SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Yolunda İki Ayrı Trafik Kazası

Elazığ Yolunda İki Ayrı Trafik Kazası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Elazığ yolu İnönü Üniversitesi Kampüsü civarında meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İlk kaza saat 10.55 sıralarında Bulgurlu mevkiinde meydana geldi. H.Y. ynetiminde bulunan 44 EC 630 plakalı oto, aynı yönde gitmekte olan B.S. yönetimindeki 44 AAU 050 plakalı araca arkadan çarptı ve devrilmesine yolaçtı. Kazada öndeki araçta bulunan yolculardan 60 yaşındaki R.P. ile 82 yaşındaki R.S. yaralandılar.

İkinci kaza 14.40 sıralarında Turgut Özal Tıp Merkezi kavşağında oldu. O.E. yönetimindeki 44 HE 540 plakalı oto ile Malatya yönüne gelirken, aynı yönde giden M.A. yönetiminde bulunan 10 AES 78 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada, arkadan çarpan araçtı bulunan 40 yaşındaki A.E.'nin yaralandığı bildirildi.

Yaralılar, hastanelerde tedavi altına alındı. Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri de, kaza yerinde araçlarda yakıt sızıntısı ve benzeri risklere karşı önlem aldı. Hasar gören araçlar, trafik ekiplerinin yaptıkları çalışmaların ardından kalırıldı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALI
Bu arada, Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan motosiklet, kanalizasyon çukuruna düştü. Kazada, 22 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, 20.50 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şifa Sokak üzerinde seyir halinde olan B.B. (22) idaresindeki 44 DJ 178 plakalı motosiklet, sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki kanalizasyon çukuruna düştü. Çevredekilerin durumu fark ederek ihbarda bulunduğu olayda yaralı sürücü, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi süren gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com-iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Haci Bilen (1 yıl önce)
    Geldiği günden beri ısrarla EDS konulmasına karşı çıkan Büyükşehir Belediye Başkanının bu kazalarda vebali vardır.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • başkan (1 yıl önce)
    Konuyla alakalı değil ama ilgili yetkililerden Kernek meydanının isminin değiştirilip, suri meydanı olmasını talep ediyorum. Ayrıca çantayı unutan surili ablamızın da bundan sonra daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Suri meydanında gez, otur, muhabbet et fakat çantanı unutma lütfen !!! Yine alakasız olacak ama Hürriyet parkının da adını lütfen Surriyet parkı olarak değiştirin. Lütfen...
    %100
    %0
    Yanıtla