SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum"

0
Güncellendi - 2018-12-06 00:20:55
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Eren Tozlu, Ziraat Türkiye Kupası'nı ciddiye aldıklarını ifade ederek, ligdeki takımların durumlarına baktıklarında kupada finale kadar gidebileceklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Tozlu, Akhisarspor maçında aldıkları beraberlikten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Maça da aslında iyi başladık. İlk yarının sonunda golü bulduk ve devre arasına avantajlı girdik. İkinci yarıda oyun bizim elimizdeyken basit bir gol yedik ve berabere kaldık. Tabi ki üzgünüz, kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Akhisar'da hafta içi maç oynamış ve yorgun gelmişti. Neticede bu maçı geride bıraktık. Önümüzde zorlu bir Erzurum maçı var, o maça konsantre olacağız" dedi.

Tozlu, maçta süre aldığı bölümde elinden geleni yapmaya çalıştığını belirterek, şunları söyledi:

"Takımıma faydalı olmaya çalıştım. Uzun süre oynamayıp daha sonra oynayınca illa ki maç eksiği oluyor, bunu da oynayarak gideriyorsunuz. Oynadığım sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bundan sonrada bu şekilde devam edecek."

Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini dile getiren Tozlu, "Kupa maçlarını da ciddiye alıyoruz. Bu sene Beşiktaş kupada yok, Fenerbahçe ve Galatasaray ise ligde kötü durumdalar. Aslında kupayı biraz ciddiye aldığımız zaman belki de finale kadar gidebiliriz. O yüzden kupayı da ciddiye alıyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    SENİ BEĞENMEYİP ELEŞTİRENLER SANA KURBAN OLSUNLAR! BOUTAİB DENEN YETENEKSİZ KABİLİYET YOKSUNU ALLAH'IN KALASINA BÜTÜN BİR MALATYA TAHAMMÜL EDEMEZKEN EROL EFENDİ BİZİM GÖREMEDİĞİMİZ NE ÖZELLİĞİNİ GÖRÜYORDA HER HAFTA İSTİSNASIZ FULL KADRODA YER ALIYOR? ONA TANINAN ŞANSLARIN VE VERİLEN FIRSATLARIN YARISI SANA VERİLSE EMİNİM ONDAN KAT KAT DAHA BAŞARILI OLURSUN AMA NERDEEE???
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Eren malatyadpor icin cok cok calisiyor,butalip sahada gezip duruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle erol bulut boutaip kazmasını oynatsın futbolcu falan değil o
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Artık taraftar senden bir şey beklemiyor.Akhisarspor defansının bile ciddiye almadığı bir oyuncu süper ligde oynayamaz.Pereira ve chabek de aynı durumda.Süper lig her maç mutlaka performans ister.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet kara (5 yıl önce)
    seninki kalsın eren
    0
    0
    Yanıtla