SON DAKİKA
SON DEPREMLER

El Bombalarıyla Yakalanan Şüpheli Serbest!

El Bombalarıyla Yakalanan Şüpheli Serbest!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir kamyonette ele geçirilen 2 adet el bombası ile ilgili yakalanan şahıs adli kontrol koşuluyla salıverildi.

Cuma akşam saatlerinde, Malatya- Sivas yol ayrımı 1. kilometrede durdurulan bir kamyonette, biri savunma, diğeri taarruz tipi iki el bombası ele geçirilmiş, kamyonetin sürücüsü H.M.A. gözaltına alınmıştı.

Polisin kent genelinde yasa dışı silah ticaretinin engellenmesine yönelik çalışma kapsamında durdurulan araçta ele geçen el bombalarıyla ilgili soruşturmanın ardından adli makamlara gönderilen H.M.A.'nın adli kontrol kararıyla salıverildiği öğrenildi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Cero (13 saat önce)
    Bu ülkenin ne kanunlarına göre yönetildiğini anlamak gerçekten zor. Sanki Türkiye'nin kanunları va adelet anlayışı sadece kanunsuzları korumak için yapılmış.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli (22 saat önce)
    Empati yapmaya çalışıyorum, polisim mesela durdurduğum arabada el bombası çıkmış, çoluk çocuğum var, eşim var, ben de bir ananın babanın evladıyım, el bombası çünkü, her gün bir cinayet işlenen şehirde el bombası taşıyorlar, hakimi savcısı hiç mi sormadı bu el bombasını nereden buldun diye? El bombası ya! Askeriyeden mi çaldılar, örgütlerden mi aldılar! Ya bunu kullansalardı! Tabanca tüfek gibi nişan alamazsın ki! Her saçması bir yere gider! Ya suçsuz günahsız birine denk gelse! Anlamak istiyorum anlayamıyorum! Neden serbest bıraktılar! Bu şehire kötülük ediyorsunuz! İnsanların huzurunu devlete olan güvenini kırıyorsunuz! Hangi hakim serbest bırakmışsa baro açıklasın, vatandaş olarak ben hakimler savcılar kuruluna şikayet edeceğim, cimere şikayet edeceğim! Adalet bakanına şikayet edeceğim! Bu şehir deprem bölgesiyse tüm kamu memurları hassasiyetle davranacak!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli arkadaşım, polis arkadaşlarla sohbet ediyoruz, artık onlarda bıkmış usanmışlar. Yakalıyor suçluyu, en az 40-50 tane dosyası var, 1 daha ekleniyor ama elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor. ADALET yok ise Asker, Polis ne yapsın. Bir dönem uyuşturucu ile mücadelede epey yol katedilmişti. Ama ADALET olmayınca bırak birbirlerini temizlesinler dönemine girildi hatırlayın. Hatta bu suça üst kademedeki yetkililerinde adı karıştı ve herkes tarafından bunların kimler olduğu çok iyi biliniyor. Şimdi köşe başı hep uyuşturucu madde satan, tipi kayık tiplerle doldu. Ahlak dersen Hak getire... Mülteci sorunu başlı başına memleketimizin BAŞBELASI.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mülayim Sert (1 gün önce)
    Nerede satılıyor bu zımpırtılar? Bi milyoncuda mı kasapta mı yoksa? Muz cumhuriyeti mi kabile devleti mi bura yoldaşlar?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tarık (1 gün önce)
    Demek ki el bombası taşımak, serbest. Bumu dur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Macit (1 gün önce)
    El bombasını nasıl ele geçirmişler nasıl bulmuşlar arabada el bombası gezdirende neler yoktur ki böyle saçmalık olamaz yazık nerdr adalet nerde devlet vatandaşına yaşama güveni vermiyorlar niye serbest bırakıldı başımıza neler gelecek ne hazırlığı ne rahatlığı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haydar (1 gün önce)
    El bombasıyla yakalanıp nasıl serbest bırakılıyor hiç kimsenin canının bir önemi bir kıymeti yok mu? Biz arabamızda bıçak taşımaya korkuyoruz adamlar el bombası taşıyor. Nerde hukuk nerde adalet?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli (1 gün önce)
    El bombası serbest demek ki!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 gün önce)
    Demek ki adamı yarım kalan eylemini gerçekleştirsin diye salmışlar. Bunun başka bir açıklaması olabilir mi? El bombası ile yakalanan adam sokağa salınır mı? Belki bir eylem gerçekleştirecek. Normal bir vatandaşın el bombası ile ne işi olur. Bu nasıl bir adalet sistemi, akıl alacak gibi değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mert Adam (1 gün önce)
    Daha yaşı 23- 24 olan yeni yetme hakim ve savcı alırsan sonucu da bu olur... Serbest bırakmak nedir arkadaş yav !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın Ay (1 gün önce)
    Adam kullanmamış arkadaşlar.Birilerinin canı yanmamış,bir ocak sönmemiş.Belki asker belki polis belki herhangi bir vatandaş ölmemiş.Adaletli bir şekilde serbest bırakılmış.Eeee bilmem anlatabildim mi....
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ahmet (1 gün önce)
    Bu ülkede suçlular için gerçekten ADALET var ! Kolluk kuvvetlerinin emeğine yazık değil mi ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya'nın yerlisi (1 gün önce)
    Biz yolda birine bakmaya çekiniyoruz aman kavga çıkarda mahkemelik oluruz diye.bombayla şehre giriş yapan adam serbest kalıyor herkes kendine mukayyet olsun birileri uyuşturucuyada terörede mafyayada gözyumuyor aksini iddia eden varsa buyursun
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatya (1 gün önce)
    Türkiye yüzyılı bu oluyor demek ki
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Enes (2 gün önce)
    Bir şahıs 2 adet el bombası ile yakalanıyor ve serbest kalıyor inanılır gibi değil şehirler artık güvenli değil adalet sistemi yüzünden dürüst saygılı vatandaşlar sokağa çıkmaya korkar oldu
    %98
    %2
    Yanıtla
  • 2 el bombası bir kaç makinalı binlerce mermi bunlar önemli deği tehlikesi yok önenli olan bir dilim baklava ya da yarım ekmek çalmak çok tehlikeli toplumu yok edecek ṣeyler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ayilmaz (2 gün önce)
    Bayram arefesinde de ankara- maltya uçağı 5saat rotar yapmıştı. Ama kimseden ses cikmadi.Hep malatya Uçağı rotar yapiyor.Ajet yurt disi hava sartlarini gerekce gostermisti.KOMEDI!!!!! Bizde inandik...ey yetkililer malaytaya sahip cikiniz.Neden hep malatya uçağı rotarli....
    %53
    %47
    Yanıtla