaladı. Bomboş durumda kafayı vuran Boutaib auta gönderirken, hakem pozisyonda ofsayt olduğuna hükmetti.

Dakika 25: Konyaspor peşpeşe paslaşmaların ardından Yatabare ile kaleye yönelmek istedi. Skubic'e gönderdiği pas yerini bulmadı.

Dakika 27: Chabeke soldan rakibinden sıyrılmak isterken, kendini yerde buldu.

Dakika 29: Ev sahibi takımın atağında, sağdan topu sürmeye çalışan Seth'e çok sert müdahalede bulunan Aleksic sarı kart gördü. Kazanılan serbest atışı Aleksic kullandı, Jonsson gelen topu uzaklaştırdı.

Dakika 34: Rakibiyle çarpışan ve kaşı açılan Atiker Konyaspor'lu Ferhat yerini Opanasenko'ya bıraktı.

Dakika 41: Malatya atağında cezaalanı önünde Selim'in müdahale ettiği Adem yerde kalırken, hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 44: Yeni Malatyaspor bu dakikada gole çok yaklaştı. Chabeke ortaladı, Adem yükseldi ve kafayı vurdu, top az farkla üstten auta çıktı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: Adem, bir kez daha Selim'in müdahalesiyle kendini yerde buldu.

Dakika 45+2: Yeni Malatyaspor'un kullandığı köşe atışında, Johnson'un ters vuruşunda top direğe çarpıp oyun alanına döndü.

İlk yarı Atiker Konyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

EYMS İkinci yarıya Pereira'nın yerine Ahmet Ildız'ı alarak başladı.

Dakika 48: Aleksic'in kullandığı serbest vuruştan gelen topu Konya kalecisi iki hamlede kontrol edebildi.

Dakika 53: Yeni Malatya atağında, seri paslaşmaların ardından topla buluşan Boutaib, cezaasahasının önünden yerden ve sert bir şut çıkardı. Kaleci uzanarak topu aldı.

Dakika 56: Fofana'nın cezasahasına ortaladığı topu Sadık uzaklaştırdı.

Dakika 57: Konyaspor'un uzaklaştıramadığı topu kapan Chabake'nin soldan kaleye gönderdiği top kalecide kaldı.

Dakika 60: Konya atağında Yatabare'den önce topa müdahale eden Mina, tehlikeyi büyümeden önledi.

Dakika 64: Chebake'nin cezasahasına gönderdiği topu Konya kalecisi rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 71: Yatabare defanstan sıyrıldı, Ertac'la karşı karşıya kaldı. Sadık son anda müdahale ederek, Yatabare'den topu almayı başardu ve mutlak golü önledi.

Dakika 75: Ahmet Ildız'la paslaşan Boutaib, cezasahasının önünden topla buluştuğunda, savunma son vuruşu yaptırmadı.

Dakika 79: Adem'in sol çaprazdan gönderdiği topu kaleci yumruklayarak kornere çeldi.

Dakika 86: Boutaib, Sadık'tan gelen topla cezasahasının önünde buluştu, ancak kendini yerde buldu. Hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 87: Konya kontraatağında Jahovic, Ertaç'la karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda, Ertaç topu engellemeyi başardı ve gole izin vermedi.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+1: Dia ile gelişen atak kornerle sonuçlandı. Atıştan sonuç yok.

Dakika 90+3: Guilherme'den başlayan atakta Rahman Buğra'nın ortaladığı topa Boutaib kafayı vurdu, az farkla üstten aut.

Dakika 90+4: Konya atağında, Yatabare Jahovic'den aldığı topu plaseyle kaleye gönderdi. Ancak Ertaç bu topu da aldı.

Karşılaşma Atiker Konyaspor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Kamil (6 yıl önce)
    Halen Azubike diye sayıklıyorsunuz.Yahu adam gitmek istiyordu.Klüp de sattı.Alan memnun satan memnun.Adam kendi isteği ile git-ti..Anladınızmı.GİTTİ.(Konya maçına gelince,Azubuke değil feriştahı gelse ,sabaha kadar oynansa bu Maçı alamazdık.Teknik yönetimden futbolculara kadar herkes berbat idi.)
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Takımın iyileri Mina ,Ertaç, Butaib, Sadık, diğerleri kötü hele Alexiç ve Guilherme felaket. Ahmet'i beğendim, topu alıp tam tur yapmayıp, hemen pası atarsa daha iyi olacak. Görüldü ki AZU bu takımın silahı imiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bautaib geçen sezonun mart ayından beri saç baş yolduruyor birde hiç utanmadan sıkılmadan taraftarla tartışmaya giriyor.Onun bu takımda ömrü dolmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'li (6 yıl önce)
    En büyük sikintisi ileri uçta çok etkisiz oluşu takımın. Boutaib nasil futbolcu olmuş kim , nasil bir yetenek görmüş te transfer etmiş anlamış değilim. Bir barça gibi performans bekleyen taraftarlar belliki bu ülkede sadece malatyada mac izlemişler. Türkiye bir çok ilde mac izleseniz ülke futbolunun ne düzeyde olduğu daha iyi anlarsınız. Bu maçta takım kötü idi evet ama ilk 4 hafta için gayet iyi puanlar toplandı. Daha nasıl üst düzey futbol bekliyorsunuz ki. Umarım takım daha iyi oynar ilerleyen zamanlarda. Yensede yenilse de bu takım her zaman şehrimizin takımı.hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Beyler el insaf ya!Ben sizlerin taraftarlığınızdan ve futbol bilginizden şüpheliyim.Maçı baştan sona dikkatle izledim.Kazanmak isteyen,çabalayan bir takımımız vardı.Olmadı.Konya kaliteli takım, iyi takım kurdular.Futbolda bazen bu tür sonuçlar olur.Anormal olan sizin pusuda yatan sırtlanlar gibi hemen saldıracak yer aramanız.Bu ne satış böyle biraz dürüst olun, ne yani şampiyonluk mu bekliyorsunuz.Yenersin ,yenilirsin.Anadolu takımları için 5-14 arası ligi bitirmek iyidir.3 liranın hesabını yapanlar başlamışlar yine hocalığa,başkanlığa.Hadi kalın sağlıcakla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum size.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Dün gece Bautaib ve pereira maçı katleden oyuncularımız oldu.Bir futbolcu formasını garanti görürse böyle olur.O kadar transfer yaptık ama geçen sene konya ve kayseriyi her iki maçtada yenen takımdan dahada geriye gittik.
    0
    0
    Yanıtla
  • öğretmen (6 yıl önce)
    Umutlar Boutaib’e kaldıysa yandı gülüm keten helva
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Futbol üç sonuçlu biri oyun yenmek yenilmek beraber kalmakta var olan bir oyun Fener Beşiktaş ta yenildi bu yenilge malaya nın sonu değil daha erken telafisi mümkün önemli olan bundan sonra takım olarak profesyonelce mücadele etmek Ahmediin mehmediin hasanın hüseyinin ne dediği ve yazdığı önemli değil elimizdeki malzeme bu bunla idare etmek bunla yolla gitmek zorundayız
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (6 yıl önce)
    Burada yönetimi savunan ve bizi düşman gören değerli kardeşlerimiz evet dün gece transferler yetersiz forvetin yok,stoperin yok eldeki yedeklerine bir bak ömer şişmanoğlu müzmin sakatımız,mustafa eskihallaç,ahmet ıldız.ıssıar dia yahu güleceğim yok ta işte !! Neyse inşallah toparlar bu takım yine söylüyorum inşallah bu yönetime rağmen bu takım küme düşmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Takke düştü kel göründü! Erol hoca kadro yetersiz kabul ama Seth,Boutaib ve Buğra ne ya! Rakip kim olursa olsun oyun tarzı aynı.Biz ısıran,koşan ve mücadele eden takım istiyoruz.Bu futbolcularda senin gördüğün bizim göremediğimiz ne acaba?Konya iyi değildi sadece biz takım olarak çok kötüydük.Yanlış kadro tercihi de kaçınılmaz sonu getirdi.Maçı kazanmak adına tek doğru birşey yapamadık.Şu Buğra denen adamın bu maçta doğru yaptığı tek birşey söyle.Yazık oldu kendi yanlışlarımızla verdik maçı.Tek kelimeyle rezalet!
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (6 yıl önce)
    o kadar beceriksizce pas atıyorlarki. yani hiç mi pas calısmıyorlar anlamdım. adam nerede top nereye gidiyor. kalenin sağına soluna üstüne birer tane daha kale koysak yine topu auta atar bunlar. çok çalışmaları lazım daha çokkkkkk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Forvetimiz Boutaib 12 maçtır gol atamıyor Adam gibi bir forvet alamadan transfer dönemi bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (6 yıl önce)
    Bence bu maçta Erol hoca sınıfta kaldı...maçı izleyen görmüştür iyi bir ders çıkarınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Yav bu nasıl başlık bu nasıl yorumlar. Sanki küme düşme maçı oynadık. Yav alsak liderlik. Sizler bu şekil yorumlarla taraftar lik mi yapiyorsunuz. Yakisiyor mu . Yav 4. Hafta 2 galibiyet bir beraberlik. Yav bu kadar içi kara karamsar ne oluyor hayirdir arkadaşlar. 30 hafta var . Gayet iyi gidiyoruz hedef şampiyonluk haberimiz mi yok. Topla oynama yüzde 70 lerde iyiz. Lütfen ama ..
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    bu maçı erol bulut verdi.. kurtarıcı olarak ahmet ildiz ve rahman buğra. ne topçularmış ya. aleksiç ve perareyı çıkartmakla ne iyi ettin erol hoca seni kutlarım. amanha erol hoca şabeki sağ bege çekme böle çok iyi devam et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (6 yıl önce)
    Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Takımın 3 Maçta topladığı 7 puan şansla alınan puanlardı Konya maçıyla beraber oynanan 4 haftadır takım iyinfutbol oynamıyor, ben bunu burada söylediğimde beni eleştirenler oluyor hatta beni Elazığlımısın diye kızanlarda oluyor. Arkadaşlar sahada alınan galibiyeti günü kurtarmak için düşünenler yanlış yolda halbuki takım iyi futbol oynarsa ilerisi için geleceği parlak olur. İşimiz şansa kalırsa Çekirğe bir sıçrar iki sıçrar sonunda yakayı ele verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav size göre hep şans ne şanslı takımı. Futbolcuların emeğine ihanet bu sözler. Gecensenede şansdi. Futboldan anlamayıp çok bilen var bu şehirde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun bey futboldan cook iyi anliyorsunuz belli. Futbolcuların emegine ihanet dedigine göre.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Takım rezil durumda, yazık çok yazık.. Transfer dönemi de bitti, artık işimiz umutsuz.. Umarım şans yine yanımızda olur, toplayabildigimiz kadar puan toplarız; böylece düşmeyiz.. Ben istanbul da yaşıyorum, en pahalı kombineden aldım maçlara gidemiyorum ama transfer için katkı olur dedim, başka da dua etmekten başka elimizden birsey gelmiyor.. İnşallah düzelir diyeceğim ama takim da kadro yetersiz, hoca ne yapsın.. Allah yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • He şanslar yine 43 puan toplarsin yaşınız kac merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 42 yasim, bir problem mı var? Sen benim yaşımı merak edeceğine, para verip kombine alıp takıma katkı sağladın mı onu yaz! Sanki takım süper futbol oynamış veya kazanmış, bende olumlu yorum yazacağım.. Harika bir maç oynadik, süperdik, hep yenilelim hiç bozmayın böyle devam edin arkadaşlar!? .... beğendin mi? Oldu mu? Yazık! Gerçekten çok yazık! Senin gibilerin zihniyeti yüzünden takım da şehirde gelişiyor zaten..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Çok merak ediyorum yorum yazan arkadaşlara acaba maçı izlediklermi boş boş konuşuyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Gol pozisyonuna giremiyoruz..çok yavaş oynuyor takım..pereira ve seth bu takımda oynayacak kapasitede değil..erkan kaş sol kanat da oynamalı..chebake tekrar sağ kanata dönmeli.Boutaib çok yetersiz..Ömer yerine oynayabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖZGÜR (6 yıl önce)
    AZUBİKE'YE SALLAYANLAR GİTMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEYENLER ACABA NELER DÜŞÜNÜYOR. BU TAKIMDA ALEKSİC VE GUİLHERME BİR ARADA OYNAYAMAZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Takım yetersiz transfer de sınıfta kalan bir yönetim var artı hiçbir işi şeffaf değil gidişat kötü bu takım zor toparlar demesi kadro yetersiz sol bek İ yok forvet bence yok biri müzmin sakat diğeri topa vurmaktan aciz Abbas yolcu ilk üç maçta 7 puan başarı ama sonrası hüsrana gidiyor bjk dan fark yer bu takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (6 yıl önce)
    Takım ve teknik ekib berbat durumda .Acilen çözüm .
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Tam bir rezalet izliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Konya karşısında alınan yenilgi takımda tüm morallari yerle bir etti.Konya tam bir deplasman takımı gibi oynadı ve haklı bir galibiyet aldı.Takımımızda etkili golcü yok.Umutlar Boutaib'e kaldıysa yandı gülüm keten helva.Gün boyu TV'de alt yazı geçen son günün transferlerini izliyorum.Bir tek EYMS'den tık yok.Önümüzde BJK maçı var bu moral bozukluğuyla Allah göstermesin İstanbulda hezimete uğramamız mümkün olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Iki galibiyet bir beraberlik. Başarı mıdır? Elbet. Peki, takımın oynadığı oyundan gelecek adına ümitli mısın? Hayır. Savunmaya yönelik oyun anlayışıyla bir zıplar, iki zıplarsın. Sonra biri çıkar sizi zıplatır. Bu oyun anlayışı değişmeli. Oyuncu kadrosu buna müsait. Sonra karadeniz fıkrasındaki gibi " vurdi, vurdi vuruldi" olur. Yol çok yakın iken.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Erol hoca göz göre göre veriyosun maçı! seth buğra chebake tercihin yüzünden maçı kaybediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Takim tat vermiyor sol bek yok alternatif stoper yok forvet yok basari hayal bu takimla balon patladi resmenn
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    bu maç zor ne yazıkki ilk yenilgimiz kendi sahamızda olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • akem (6 yıl önce)
    Hadi kaplanlar sırada konya VAR saldırı zamanı 1 - 0 olsun bizim olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)akem isimli kullanıcı yorumuna
    1.yarı Takım sanki Kaplan değil kedi.
    0
    0
    Yanıtla