SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Personelinden 15 Temmuz'un 251 Şehidi Anısına Kan Bağışı

Emniyet Personelinden 15 Temmuz'un 251 Şehidi Anısına Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz darbe girişimindeki 251 şehidin anısı adına katılımın büyük oranda polislerin olduğu ‘251 Şehidimiz için 251 Ünite Kan Bağışı’ kampanyası düzenlendi.

Emniyet’in ‘251 Şehidimiz için 251 Ünite Kan Bağışı’ kampanyasın başarıyla tamamlandı ve 251 ünite kan toplandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama da, “Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce; 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle Malatya Türk Kızılayı Şubesi aracılığıyla personelimizin yoğun katılımı ile ‘251 Şehidimiz için 251 Ünite Kan Bağışı’ etkinliği yapılmıştır.” denildi.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız