SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Elazığlı Taraftarlardan Protesto

0
Güncellendi - 2018-06-01 00:58:57
Elazığlı Taraftarlardan Protesto
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor taraftarları takımın içinde bulunduğu duruma dikkat çekmek için yürüdü.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden TY Elazığspor’da taraftarlar, takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle yürüyüş yaptı. Öğretmenevi önünde başlayan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kadar devam eden yürüyüşte taraftarlar sloganlar attı. Zaman zaman maytap patlatan bazı taraftarlara, çevik kuvvet ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı.

Elazığspor Efsaneler Taraftar Grubu Başkanı Serkan Çayır, “Elazığspor olarak her sene aynı senaryoyu izliyoruz. Sahipsizlik, ilgisizlik yine hat safhada. Elazığ’da ve il dışında yaşayan zengin, Elazığspor’u alacak iş adamlarımız varken, maalesef onlar da sessiz kalıyor. Elazığspor için çırpınan, mücadele eden sadece Elazığspor taraftarıdır. Her yılı aynı sıkıntıları yaşamaktan bıktık. Paralı bir başkan görmedik, sizlerin de bildiği bu belirsizlik devam ederken, diğer taraftan futbolcularımız tek tek sözleşmelerini feshederek Elazığspor’a veda ediyor” dedi.

Küskünlüklerin bir tarafa bırakılması gerektiğini dile getiren Çayır, “Birlik beraberlik içerisinde herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz. Seçim dönemi Elazığspor’u reklam malzeme yapanların, seçimden sonra da Elazığspor’u sahiplenmelerini istiyoruz. Biz taraftar grupları olarak ekonomik güçlü olan, futboldan anlayan ve takımımızı bu çıkmazdan kurtarıp başarıya taşıyacak bir yönetimin acil şekilde kurulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • murat (5 yıl önce)
    yeni malatspor diye makara yapıyordnz bizden beter olucaksnz bakalım ne isim koyacaksnz amatöre kadar yolunuz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Yoldaş (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Boş konuşma kardeş Elazığ Malatya her yerde kardeştir. Gerek yok milleti tahrik etmeye en iyisi başarılar dile çeneni biraz kapa yoluna bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bizim takım olsa idi şimdi düşmüştü.Helal olsun Elazığ a direniyor.Pes etmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (5 yıl önce)
    Bu işin yolu belli.Elazığda malatyaspor gibi amatöre kadar düşecek.Ondan sonra yeni elazığspor diye bir takım kurup onu çıkarmaya çalışacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamların elazizspor u varken senin yenin gibi değil o yeni artık kaldırılsınj
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Sizin sahibiniz varda sahip çıkana olur bizim efsane yi ayağa düşürenler utansınn
    0
    0
    Yanıtla