SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Genel Müdürlüğüne Ayyıldız Atandı

Emniyet Genel Müdürlüğüne Ayyıldız Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğüne (EGM), Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız atandı.

Mehmet Aktaş'ın İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanmasıyla boşalan Emniyet Genel Müdürlüğüne Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız getirildi.

EROL AYYILDIZ KİMDİR?

1966'da Giresun Piraziz'de doğan Erol Ayyıldız 1 Haziran 2016 tarihinden itibaren İzmir Valisi olarak görev yapmış, 9 Haziran 2020 tarihinden itibaren Eskişehir Valiliği'ne atanmıştır.

1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1989 yılında Ordu Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla Ulubey, Ekinözü, Kozaklı kaymakamlıkları, Bitlis Vali Yardımcılığı, Çayeli Kaymakamlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır.

Bakanlar Kurulunun 11 Ağustos 2011 tarih ve 2011/2153 sayılı Kararı ile Zonguldak Valiliği görevine atanmıştır. 2 Ağustos 2013 tarih ve 2013/5197 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Aydın Valiliğine atanmıştır. 1 Haziran 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile İzmir Valiliğine atanmıştır. 9 Haziran 2020 tarihinde İzmir Valiliğinden Eskişehir Valiliğine atanmıştır.

Ayyıldız evli ve üç çocuk babasıdır.

Ankara, AA- 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Dr Cengiz (10 ay önce)
    Son çeyrek asırda Türkiye de her önemli yere Karadenizli ler yerleşti
    %100
    %0
    Yanıtla