SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E. Yeni Malatyaspor Perşembe Günü Toplanıyor

0
Güncellendi - 2018-03-20 15:52:48
E. Yeni Malatyaspor Perşembe Günü Toplanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de geride kalan iki haftayı puansız kapatan ve 34 puanla 10.sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular Perşembe günü Malatya'da toplanarak, ligin 27.haftasında sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Süper Lig'de geride kalan 26 haftalık bölümde 9 galibiyet, 7 beraberlik, 10'da mağlubiyet alan sarı kırmızılılarda teknik heyet ve futbolcular, milli ara nedeniyle Pazar günü deplasmanda oynadıkları Trabzonspor karşılaşması sonrası izne ayrılmıştı.

Teknik heyetin futbolculara verdiği 4 günlük izin Perşembe günü sona erecek. 22 Mart Perşembe günü Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde toplanacak olan takım Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacak.

KHALİD BOUTAİB VE BERK MİLLİ MAÇLAR SONRASI KATILACAK

Evkur Yeni Malatyaspor'da Khalid Boutaib ve Berk Yıldız milli takımda bulunuyor.

Fas Milli Rakımı'nın aday kadrosunda yer alan forvet oyuncusu Khalid Boutaib, milli takım kampında çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor karşılaşmasında attığı golle gol sayısını 12'ye çıkaran ve takımın en golcüsü olan Boutaib, milli maçlar sonrası takıma katılacak.

Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor’un 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Berk Yıldız, Ümit Millilerin, İsveç ve Malta maçları aday kadrosuna çağrılmıştı. Milli takım kampına katılan genç oyuncu, milli maçlar sonrası takımın çalışmalarına dahil olacak.

AYTAÇ KARA'NIN DURUMU MERAK KONUSU OLDU

Evkur Yeni Malatyaspor'da orta saha oyuncusu Aytaç Kara'nın Trabzonspor maçında oyundan alındıktan sonra verdiği tepki kameralara da yansımıştı. Kara'ya ceza verilip verilmeyeceği konusunda teknik direktör Erol Bulut ile yönetimin bir görüşme yapması bekleniyor.

Ligin 26.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın 37.dakikasında teknik direktör Erol Bulut, orta saha oyuncusu Aytaç Kara'yı oyundan almıştı. Kara'nın gösterdiği tepki sonrası gözler teknik direktör Erol Bulut ile yönetimin vereceği karara çevrildi.

Teknik direktör Erol Bulut, Aytaç Kara'yı oyundan almasıyla ilgili, "Aytaç kötü başladı, kötü oynadı ama onun dışında 4 kişi daha değiştirebilirdim. Pereira'nın da dizinde hafif sakatlığı vardı ama büyük değildi. Sistemimizden dolayı ikinci yarı daha iyi kullanıp ataklarda etkili olma hedefimiz vardı ancak gollerden sonra istediğimiz sistem tutmadı" açıklamasında bulunmuştu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustafakorkmaz (6 yıl önce)
    Bu takım ne adil gevreğin ne erdal gündüzün bu takım MALATYANIN. MALATYALININ ve biz MALATYALIYA yakışanı yapıp takımımıza sahip çıkmalı o stadadı doldurmalıyıs adil erdal özür dilememiş başşka MALATYASPORUMUZ yok sahip çıkıp arkasında durup destek olmalıyızzz MALATYALI OLUNMAZ MALATYALI DOĞULUR
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Kadroda ne yaptığını bilen bir tek DİA var.ne güzel kenarda beleşçi seyirci gibi oturuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Takım mağlup duruma düşünce hoca , oyuna forvet alıyor. Hiç bir maçta fayda getirmediği gibi, yenilen her fazla gol takımın moralini bozuyor.Antalya maçında Chabake'nin kırmızı kartının ne kadar zarar verdiği açık. Orada alınacak bir beraberlik bizi rahatlatırdı. Kompakt defansa devam, öyle olunca kaleye şut bile gelmiyor. Kaleye şut gelirse Ertaç, her topu içeri alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • osman ak (6 yıl önce)
    SON DİLEĞİMİZ, TARTIŞMA BİTSİN ARTIK, erol hoca yeni maceradan vazgeçip önceki sağlam duruşuyla takıma kazandırdığı kimlikle oynatırsa yönetim bu taraftardan nasıl para tırtıklarım anlayışından vazgecerse kaybedilmiş bir şey yok bu takım kalan maçlarda en az 10 puan alır.Erol hoca rahman ve berki parlatma adına takım içinde adaletsizlik yapmamalı herşey açık ortada bir yerde adaletten uzaklaşılırsa yıkım süreci başlar.Bu puanı bu hoca bu yönetim bu futbolcular ve bu taraftar topladı.Herkesşn hakkını teslim edip bundan sonra birlik beraberliğe yelken açalım.erol hoca eski sistemine dön futbolcular arasında adaletten şaşma, yönetim fenarbahçe maçında yaptığı hatanın farkına var taraftardan özür dile, Futbolcular;bugüne kadar alın terinizle topladığınız puanları heba etmeyin haklıda olsanız küçük ayrıntılara takılıp kalmayın gerekirse 2 kişilik oynayın bu takımı ligde tutun, son söz seyirciye;evet sizi kırdılar üzdüler haklısınız amam artık bunları unutalım stadı dolduralım takımı yalnız bırakmayalım size bize de bu yakışır.sevgi saygılarımla, Cevapla
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman bey benim bildiğim Malatya artık maça gitmez bu yönetim ya gidecek ya gidecek o Erdal gündüz o adil gevrek özürdilese dahi artık geçti onlar ya gidecek ya gidecekkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Sait isimli kullanıcı yorumuna
    KİM GELECEK?
    0
    0
    Yanıtla