SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eksikler En Kısa Zamanda Tamamlansın'

0
Güncellendi - 2019-08-31 18:25:33
'Eksikler En Kısa Zamanda Tamamlansın'
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Malatya'da devam eden ve bitme aşamasına gelen yatırımlarında incelemelerde bulunarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Demir'den bilgi aldı.

Yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen Battalgazi İlçesi Tevfik Memnune Gültekin 21 derslikli ilköğretim okulu, Yakınca Enler 16 derslikli ilköğretim okulu ikmal inşaatı, Battalgazi İlçesi Bahçebaşı 32 derslik lise ve 200 öğrencilik pansiyon ve küçük tip spor salonu, Yeşilyurt İlçesi Yakınca 32 derslikli İmam Hatip Lisesi, 24 derslikli imam hatip lisesi, spor salonu ve 200 kişilik pansiyon, Sakarya 16 derslik ilkokul, Şentepe 21 derslik ilkokul, Battalgazi İlçesi Uçbağlar 24 derslik ilkokul ve Malatya Göztepe Halk Sağlığı Laboratuvarı, 6 Hekimlik Aile Sağlık ve 112 Acil Sağlık İstasyonu inşaatlarını incelemeleri sırasında yatırımların son durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Aydın Baruş, inşaatlardaki eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız