SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 3 Ölü, 12 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-06-10 21:19:27
Trafik Kazalarında 3 Ölü, 12 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI..

Alınan bilgiye göre, Malatya-Elazığ kara yolu Erenli Mahallesi mevkisinde, Enver Yaşar (36) idaresindeki 23 FK 646 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Çetin Engindeniz (52) yönetimindeki 34 BAP 346 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, Elazığ plakalı araçta bulunan Enver ve Gülizar Yaşar (64) ile İstanbul plakalı araçtaki Çetin Engindeniz, Fani Engindeniz (45), Rojnur Engindeniz (38), Anıl Engindeniz (14) ve Suzan Uysal (42) yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralılardan sürücü Enver Yaşar ile Gülizar Yaşar, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

ÇELİKHAN YOLU'NDA..

Bu arada, Malatya- Gölbaşı karayolu Çelikhan çıkışında, saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazada, Hakkı Ayaz yönetimindeki 02 NA 280 plakalı otomobil, yoldan uçuruma yuvarlandı. Kazada, otomobilde bulunanlardan Nazlı Aslantürk ölürken, sürücü ile Nuriye Akmaz ve Özden Aslantürk yaralandılar. Malatya İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtarırken, yaralılar ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar.

OTOMOBİL TAKLA ATTI..

Malatya'daki  otomobilin takla atması sonucunda meydana gelen bir başka trafik kazasında da 4 kişi yaralandı.

Kaza, Battalgazi ilçesine bağlı Tokluca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Pütürge ilçesinden Malatya kent merkezi istikametine seyir halinde olan Hikmet Başkurt idaresindeki 44 ER 126 plakalı otomobil, Tokluca Mahallesi gölet mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak takla atıp ters döndü. Kazada, Gülsüm Akdağ, Gülbahar Demirel, Hacer Akdağ ile Bülent Başkurt yaralandı.

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha- AA

FOTO: 2 kişinin öldüğü kazadan

FOTO: Çelikhan yolunda 1 kişinin öldüğü,, 3 kişinin yaralandığı kaza

FOTO: Pütürge- Malatya yolunda 4 kişinin yaralandığı kazadan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cumali (5 yıl önce)
    hani yollar yapılmılştı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (5 yıl önce)
    Trafikte bizim kadar can kaybı olan baska ülke varmı yollarimizda kötü değil araçlarda iyi. Bana göre en büyük suçlu sürücüler .
    0
    0
    Yanıtla
  • Araçlar iyi değil. Dikkat edersen ölümlü kazalar genelde tofaş serisi ya da çok eski, metal yorgunluğu olan, gerekli güvenlik donanımı olmayan araçlar. O kazalar modern arabalarla yapılsa büyük ihtimal yaralı atlatılır. İkincisi yollarımız yeterli değil. Çoğu iki şerit. Sağda kamyon, solda 50 yle giden birisi. Bekle ki yol açılsın. Sonra sabırsız birisi makas atınca kaza. Ama yine de insan faktörü (eğitimsizlik) ve cezai yaptırımların denetimlerin az olması en büyük etmen. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla