SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ekiplerimiz Hizmet Destanları Yazıyor"

0
Güncellendi - 2021-06-13 23:57:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından özellikle Pütürge ve Doğanyol ilçeleri ile kırsal mahallelerin asfalt ihtiyacını karşılayacak olan Mobil Plent tesisinde incelemelerde bulundu.

Mobil Plent tesisinin üretime başladığını belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert,  “Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Daire Başkanlığı olarak Mobil Plent tesisimizi bu yıl Doğanyol ve Pütürge ilçemizin kullanacağı Pütürge Tepehan yol ayrımına kurduk. Mobil Plentimiz Pütürge, Doğanyol ve Tepehan bölgesindeki bakım, onarım ve asfalt çalışmalarının malzemelerini buradan karşılayacağız” dedi.

Pütürge Tepehan yol ayrımında bulunan Mobil asfalt şantiyesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “Pütürge, Doğanyol, Kale ve Malatya genelindeki her köşede MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Yol ve Altyapı Daire Başkanlığımızın ekipleri yoğun bir çalışma içerisinde. Şehrimizin her köşesinde bulunan şantiyelerde ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisinde. Bir taraftan Mobil Plentimizle sıcak asfalt üretirken bir taraftan da statik kaplama ve yol açma çalışmalarımız devam etmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya genelinde arıtma tesisleri, çöp aktarma istasyonları kurarak büyük bir hizmet atağındayız. Bu çalışmalarımızdan faydalanacak olan ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mobil Plent tesisindeki üretim çalışmalarını da inceleyen Başkan Gürkan, “Mobil Asfalt Plentimizin biri Pütürge’de bir diğeri ise Arapgir ilçemizde faaliyette bulunmakta. Bu çalışmaları yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gece-Gündüz demeden hakikaten hizmet destanları yazıyorlar. Sabah saat 5.00’de çalışmaya başlayan ekiplerimiz vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat etmeleri için yoğun bir çalışma örneği sergilemekteler. Bu arkadaşlarımız şehrin hizmet kahramanlarıdır. Bu tesisimizin bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Dünyada ilk, Avrupada tek, Galakside eşsiz, salla dur. Dün akşam millet bahçesine gittim, başkanın vizyonunu bir kez daha gördüm. LAF LAF LAF.. Bizim köydeki buğday tarlası vallahi daha güzel. Ama tabi bencede dünyada ilk avrupada tek.)))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Başkanımız destan yazmaktan iş yapmaya zaman bulamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sayın büyükşehir belediyesi, Lütfen merkez yollarını yama yapın, Yada çukurlara toprak doldurun, Araçlarda on düzen kalmadı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    başkan bir gün gazi lisesinden kernek yönüne doğru arabayla git, sadece 1 kere
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Başkanım bu DESTAN sözü tuttu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bilmiyenlerde derki malatya belediyesi ulkeler arasinda as fat yol yapininda birinci Olmus destan yaratiyor gecin bunlari sokaklarin caddelerin hali belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (2 yıl önce)
    Başkan destan felan yazmayın yaa yol asfaltlayın yeter. Merkezde 1 metre yol asfatlanmadı bu yıl (sanayi girişi ve tecde fidanlık önü hariç)
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih B (2 yıl önce)
    Nerde bu destanı yazıyor söyleyin bizde görelim, merkezi yolların hepsi patates tarlası gibi olmuş, eskiden yama yaparlardı artık yama da yapılmıyor. Allahtan korkun. Rekor oyla size koltuğu teslim eden Malatya halkına bunumu layık görüyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla